vesperala Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Nu istoria m-a făcut să deschid topicul. Nu gândul la rege, oricum nu sunt fan al monarhie. Dar recunosc că au o distincţie aparte în tot ceea ce fac. Aseară la dansez pentru tine am văzut-o pe prinţesa Lia de România, cu un dans popular. Mi-a amintit de regina Maria. http://dansezpentrutine.protv.ro/video-dan...ntesa-lia/36415 Quote
pufonel Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Din cate stiu, printesa Lia nu face parte din "linia de sange oficiala" (nu stiu daca m-am exprimat corect) a monahiei din Romania. Si oricum mi-am pierdut definitiv interesul de la intrarea in familie a "principelui Radu" :puke: Tipul e o rusine pentru monarhia romana si a reusit sa o discrediteze mai mult decat Iliescu si ai lui. Quote
Narcisa Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 " Iar acum se plĂŽnge fostul rege cÄ nu are cu ce sÄ ĂŽĹi plÄteascÄ ĂŽntreĹŁinerea. PÄi, Ĺi de ce trebuie sÄ stea la Palatul Elisabeta, poate sÄ ĂŽĹi ia un apartament cu patru camere⌠CĂŽnd a plecat, Elena a spus cum a fost despÄrĹŁirea â un divorĹŁ âal amiableâ. DacÄ doamna de Bourbon Parma este reginÄ, de ce n-ar fi reginÄ Ĺi Elena Lupescu? CÄ Ĺi ea s-a mÄritat cu Carol al II-lea, un rege abdicat." Ileana Vulpescu Quote
Radu5555 Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 " Iar acum se plĂŽnge fostul rege cÄ nu are cu ce sÄ ĂŽĹi plÄteascÄ ĂŽntreĹŁinerea. PÄi, Ĺi de ce trebuie sÄ stea la Palatul Elisabeta, poate sÄ ĂŽĹi ia un apartament cu patru camere⌠CĂŽnd a plecat, Elena a spus cum a fost despÄrĹŁirea â un divorĹŁ âal amiableâ. DacÄ doamna de Bourbon Parma este reginÄ, de ce n-ar fi reginÄ Ĺi Elena Lupescu? CÄ Ĺi ea s-a mÄritat cu Carol al II-lea, un rege abdicat." Ileana Vulpescu Da, le vad! Da, le vad! Poti sa-mi dai detalii? Quote
Narcisa Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Maica, detaliile alea ti le dau eu sau ti le administrezi singur , daca tot zici ca le vezi ? Quote
Radu5555 Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Maica, detaliile alea ti le dau eu sau ti le administrezi singur , daca tot zici ca le vezi ? Eram doar curios. Quote
Recommended Posts