Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Nu istoria m-a făcut să deschid topicul. Nu gândul la rege, oricum nu sunt fan al monarhie.

Dar recunosc că au o distincţie aparte în tot ceea ce fac. Aseară la dansez pentru tine am văzut-o pe prinţesa Lia de România, cu un dans popular.

Mi-a amintit de regina Maria.

http://dansezpentrutine.protv.ro/video-dan...ntesa-lia/36415

post-1-1270917960_thumb.png post-1-1270918117_thumb.jpg

Posted

Din cate stiu, printesa Lia nu face parte din "linia de sange oficiala" (nu stiu daca m-am exprimat corect) a monahiei din Romania.

Si oricum mi-am pierdut definitiv interesul de la intrarea in familie a "principelui Radu" :puke: Tipul e o rusine pentru monarhia romana si a reusit sa o discrediteze mai mult decat Iliescu si ai lui.

• 6 years later...
Posted

" Iar acum se plĂŽnge fostul rege cÄ nu are cu ce sÄ ĂŽĹi plÄteascÄ ĂŽntreĹŁinerea. PÄi, Ĺi de ce trebuie sÄ stea la Palatul Elisabeta, poate sÄ ĂŽĹi ia un apartament cu patru camere⌠CĂŽnd a plecat, Elena a spus cum a fost despÄrĹŁirea â un divorĹŁ âal amiableâ. DacÄ doamna de Bourbon Parma este reginÄ, de ce n-ar fi reginÄ Ĺi Elena Lupescu? CÄ Ĺi ea s-a mÄritat cu Carol al II-lea, un rege abdicat." Ileana Vulpescu

• 2 weeks later...
Posted
" Iar acum se plĂŽnge fostul rege cÄ nu are cu ce sÄ ĂŽĹi plÄteascÄ ĂŽntreĹŁinerea. PÄi, Ĺi de ce trebuie sÄ stea la Palatul Elisabeta, poate sÄ ĂŽĹi ia un apartament cu patru camere⌠CĂŽnd a plecat, Elena a spus cum a fost despÄrĹŁirea â un divorĹŁ âal amiableâ. DacÄ doamna de Bourbon Parma este reginÄ, de ce n-ar fi reginÄ Ĺi Elena Lupescu? CÄ Ĺi ea s-a mÄritat cu Carol al II-lea, un rege abdicat." Ileana Vulpescu

Da, le vad!

Da, le vad!

Poti sa-mi dai detalii?