Jump to content
Vesperala Forum

Castigatoarea Campionatul Mondialui din Africa de Sud  

16 members have voted

1. 1. Cine credeti ca va castiga Campionatul Mondial din Africa de Sud

• Brazilia
      0
    • Argentina
      0
    • Spania
      7
    • Anglia
      2
    • Italia
      2
    • Germania
      3
    • Franta
      0
    • Portugalia
      0
    • Olanda
      1
    • Alta (specific in topic)
      1

Recommended Posts

Posted (edited)

Mai putin de 100 de zile pana la cel mai important eveniment fotbalistic al verii, Campionatul Mondial din Africa de Sud, la care Italia se prezinta din postura de campiona mondiala in exercitiu.

Avand in vedere ca Romania va urmari Mondialul (din nou) doar de la televizor, pe cine veti sustine si cine credeti ca va castiga editia din acest an ?

Eu tin cu Italia si sper sa isi apere trofeul, desi va fi foarte greu pentru ei.

Forzza Azzurri !! tricolore.gif

Edited by florin7franky
Adaugat echipa Olandei
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Avand in vedere ca Romania va urmari Mondialul (din nou) doar de la televizor, pe cine veti sustine si cine credeti ca va castiga editia din acest an ?

Prezenta Romaniei nu ar fi pus in pericol destinatia titlului, oricum. :lol:

Spania e printre favorite. :) Desi campionatul european aliniaza echipe mai slabe decat Mondialul.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

Serbia a mâncat bătaie, iar Ghana a făcut o surpriză plăcută!

Serbia 0 - 1 Ghana

Un meci frumos, mai ales în ultimele 20 de minute.

Deşi sunt suporterul Italiei, sunt realist si cred că Spania are cele mai mari şanse la trofeu.

Edited by Iskander
Posted

Eu sustin Anglia. Nu stiu daca vor castiga, le va fi aproape imposibil. Dar imi place fotbalul englez si cred ca au jucatori foarte buni, in afara de portar (niciodata n-au avut portari buni...pacat). Le mai lipseste, de asemenea inca un atacant de valoarea lui Rooney.

Posted

Brazilia are cativa jucatori care au fost omisi de Carlos Dunga pe motiv ca ar avea prea multe fite :huh: [Ronaldinho de ex., care a fost de baza in 2002 si in 2006]

Italia are si ea sanse, avand iarasi un lot foarte bun.

Anglia dupa primul meci nu a impresionat deloc.

Germania a inceput bine, insa tot nu le dau sanse la finala.

Argentina ar avea sanse enorme, daca ar mai fi venit la nationala Riquelme.

Cred ca si eu o sa merg pe varianta Italia-Spania in finala :)

Posted
Astept goluri de la Torres, Xavi, Villa...

Vád o finalá Spania- Brazilia. Tu?

Spania-Argentina sau Spania-Anglia(ar avea mai multe sanse zic eu daca Anglia joaca mai bine ca in amicalul cu Japonia)

3-1 cu argentina si 2-1 cu Anglia

Eu zic ca cele mai multe goluri care o sa fie date de jucatorii Spaniei vor fi de:Torres,Villa,Iniesta(prinde suturi fooarte puternice),Xavi ..

Brazilia are cativa jucatori care au fost omisi de Carlos Dunga pe motiv ca ar avea prea multe fite :huh: [Ronaldinho de ex., care a fost de baza in 2002 si in 2006]

Italia are si ea sanse, avand iarasi un lot foarte bun. -daca joaca ca in amicalul cu Paraguay nu cred ...si plus ca E FOARTE INVECHITA tactica cu defensiva...nici contra-atac nu prea fac

Anglia dupa primul meci nu a impresionat deloc. -au sanse foarte mari daca joaca mai bine ca in amicalul cu Japonia

Germania a inceput bine, insa tot nu le dau sanse la finala. -ar mai fi o idee

Argentina ar avea sanse enorme, daca ar mai fi venit la nationala Riquelme. -da,eu zic ca intra in semifinale sau chiar in finala

Cred ca si eu o sa merg pe varianta Italia-Spania in finala :)

Eu merg pe Spania-Argentina sau Spania-Anglia

Posted
Da, 'favorita' competiţiei a fost învinsă.

Germania şi Brazilia au devenit principalele favorite la câştigarea trofeului, în opinia mea.

E doar un meci, va cástiga grupa si ...finala.

Olanda cand va aparea in poll?

Eu pe mana lor merg, mai ales ca au o foarte putenica motivatie istorica.

Te referi la culoarea portocaliu? :lol:

Posted
E doar un meci, va cástiga grupa si ...finala.

Au cei mai buni mijlocaşi de la CM, dar cu toate acestea au pierdut în faţa unei echipe slabe care are doar un singur jucător mai cunoscut, Senderos. Torres nicio preluare nu a fost în stare să facă, din pasa lui Viila cu pieptul.

Ori nu s-au motivat suficient, ori erau preocupaţi de vuvuzelele din tribune.

Posted
Au cei mai buni mijlocaşi de la CM, dar cu toate acestea au pierdut în faţa unei echipe slabe care are doar un singur jucător mai cunoscut, Senderos. Torres nicio preluare nu a fost în stare să facă, din pasa lui Viila cu pieptul.

Ori nu s-au motivat suficient, ori erau preocupaţi de vuvuzelele din tribune.

Au sindromul "vuvuzului" de Campioni Europeni. Isi vor reveni.

Torres nu a jucat tot meciul si nu marcheazá doar cu pieptul :lol:

Posted (edited)

Eu mă refeream la superba pasă cu pieptul a lui Villa către Torres. Necesita doar o simplă preluare pe care nu a fost în stare să o facă. Şi era o ocazie bună.

Cert este că s-au aflat într-o pasă proastă cu toţii.

Vicente a declarat dupa meci că "nu a fost ziua noastră". Nu zău, poţi s-o mai spui o dată.

Tu ţii cu ibericii?

Edited by Iskander