vesperala Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 cu Vântu s-a văzut.. acum auzim de o altă întâlnire aseară, cu Vanghelie şi Voicu... Vanghelie confirmă, Geoană zice că nu a fost! Revine mai apoi şi zice: am fost la o onomastică, cu nşte colegi. era şi Vanghelie eu sunt curioasă: onomaastica e o zi a numelui. ce sfânt a fost mai recent? Quote
Eonica Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 De ce n-ar trebui sa se intalneasca cu Vangelie si Voicu? Sunt colegi de partid doar. Faptul ca Geoana iar se balbaie, ridica suspiciuni mai mult decat intalnirile in sine. Presa a prins slabiciunea lui Geoana de a nega intalniri si speculeaza pe tema asta. Cine-i de vina ca n-are taria de caracter de a recunoaste? Ca era onomostica sau nu, chiar n-are importanta. Caci e clar ca in incercarea lui de a gasi o motivatie, nu stia ce sa inventeze? Motivul ar fi putut sa fie atat de simplu: suntem colegi de partid, ne cunoastem de ani de zile, ne intalnim cand vrem si fara motiv. NU ar fi fost mai plauzibil? Presa si politia sunt precum cainii: simt ca-ti este frica - te inhata, esti sigur pe tine - te lasa in pace dupa do9ar cateva hamaituri. Quote
vesperala Posted March 11, 2010 Author Report Posted March 11, 2010 Faptul ca Geoana iar se balbaie, ridica suspiciuni mai mult decat intalnirile in sine. exact asta e problema ) a zis "n-am fost la niciun restaurant" şi apoi a retractat, că vezi Doamne nu cu Vanghelie s-a întâlnit e caraghios. Quote
Lucareli Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Nu am studii la Paris cum are el, dar reuseste cu fiecare aparitie pe ecran sa imi provoace un sentiment de repulsie, dezgust. E un om slab. Quote
Recommended Posts