Eonica Posted March 26, 2010 Author Report Posted March 26, 2010 Scuze. Nu este nimic similar aici. Procurorul sef al DNA este propus de ministerul justitei si, dupa mai multe etape, este numit in funtie prin decret prezidential, deci ultimul cuvant in numirea lui il are de fapt seful statului. Guvernatorul BNR este de fapt presedintele consiliului de adminsitratie al BNR. SE depun candidaturi pentru aceasta functie, se alege, iar alegerea lui treb uie validata de cele doua camere ale parlamentului. Eu zic ca e o mica - mare diferenta. Revenind la oile noastre. Voicu tot liber e pana marti. Mai vedem noi de marti incolo. Ca intre timp exact marti ar putea sa se iveasca un scandal si mai mare, care sa ne faca sa uitam sa mai urmarim "evolutia" lui Voicu. Quote
RoAp Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Scuze. Nu este nimic similar aici. Procurorul sef al DNA este propus de ministerul justitei si, dupa mai multe etape, este numit in funtie prin decret prezidential, deci ultimul cuvant in numirea lui il are de fapt seful statului. Guvernatorul BNR este de fapt presedintele consiliului de adminsitratie al BNR. SE depun candidaturi pentru aceasta functie, se alege, iar alegerea lui treb uie validata de cele doua camere ale parlamentului. Eu zic ca e o mica - mare diferenta. Revenind la oile noastre. Voicu tot liber e pana marti. Mai vedem noi de marti incolo. Ca intre timp exact marti ar putea sa se iveasca un scandal si mai mare, care sa ne faca sa uitam sa mai urmarim "evolutia" lui Voicu. Totul se rezuma la sustinerea europeana. Ideea mea era de mandate cu bataie lunga. Is similitudini, cred. Seful statului are la dispozitie timp pentru normalitate. 5 ani. Voicu ii liber, insa de marti o sa guite precum un porc. Si o sa verse destule. Una-s 8 ani, alta-s 2. Cam slabut la psihic un combinator precum voicu. Glumesc. Ii e frica de ceva popreala? Quote
RoAp Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Scuze. Nu este nimic similar aici. Procurorul sef al DNA este propus de ministerul justitei si, dupa mai multe etape, este numit in funtie prin decret prezidential, deci ultimul cuvant in numirea lui il are de fapt seful statului. Guvernatorul BNR este de fapt presedintele consiliului de adminsitratie al BNR. SE depun candidaturi pentru aceasta functie, se alege, iar alegerea lui treb uie validata de cele doua camere ale parlamentului. Eu zic ca e o mica - mare diferenta. Revenind la oile noastre. Voicu tot liber e pana marti. Mai vedem noi de marti incolo. Ca intre timp exact marti ar putea sa se iveasca un scandal si mai mare, care sa ne faca sa uitam sa mai urmarim "evolutia" lui Voicu. Am gandit ca nu e necesar initial, insa trebuie sa luam in calcul si ceea ce am subliniat. Mandatul ministrului de justitie. Ii sau nu sustinut european? Eu prin european sustinut inteleg rguli care dau rezultate. Trebuie precizata perioada de cand seful justitiei ii pe functie si evenimentele cu care s-a intersectat acea perioada. Ii un soi de argument la opinia mea cu mandatele lungi. Necesare, cred. Quote
Eonica Posted March 27, 2010 Author Report Posted March 27, 2010 Totusi subiectul pecare-l discutam aici se refera la mandatul de arestare al lui Voicu. Celelalte mandate si sustinerea lor pot fi discutate pe un topic dedicat lor, nu aici. Raman la aceeasi idee. Astept cu mare curiozitate sa vad ce va fi marti. Quote
Eonica Posted March 30, 2010 Author Report Posted March 30, 2010 S-a intamplat minunea. Voicu a primit mandatul de arestare pentru 30 de zile. Acum sa vedem ce lipsa de procedura se invoca si daca tine minunea mai mult de 3 zile. Quote
Eonica Posted March 30, 2010 Author Report Posted March 30, 2010 Face el recurs in 24 de ore, dar nu cred ca magistratii se pronunta in acelasi interval de timp de 24 de ore. Quote
Alexandros Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 (edited) Nici eu nu ştiu, dar nu cred că sunt necesare 3 zile. Edited March 30, 2010 by Iskander Quote
gbrgeorge Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Il mai vedem afara peste cativa ani. Fiti fara grija. Quote
Eonica Posted April 7, 2010 Author Report Posted April 7, 2010 Sta el acolo deocamdata, insa a inceput sa traga dupa el si pe altii. Raman la parerea mea. Mult nu sta. Desi pana la proba contrarie il cred vinovat. Quote
Alexandros Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Şi premiera zilei este avizul favorabil dat de CSM cererii DNA-ului de arestare a lui Constiniu. Quote
h007_2005 Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 sezi bland ca scapa,se imbolnaveste subit si scapa,ca nu suporta regimu de detentie Quote
RoAp Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Şi premiera zilei este avizul favorabil dat de CSM cererii DNA-ului de arestare a lui Constiniu. Au dat asta? Da-mi un link, rogu-te. Is strain de stiri. Danke! Quote
Eonica Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 Au primit ordonante de retinere, iar acum e sedinta in care se hotaraste daca se vor emite eventual si mandate de arestare pentru 29 de zile. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-71073...ntru-24-ore.htm Quote
Alexandros Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Da, se hotărăşte asupra lotului Voicu, adică Costiniu, Locic şi Căsuneanu. Au dat asta? Da-mi un link, rogu-te. Is strain de stiri. Danke! E o premieră în Europa, iar la nivel mondial a mai existat doar un singur caz în Coreea de Sud. Quote
RoAp Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Da, se hotărăşte asupra lotului Voicu, adică Costiniu, Locic şi Căsuneanu. E o premieră în Europa, iar la nivel mondial a mai existat doar un singur caz în Coreea de Sud. Ii un inceput necesar. De bun simt, cred. Quote
pufonel Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Sper s-o duca pana la capat, desi n-am prea mare incredere in justitia romana Quote
Eonica Posted April 13, 2010 Author Report Posted April 13, 2010 Au fost 4 inb arest, au iesit repejor 3. A mai ramas Voicu. Incep sa cred ca el totusi va ramane mai mult caci prea ciripeste frumos. Quote
Eonica Posted April 23, 2010 Author Report Posted April 23, 2010 Azi s-a decis sa mai stea Voicu inca 30 de zile in arest. I s-a prelungit vacanta Quote
RoAp Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Azi s-a decis sa mai stea Voicu inca 30 de zile in arest. I s-a prelungit vacanta A fost sedinta publica? Quote
h007_2005 Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 trebuia sa fie publica,ca sa ramana in arest?? Quote
RoAp Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 trebuia sa fie publica,ca sa ramana in arest?? Eu am intrebat pur si simplu. Habar nu am cat ii influenteaza pe judecatori treaba asta. In alta ordine. Noi doi ne putem intelege, is sigur. Trebuie sa intelegi ca dintre noi doi eu is cel in masura sa evaluez. Nu neaparat forumistic. Aici gresesti tu si iti faci rau singur. Trebuie de la o vreme sa faci distinctie intre comunicare si comunicarea rau intentionata. Ceva neclar? Quote
h007_2005 Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 RoAp nu te supara si eu am intrebat daca trebuia sa fie publica,doar atat nu ma intelege gresit respect Quote
Lucareli Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Un sfat pentru viitor. Evita sa te aperi. Quote
gbrgeorge Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 De Casuneanu si de judecator ce s-a mai auzit ? Ei au primit NUP ? Quote
Recommended Posts