vesperala 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Am tot avut probleme, dar azi nici măcar florile nu le-am putut ţine în mâna dreaptă. mă înţeapă încheitura, exat locul brăţărilor, ori de câte ori încerc să ţin ceva greu în mână, sau la mişcări mai bruşte. ştiu că totul se datorează scrisului mult, dar să scriu nu am cum să evit. în unele zile sunt nevoită să forţez nota, aşa e când ai examene. dar a trecut o săptămână şi ceva de la ultimul examen şi văd că încheietura mea nu îşi revine nu e luxată, nu e ruptă, ...şi totuşi doare supărător de mult. Quote Link to post Share on other sites
Eonica 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ar putea fi "crampa scriitorului" sau ar putea fi reumatism. Exista niste benzi elastice care se pun la incheietura mainii, caci pentru unguente si pastile ar trebui recomandarea medicului, in functie de afectiune. As recomanda unguent Diclofenac, pana ajungi la medic. Quote Link to post Share on other sites
gbrgeorge 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Pai, poate este la fel o inflamatie a incheieturii ca si la mine cu bratul. Quote Link to post Share on other sites
gbrgeorge 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Am adus cafea pentru Vespe....sa ii mai treaca mana Mai bine adu-i un FASTUM GEL sau ceva pentru incheieturi. Nu cred ca o sa o ajute cafeaua foarte mult Quote Link to post Share on other sites
tequila 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Si eu cred ca s-ar putea sa fie o inflamatie a incheieturii; ia un inflamator ceva - nurofen forte de exemplu. Iar daca in vreo 2 zile nu iti trece, mergi la medicul de familie. Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 Ar putea fi "crampa scriitorului" pare să se apropie simptomele, e drept o să fiu atentă merci mult Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Si eu zic tot ca Eonica. Mana in repaus, masaj, gimnastica a mainii, evita scrierea continua, fa pauze mai dese. Masaj cu un antireumatic, comprese cu tuica tare, spirt, otet de mere, bitter suedez. Dormi noaptea cu mana infasurata intr-o astfel de compresa. Quote Link to post Share on other sites
gbrgeorge 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Mana in repaus Sa nu fie repaus ca mine aproape 10 ani Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 benzi elastice care se pun la incheietura mainii Diclofenac, pana ajungi la medic. astea mi le-a recomandat azi şi farmacista sper să treacă am luat benzi pentru ambele mâini, om vedea de e mai bine după ce folosesc gelul măcar acum mişc mâna mai cu curaj, fără bandă aveam mereu senzaţia că se rupe dacă mă vedeaţi azi cum ţineam creta ziceaţi că nu am văzut în viaţa mea una Quote Link to post Share on other sites
Blue Sun 0 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 astea mi le-a recomandat azi şi farmacista sper să treacă am luat benzi pentru ambele mâini, om vedea de e mai bine după ce folosesc gelul măcar acum mişc mâna mai cu curaj, fără bandă aveam mereu senzaţia că se rupe dacă mă vedeaţi azi cum ţineam creta ziceaţi că nu am văzut în viaţa mea una saracuta de tine... nu is farmacist, ...da stiu o singura farmacista...dar pina ma intilnesc cu ea am incercat cautat si eu pe net si uite ce am gasit: http://www.petitchef.ro/retete/tratament-artrita-fid-249712 poate te ajuta ... m-as bucura Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 nu ţineţi banda elastică pe mână noaptea, că sigur vă treziţi cu mâna umflată. e drept, durerea a mai trecut Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts