mesmerize 0 Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Cine mi-a editat spusele memorabile ?????????????? Eu n-am scris nimic de grausor; dacă nu ai scris tu, intrăm în zona crepusculară. Uhm..Eu am fost aceea pe care Narcisa a vorbit de un lan greu, isr2002 de unul uşor, iar eu tocmai fusesem pe topicul cu prǎjituri unde Samsy m-a orbit cu nişte bulgǎraşi de grâu.N-am mai distins între greu-grâu-uşor-grâuşor. Ideea glumei mi-a venit de la o fazǎ pe care a fǎcut-o fii-mea cu nişte ani în urmǎ.Tocmai vorbisem cu ea, ne-am adus aminte şi ne-am amuzat. Într-o searǎ a schimbat melodia telefonului şi l-a trecut în rusǎ, astfel cǎ a doua zi la prima orǎ a dimineţii, fiind cu nişte colegi, un telefon a-nceput sǎ cânte de zor şi nimeni nu reacţiona.Al cui e, din ce buzunar, din care geantǎ...agitaţie localǎ.O colegǎ mi-a zis cǎ se aude din geanta mea, eu - nu şi nu cǎ nu-i al meu, apoi m-am uitat, buhuhu chiar era, iar apoi am vǎzut şi cǎ era-n legǎturǎ directǎ cu Moscova.D’ale carnavalului, carevasǎzicǎ. Am vrut sǎ glumesc dar nu prea mi-a ieşit. Strangi probe (ca ai de unde) , pui martori, faci un dosar beton . Vezi ca vesperala, mesmerize si pufosul sunt prinsi intr-un alt dosar , n-are rost sa te mai incurci cu ei, cauta altii. Am mǎrturisit, dar cum nu existǎ alte probe zic cǎ.. poate scap. Ai peste 30 de ani? Chiar peste 40. Ce-ţi place sǎ faci de ziua ta? Quote Link to post Share on other sites
Mithras 0 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 sa ma intalnesc cu prietenii. ai fost vreodata in Delta Dunarii? Quote Link to post Share on other sites
Eonica 0 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Fireste. Atat timp cat m-am nascut la portile deltei, era firesc sa vizitez cat se poate de des si "gradina". Ca tot veni vorba... Iti place sa pescuiesti? Quote Link to post Share on other sites
Lucareli 0 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Enorm. Ce dulciuri preferi? Quote Link to post Share on other sites
Mithras 0 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 tort iti place sahul? Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Desigur, al Persiei. Exista o singura Apocalipsa sau fiecare o are pe-a lui? Quote Link to post Share on other sites
isr2002 0 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Doar una singura: a fiecaruia. A avut sau nu Adam buric? Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Precis a avut! Pai, isr, stirpea nemuritoare a Cavalerului de la Mancha nu de la buricul lui Adam se trage? De ce se frang liniile drepte? Quote Link to post Share on other sites
isr2002 0 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Na-ti-o franta ca ti-am dres-o! Stii sa canti? Quote Link to post Share on other sites
Catalin X 0 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Ca o ciocarlie . Problema este ca sunt cam timid si nu pot canta in public . Care-i cel mai nesanatos obicei al tau ? Quote Link to post Share on other sites
Aprig 0 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Dau cu mucii-n fasole. Ce preferi să faci în timpul liber? Quote Link to post Share on other sites
florin7franky 0 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Vizionaria filmelor , bagarea nasului in pc , camere foto , telefoane ,console de joc . Hm...ar fi o lista lunga , cei drept nu am deajuns timp liber. Ce hobby-uri ai? Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 matematica de după job... ce te face să te răsteşti la cineva? Quote Link to post Share on other sites
florin7franky 0 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Fuguta la doctor repede , toata lumea cand scapa de munca exact ceea ce face la munca nu mai vrea sa faca ... Chiar , te simti bine ? Cand ma ia drept prost , si cand ma scoate din pepeni La ce te gandesti cel mai des ? Quote Link to post Share on other sites
Lucareli 0 Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 La tot felul de lucruri. Ti-ai dorit ceva si nu ai obtinut? Quote Link to post Share on other sites
Mithras 0 Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 nimeni nu are tot ce-si doreste. ce crezi despre posesorii de animale de companie? Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Sunt niste oameni cu o gena in plus. Vai de ei in aceste timpuri, cand nici omul nu mai conteaza, dar animalele... De ce ţi-e cel mai dor din copilărie? Quote Link to post Share on other sites
Maciu Piciu 0 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 de fratiorul meu si de prima mea prietena de joaca ce crezi de cei nehotariti in viata sa faca un pas esential ? Quote Link to post Share on other sites
Lucareli 0 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Vor avea de pierdut. Iti place marea? Quote Link to post Share on other sites
Maciu Piciu 0 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Rasaritul tot timpul. Iti place sa locuiesti l-a tara? Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Da, cu exceptia iernii. Cat timp/zi vorbesti la celular? Quote Link to post Share on other sites
gbrgeorge 0 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Pfffff, cred ca o ora pe zi... Ultimul film vazut ??? Quote Link to post Share on other sites
mesmerize 0 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 The Thomas Crown Affair Eşti mai creativ/ǎ când lucrezi fǎrǎ grabǎ sau când eşti presat de timp? Quote Link to post Share on other sites
Maciu Piciu 0 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Nu, imi place sa lucrez contra timp ... ca daca trag mita de coada imi uit ideiile ... care de obicei imi vin in stoluri de pasarele Iti place sa-ti conduci viata de pe locul din dreapta? Quote Link to post Share on other sites
mesmerize 0 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Da, când la volan e persoana în care am încredere deplină. Când îţi identifici o limită, o accepţi cu naturaleţe sau o priveşti ca pe un obstacol? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts