samsara Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 cred ca gsesti si in farmacii daca nu in plafaruri si magazine naturiste intrebi de echinacea de la Daciaplant sunt 60 comprimate a 500 mg concentratia sau de la Remedia, 30 comprimate a cate 1000 mg concentratia. Restul firmelor is mai slabute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Cel mai simplu remediu pe care-l poti incerca fara ajutorul mamei, ceai caldut cu multa miere si lamaie. Offtopic: eu una m-am saturat ca pe fiecare topic pe care trec cineva sa se ia de Barcelona. Ma mir cum rezista el. Ceea ce inseamna ca are un psihic tare si ar fi bine sa luam exemplu de la el, indiferent cati ani are. Barcelona, ma declar oficial un mare fan (fana) al tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Sun Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 bietul Barcelona imi vine sa cind ma gindesc la psihicul lui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 http://www.click.ro/lifestyle/sanatate/car...1340865978.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 4 nuci le speli si le sfarami cu coaja cu tot, 2 cepe mari le speli si le tai in 4, fara sa le cureti si adaugi 500 ml de apa, fierbi 15 minute, strecori si indulcesti cu miere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts