h007_2005 Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 nu suporta regimul de detentie,au varice Quote
gbrgeorge Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Asta cu regimul de detentie s-a cam dus...adica au scapat prea multi asa. Nu cred ca mai merge "vrajeala" asta decat in urma unui control si nu cred ca sunt multi care mai pun botul sa semneze (ma refer la doctori). Quote
h007_2005 Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 gbr in ziua de azi bani fac legea,ai putini ca Voicu,stai la racoare,esti tare ca judecatoru de la inalta curte,iesi afara,faci afaceri cu Udrea stai aproape si te duci si la licitatie a doua zi dupa ce iesi Quote
Eonica Posted April 23, 2010 Author Report Posted April 23, 2010 A fost sedinta publica? S-a judecat in Camera de Consiliu. Quote
RoAp Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 S-a judecat in Camera de Consiliu. Eu am intrebat altceva, insa ii in regula. Desigur! Quote
Eonica Posted April 23, 2010 Author Report Posted April 23, 2010 Si eu ti-am raspuns fix la intrebarea ta. Dar nu direct, ci in stilul care ti-e pe plac Ioan Cazacu, avocatul inculpatului, a mai spus că senatorul Cătălin Voicu s-a simţit foarte rău pe parcursul procesului, "având tensiunea 22". Deeeci.....paramedicii sa fie pe faza, ca pe nul e Voicu. Despre ceilalti, ramane cum s-a stabilit Quote
RoAp Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Si eu ti-am raspuns fix la intrebarea ta. Dar nu direct, ci in stilul care ti-e pe plac Ioan Cazacu, avocatul inculpatului, a mai spus că senatorul Cătălin Voicu s-a simţit foarte rău pe parcursul procesului, "având tensiunea 22". Deeeci.....paramedicii sa fie pe faza, ca pe nul e Voicu. Despre ceilalti, ramane cum s-a stabilit Preferam informatii exacte. Nu aiureli. Strict curiozitate! Quote
Eonica Posted April 27, 2010 Author Report Posted April 27, 2010 Relativ exacte, ca n-am acces la dosar si nici in camera de consiliu n-am fost. Am incercat sa ma fac ruda cu avocatii partilor si chiar cy judecatorii, dar cica prin corespondenta nu se poa'. Incerc data viitoare sa fac rost de documente. Ce zici? Quote
RoAp Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Cine il mai reprezinta? Am inteles ca dinescu finanteaza casa de avocatura. O cunoaste dobitocul ala ceva amanunte. Doar e revolutionar, ce piz... sii! Interesanta spurcaciunea. Banda cu aplauze in cetate, va rog. Nemernicii dracului. Iar ma enervez. Quote
Eonica Posted January 3, 2011 Author Report Posted January 3, 2011 Unul din avocatii lui este Ioan Cazacu, care i-a mai avut clienti, printre altii, pe Adrian Năstase, Omar Hayssam si parca si Petrom Gas. Quote
Recommended Posts