piko Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Putem face un top cu cele mai bune "piese" ce se asculta in masina? Eu as incepe cu : lil jon - get low Kanye West - Love lockdown Kanye West - Amazing deepsystem-what is love (dj_tayna) vor mai urma... Quote
EM!L Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Serpentine + lil jon - get low .. total neindicat (în cazul meu ). În maşină ascult ce ascult şi în rest... rock (mai mult sau mai puţin supărat). Highway to Hell Tunderstruck Back in Black... Quote
pufonel Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Eu nu am masina, dar am facut vreo 10 casete (da, mai exista inca) pentru un coleg cu care merg deseori. Am incercat sa pun pe casete muzica variata, dar placuta, din toate perioadele. Iar colegul meu mi-a spus ca le asculta cu placere Quote
piko Posted April 10, 2010 Author Report Posted April 10, 2010 in masina numai house Eu nu am masina, dar am facut vreo 10 casete (da, mai exista inca) pentru un coleg cu care merg deseori. Am incercat sa pun pe casete muzica variata, dar placuta, din toate perioadele. Iar colegul meu mi-a spus ca le asculta cu placere Formatia,melodia....etc... Deepest Blue - Give It Away Connecte-R - Burning Love phelipe feat. king youth-sexy feeling sonny flame feat. lora - come_along French Montana Ft Akon And Mase-Married To The Streets (Remix) david guetta - toyfriend flavy deejay feat. danny-breeze Quote
h007_2005 Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Dj Betrus - The Best House Music 2009 - 2010 Quote
gabita_20 Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 mereu in masina il rog pe tata sa puna cd ul cu melodiile: Puya ft. Kamelia si George Hora-Change Puya ft. Kamelia-V.I.P Lady GaGa- Bad romance,telephone si poker face Beyonce-Sweet Dreams Just uss- doi copii Kesha-Tik tok Evanescene-Breag me to life si My Immortal Cam astea imi plac de pe Cd Quote
pufonel Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Formatia,melodia....etc... Ai dreptate: eu le cer asta celorlalti si tocmai eu nu le-am scris Una din primele casete pe care le-am facut pentru colegul meu suna cam asa: Crowded House - Weather with you Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's Eagler - New kid in town Mike Oldfield - Moonlight shadow Mr. Big - To be with you Mike and the Mechanics - Over my shoulder Pet shop boys - Domino dancing Santana - Maria Maria Tom Petty - I won't back down si mai sunt vreo cateva, dar nu le tin acuma minte. E muzica pe care o ascult cu placere si acasa si cu care va "stresez" de cand am intrat pe forum Quote
mesmerize Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 (edited) Talentatul şi excentricul Pot să-i ascult muzica ore-n şir. (un cover excelent) Edited April 25, 2010 by mesmerize Quote
mesmerize Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Mă animă.Perfect pt drumuri lungi. I Don't Want To Be Quote
piko Posted July 20, 2010 Author Report Posted July 20, 2010 Pendulum - Set Me On Fire http://www.trilulilu.ro/Lordo/ddad7c329ba429 B.U.G Mafia - unde-s pistoalele Afroman - Let's Get Drunk Afroman - Roll My Joint Quote
Barcelona Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 (edited) Kazi Ploae-Gorgone Kazi Ploae-Amenintarea maimutelor Kazi Ploae-Imperiul lianelor Nane-De'ale mele,NANEMERNIC,San orsova,Pagini din jurnal Parazitii-Tot ce e bun tre' sa dispara Carbon-Reactii adverse.. Cedry2k Dupa un stick Astea la drum lung Cand is cu tata:baga el populara..deh,nu'i nimic ca iau laptop'ul cu mine si castile ) Numai hip-hop Whatever,astea sunt gusturile mele :P Edited July 20, 2010 by Barcelona Quote
Asimetric Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Serpentine + .. total neindicat (în cazul meu ). În maşină ascult ce ascult şi în rest... rock (mai mult sau mai puţin supărat). Highway to Hell Tunderstruck Back in Black... Astea. Perfect. Si Born to be wild. Ar avea, totusi, mai mult farmec daca ar fi intr-un Camaro din '67, pe o autostrada adevarata, la 150 km/h. Quote
Alexandros Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Michael Jackson - Beat It Queen - I Want To Break Free Hans Zimmer - Now We Are Free Quote
Yelle1 Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Blondie - One way or another, Maria, Heart of glass etc. Quote
Recommended Posts