Barcelona Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) Stiu cum e sa .. fiecare daca vreti sa ne spuneti,daca ati trait momente pe care trebuie sa ni le spuneti scrieti'le aici.. De exemplu: Stiu cum e sa fii fericit.. La mine: Stiu cum e.. sa fii fericit.. sa fii trist.. sa nu ai net .. sa ai mereu tot ce iti doresti, sa ai mereu o situatie buna sa fii iubit sa iubesti.. sa nu poti sa ii spui unei fete ca iti place de ea cand imi fac timp o sa scriu mai multe Edited June 30, 2010 by Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabita_20 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Stiu cum e sa: fiu trista sa iubesti pe cineva care nu te iubeste sa nu pot spune ce gandesc sa ai doar 4 prieteni sa iti cada netu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ...sa nu mai ai 20 de ani; ... sa nu ai piscina si nici Lamborghini Gallardo ; ... sa nu te lase nimeni sa fii si tu sef, macar o zi-doua ; ...sa nu-ti dea nimeni nici dedicatie, nici pupici; ...sa n-ai cu cine discuta despre binefacerile comunismului , intrucat ti-au fugit combatantii; ...sa te-ntreaca Barcuta mereu la numarul de postari; ...sa te-ntrebe RoAp , semnificativ, daca ai ceva neclaritati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 ...sa nu mai ai 20 de ani; -Lasa ca semeni ca la 20 de ani ... sa nu ai piscina si nici Lamborghini Gallardo ;-O sa cada din cer maine ... sa nu te lase nimeni sa fii si tu sef, macar o zi-doua ; -Maine esti sefa mea ...sa nu-ti dea nimeni nici dedicatie, nici pupici; -Iti dedic niste flor si poftim ...sa n-ai cu cine discuta despre binefacerile comunismului , intrucat ti-au fugit combatantii; -Mai bine pe vremea comunismului,tovarasa! ...sa te-ntreaca Barcuta mereu la numarul de postari; -Aici n-am ce spune! ...sa te-ntrebe RoAp , semnificativ, daca ai ceva neclaritati. -Neclaritati cumva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gliphy Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 -inghiti in sec si sa-ti stergi lacrimile -sa iti faci ganduri fara nici un rost -sa pierzi ceva -sa te bucuri pentru un zambet -sa urasti -sa vrei o schimbare -sa astepti rasaritul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurent-III-rd Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Sa n-ai nici o grija. Sa stai degeaba Sa dormi sub Tour Eiffel Sa ai o prietena ..imaginara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yelle Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 ...sa nu mai ai 20 de ani; ... sa nu ai piscina si nici Lamborghini Gallardo ; ... sa nu te lase nimeni sa fii si tu sef, macar o zi-doua ; ...sa nu-ti dea nimeni nici dedicatie, nici pupici; ...sa n-ai cu cine discuta despre binefacerile comunismului , intrucat ti-au fugit combatantii; ...sa te-ntreaca Barcuta mereu la numarul de postari; ...sa te-ntrebe RoAp , semnificativ, daca ai ceva neclaritati. Subscriu, cu urmatoarele modificari: - sa nu te depaseasca nimeni la numarul de postari; - sa pui intrebari la care sa nu gasesti raspuns; ori sa gasesti raspuns, dar sa fie ca ala cu barza sau cu steluta, atunci cand un copil intreaba cum se fac copiii; - sa nu intelegi, in general, o iota din ceea ce scrie RoAp. Cata suferinta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted December 23, 2014 Author Report Share Posted December 23, 2014 pe cand eram in top cu numarul de postari aveam varsta formata dintr-o singura cifra cred subscriu totusi la ultimul punct, cel cu RoAp *cand vad postari vechi d-ale mele dau repede scroll, vreau functie sa pot sa le sterg * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts