Jump to content
Vesperala Forum

SERVER LINEAGE 2 PVP GRACIA FINAL


Recommended Posts

L2 Fire Angel Empire Gracia Final

l2 pvp server


Xp:40x SP:40x Drop:20x
Adena:250x Party XP:40x Party SP: 40x
Xp Exp:0x Sp Exp:0x Spoil:5x
Fire Angel Empire este un server de pvp Lineage 2 construit pentru comunitatea internationala si toti jucatorii de L2.

Sa fii un jucator presupune ca timpul pe care il folosesti sa joci un MMORPG, trebuie sa fie cea mai placuta parte a zilei, iar acest lucru poate fi atins doar daca joci pe un server de lineage 2 echilibrat si bine configurat

Va oferim acest server de Gracia Final, hostat pe un server performant, si tot suportul tehnic pentru a avea parte de cele mai placute siege-uri, pvp (player versur player), tvt (Team versus Team), pve (player versus enviroment), farm si multe altele pentru a va intretine interesul pentru acest server L2 de pvp.

Mai multe detalii si informatii despre acest server, precum ( imbunatatiri, idei custom aplicate, explicatii la decizii luate si orice de folos), poate fi gasit pe pagina de statistici

In cateva linii va voi prezenta cele mai importante si de baza informatii despre configurarile serverului:
-Vitalitatea este setata off, pentru ca un caracter a fost calculat sa creasca in level dupa un patern facut dupa dropul mobilor.
-Zonele de farm sunt impartite in 4 tipuri pentru a face echilibru.
-Enchant rate is set to 4 on safe and 25 as maximum. PvP weapons and hero weapons can be enchanted and can take element attribute on them.
-Economia in joc se bazeaza pe 3 tipuri de valuta:
Fire Angel Spirit Fire Angel Spirit ~ stiut sub numele de adena in Lineage 2
Fire Angel Coin Fire Angel Coin ~ stiut sub numele de ancient adena in Lineage 2
Fire Angel Imperial Coin Fire Angel Imperial Coin ~ un nou tip de valuta, folosit pentru comertul de luxury items, ce poate fi obtinuti prin PVP-uri si TVT eventuri( eventuri automate)
-Numarul maxim de buffe pe care un caracter le poate lua de la NPC este 24 cu maxim 12 dansuri si songuri, astfel toate clasele au sansa sa nu fie asuprite de altele si dand potentialul unui party complet de a lua maximum de eficienta prin bufare.
-NPC-urile modificate custom precum gatekeeper teleporter, buffer, merchant, class master, skill enchanter, luxury shop or merchant, tvt si pvp npc , sunt facute la cel mai inalt nivel al calitatii.O mica prezentare poate fi observata print intermediul acestei galerii de imagini, dar mai multe statistici pot fi gasite pe site.


-Un npc custom a fost facut pentru comertul dintre playeri (vanzare,cumparare,inchiriere, licitatie), facand comertul normal (stand in fund si asteptand ca cineva sa cumpere un item pentru o suma de adena) interzis.Avantajul este ca nu mai esti nevoit sa te duci din oras in oras sa cauti un anume item, astfel il gasesti repede, nu pierzi timpul si poti face orice altceva in timp ce itemele tale stau la vanzare.Orasele nu vor mai fi la fel de populate si lagul de client nu va mai fi o problema.

-Serverul nostru are instalat un sistem de anticheat.El detecteaza actiuni suspicioase in momentul cand un player farmeaza, iar cand acesta este detectat, o intrebare in sistem captcha ii apare , cerandui sa raspunda in maximum 120 de secunde sau va fi dat afara.
De ce nu am facut update la Epilogue pe server? Raspunsul este simplu.Epilogue nu este stabil,nu are updateuri majode pentr l2j si l2off, deci este o prostie sa joci pe servere de Epilogue doar pentru ca sunt updatate la ultima versiune (doar formal).Multi jucatori nici macar nu stiu sa joace Gracia Final....Daca va place situl, garantat va va placea si serverul:)

l2 pvp server
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...