Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

cu Vântu s-a văzut..:)

acum auzim de o altă întâlnire aseară, cu Vanghelie şi Voicu...

Vanghelie confirmă, Geoană zice că nu a fost!

Revine mai apoi şi zice: am fost la o onomastică, cu nşte colegi. era şi Vanghelie

eu sunt curioasă: onomaastica e o zi a numelui. ce sfânt a fost mai recent? :D:

Posted

De ce n-ar trebui sa se intalneasca cu Vangelie si Voicu? Sunt colegi de partid doar.

Faptul ca Geoana iar se balbaie, ridica suspiciuni mai mult decat intalnirile in sine.

Presa a prins slabiciunea lui Geoana de a nega intalniri si speculeaza pe tema asta. Cine-i de vina ca n-are taria de caracter de a recunoaste?

Ca era onomostica sau nu, chiar n-are importanta. Caci e clar ca in incercarea lui de a gasi o motivatie, nu stia ce sa inventeze?

Motivul ar fi putut sa fie atat de simplu: suntem colegi de partid, ne cunoastem de ani de zile, ne intalnim cand vrem si fara motiv. NU ar fi fost mai plauzibil? Presa si politia sunt precum cainii: simt ca-ti este frica - te inhata, esti sigur pe tine - te lasa in pace dupa do9ar cateva hamaituri.

Posted
Faptul ca Geoana iar se balbaie, ridica suspiciuni mai mult decat intalnirile in sine.

exact asta e problema :)) a zis "n-am fost la niciun restaurant" şi apoi a retractat, că vezi Doamne nu cu Vanghelie s-a întâlnit :rade: e caraghios.