Eonica Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 MA gandesc ca el intra sa discute, dar romanul nostru cu siguranta intai il va injura bine. Nu cred ca o sa reziste prea multe zile. http://www.unpasinainte.edu.ro/ Daca reusiti sa intrati in direct cu dom' ministru, povestiti-ne si noua!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Ce-mi place mie capodopera asta de reforma! http://www.evz.ro/detalii/stiri/invatamant...ani-972206.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yelle1 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Ce-mi place mie capodopera asta de reforma! Si asta inca e mizilic. Am senzatia ca ceea ce este mai "bun", de-abia de acum incolo urmeaza sa se intample. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Stati sa vedeti acum reforma, ca noua ministreasa e rector la o particulara. Se pare ca se va putea copia din nou in voie la Bac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Stati sa vedeti acum reforma, ca noua ministreasa e rector la o particulara. Se pare ca se va putea copia din nou in voie la Bac Muicaaaaaaa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Stati sa vedeti acum reforma, ca noua ministreasa e rector la o particulara. Se pare ca se va putea copia din nou in voie la Bac Funeriu, rector nefiind, este regretat, dar şi-a îndeplinit obiectivul - omul de sacrificiu pentru implementarea reformei, fără încrengături cu universităţile din ţară, fără putinţa de a fi şantajat şi sunat la 12 noaptea. Oare Oana Badea mai e pe acolo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts