Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Se mai joaca cineva MU? mai ales pe Global, unde experienta este mica,si este mult mai greu sa iti cresti caracterul?Eu am inceput sa il joc de plictiseala iar in concediu, dar ramane un joc interesant , captivant.

Posted (edited)
Piko, eu nu am auzit de acest joc. Poti sa ne dai mai multe detalii despre el ?

Este un RPG care se joaca doar on-line.

Iti faci un cont, downloadezi kit-ul de instalare si instalezi.

Dupa ce intri ti se cere sa iti faci un caracter. Caractere sunt diferite. Ai la dispozitie pentru inceput 3 tipuri. Dark Knight care devine cu timpul Blade Knight , ai Dark Wizzard care devine Soul Master , si mai ai posibilitatea de a alege Fayri Elf care devine Muse Efl.

Celelalte doua caractere Magic Gladiator si Dark Lord pot fi create doar dupa ce ai inceput sa joci cu unul dintre primele 3 caractere si ai ajuns la un anumit level.

Dupa ce ti-ai creat caracterul, bati monstri , aduni zen(bani) , strangi itemuri, jewel, si multe alte obiecte. Cele mai bune poti sa le vinzi altor jucatori daca tie nu iti trebuie si sa primesti ceva ce iti foloseste pentru caracterul tau.

Ai mai multe harti , cu monstri variati,mai puternici , mai greu de batut,dar care iti dau si mai multa experienta. Experienta acumulata iti creste levelul caracterului. La fiecare level primesti un numar de puncte(5-7) care poti sa le adaugi caracterului tau in functie de modul de a se lupta ales de tine. De exemplu un elf poate fi elf pe strengh(putere) care se bazeaza pe lupta directa cu monstri sau poti sa iti pui punctele la energy si sa devina un elf care cu greu reuseste sa bata monstri dar care este foarte foarte bun si foarte cautat in party. Party inseamna o alianta intre 2 sau mai multe caractere,care stau la distanta relativ mica si bat monstri impreuna. Elful pe energy de exemplu,ii ajuta pe cei din party umplandu-le vietile in continuu si dandu-le buff care le creste damage-ul.

Cam asta este in mare, sunt multe de zis despre joc. Este frumos sa fie jucat pe original,serverele private,sunt aiurea.

Edited by piko