Lestat Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Am lucrat foarte mult la el si acum parca mi se pare putin incarcat. Link
vesperala Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 foarte multe efecte, într-adevăr dar în fond asta demonstrează ce poţi să faci şi e exact scopul tău nu ştiu dacă sunetul chiar îmbie pe cineva să rămână să navigheze, majoritatea celor ce navighează preferăsă asculte muzică în timp ce navighează şi au deja o pagină de youtube, trilulilu şamd deschisă. intrarea pe siteul tău bruiază fundalul sonor ales de ei şi rişti să iese tocmai din acest motiv. nu aş fi sigură că se întâmplă, dar mi se pare posibil, eu una nici pe multe bloguri nu intru datorită cântecului din oficiu ales de proprietarul paginii. oricum, dacă vrei alte păreri referitoare la sunet, poţi crea şi aici oricând un chestionar şi să ne laşi să votăm dacă ne plac sau nu siteurile cu sonor, cât stăm pe ele, şamd baftă multă
Eonica Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Ca o prima parere, fara sa analizez in amanunt: cred ca toata partea de la Privacy Policy for cristianoltean.wdc.ro in jos, nu pare sa-si gaseasca sensul chiar pe prima pagina. Poate ii gasesti un locusor mai "in spate". De asemenea cred ca ar fi mai bine ca trompetica de la care se poate opri muzica sa fie mai vizibila.
Lestat Posted June 8, 2010 Author Report Posted June 8, 2010 Textul din Privacy Policy este generat de un instrument agreat de Google. Existenta acestui Privacy Policy influenteaza indexarea in Google. Se afla pe prima pagina pentru ca siteul nu are decat o singura pagina iar acest text trebuie citit din codul HTML. Daca o bagam in Flash era degeaba. Cu trompetica ai mare dreptate...ma mir ca ai observat-o... Multumesc foarte mult! Mie imi scapa scopul. Este un site pe care abia l-am terminat si vreau sa stiu ce ce parere pot avea posibilii vizitatori. Din pacate nu am cu cine sa ma consult. Dar cred ca asta e rolul unui forum, nu?
RoAp Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Textul din Privacy Policy este generat de un instrument agreat de Google. Existenta acestui Privacy Policy influenteaza indexarea in Google. Se afla pe prima pagina pentru ca siteul nu are decat o singura pagina iar acest text trebuie citit din codul HTML. Daca o bagam in Flash era degeaba. Cu trompetica ai mare dreptate...ma mir ca ai observat-o... Multumesc foarte mult! Este un site pe care abia l-am terminat si vreau sa stiu ce ce parere pot avea posibilii vizitatori. Din pacate nu am cu cine sa ma consult. Dar cred ca asta e rolul unui forum, nu? Intrebarea mea a fost de bun simt. Tu esti repezit in aprecieri.
florin7franky Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Imi place grafica ,efectul de foc si acel tip de fulger , muzica interesanta pentru cine vrea sa isi faca un site stilul zona crepusculara . E doar o parere .
gbrgeorge Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Si mie imi place...pare interesant. Ce idee vrei sa dezvolti in el ?
pnv Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 (edited) nu va apucati.nici nu incercati sa faceti site-uri in flash, o sa va chinuiti zadarnic despre site-ul acesta, din pacate ..stiu de cativa ani acel template cu usa intredeschisa ..mereu intredeschisa nimic nou sub soare, decat cel care l-a facut prima data in flash, google nu vede nimic, n-o sa va fie nimic indexat, niciun link amarat nu indexeaza el nici unde ne chinuim si e pe fata de vede si un orb, daramite in flash! pierdere de vreme si chiar nu are nicun rost site-ul lui pentru ca, sa ma iertati voi, un site trebuie sa aibe si un rost..chiar idiot si de neinteles. dar ideea din template, celui care a avut-o prima data, nu se poate crea in php dinamic, ia prea multe resurse e totusi miso, si poate ca in viitor...mi se va tranti direct o usa in ochi oricat v-ar parea de atragatoare,nu faceti site-uri in flash! si in general, orice ati face, nu le copiati direct cu totul. as vrea sa mai zic una de muzica, fiindca s-a vorbit aici de asta si mie imi place muzica se poate pune muzica pe site fara sa te faci de cacao, si sa sa se schimbe melodia, playlist-ul cand schimbi pagina deci, se poate, am eu asa ceva , wimpy player, se poate configura oricum vrei si omul , cand da click sa asculte, player-ul se va deschide intr-o mini -fereastra deci, pe orice pagina ar merge pe site, muzica va continua sa cante mai mult, el poate alege un album anume, sau orice melodie din playlist sunt solutii pentru orice...tot mai greu, dar nu e nimic sa nu se poata face pana la urma. Edited June 28, 2010 by pnv
pnv Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 nu va apucati.nici nu incercati sa faceti site-uri in flash, o sa va chinuiti zadarnic poate cativa dintre voi ma cunosc putin, destul ca sa stie ca sunt cam intr-o steluta fiti atenti, nu faceti site-uri fara noi!. am orgoliu la asta pentru ca ma tine, eu am invatat singurel cum se face treaba asta. nu e vorba de un amarat de script..de site, sau de un template, eu stiu de toate! eu am site-uri gata facute, pentru mine a face un site e un fleac, 5 secunde dureaza o sa rezolvam toate probleme de ..de toate, oricare ar fi problema voastra, a noastra a tutoror nu e site-ul in sine, ci ce o sa faceti cu el ! cum o sa aduceti oamenii acolo, cu ce o sa-i ...era sa zic pacaliti pe google cum o sa-l faceti? va dati seama ca sunt milioane de site-uri? intelegti cat e de greu ca sa ajungi macar pe pagina a doua cand faci un topic? adica sa treci de alte milioane care sunt la fel, animale de prada! fiti atenti aici la mine. se poate face! am facut-o eu singur, fara bani, fara pile, fara reclame pe alte site-uri. daca eu am facut-o care habar n-aveam, o veti face si voi chiar mai bine intrebati-ne aici, spuneti ce ..cam ce aveti de gand sa faceti........ inteleg, desi n-am facut niciodata asta, inteteleg ca e putin aiurea sa te expui, sa rada toti smecherii astia de tine, ca fraieri nu mai sunt deloc pe lumea asta. nu-i nimic, spuneti doar asa in general , si la misto..bai, asa vrea, ..cu ceva si veti fi contactati pe acel p.m. chiar avem..nu multe de spus, dar va puteti ajuta singuri daca o sa incercati aici totul e numai de drag si nimeni n-o ceara nimic..decat sa reusiti.
Recommended Posts