vesperala Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Se pregătesc bărbaţii pentru ziua asta în mod special? Cu cât timp înainte faceţi cumpărături? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 La fel ca si Valentine`s Day si Dragobete, nu suport nici ziua de 8 Martie, la fel cum am detestat si 1 Martie. Mi se pare o alta manifestare fatisa a ipocriziei oamenilor, falsitate, absolut tot ce tine de campul semantic al acestor cuvinte. Cat am fost copil, pregateam cu doamna invatatoare, apoi la gimnaziu cu d-na diriginta, serbari de 8 martie, imi invatam constiincioasa poezia, desenam cu multa ardoare felicitarea, pentru ca apoi la serbare sa o dau mamei. Doar ca era in zadar pentru ca ea nu a binevoit sa vina la absolut nici o serbare a fiicei ei cu ocazia zilei de 8 Martie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 dar puteai să i-o dai acasă eu acasă îi dădeam Narcisei felicitarea, nu cred că a trecut vreodată pe la serbările mele. doar o dată a fost acolo, şi asta pentru că ne-am dus cu clasa să spunem poeziile la şcoala ei ) aveam o poezie luuungă cât o zi de post, despre patrie, partid şi conducătorul iubit. îmi amintesc că la clasa I se făceau şi fotografii sub formă de mini-carte poştală, cu poezioară pentru mama pe ele. te puneau în faţa unei hărţi, cu abecedarul în faţă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h007_2005 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 ceva de genu asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 dar puteai să i-o dai acasă eu acasă îi dădeam Narcisei felicitarea, nu cred că a trecut vreodată pe la serbările mele. doar o dată a fost acolo, şi asta pentru că ne-am dus cu clasa să spunem poeziile la şcoala ei ) aveam o poezie luuungă cât o zi de post, despre patrie, partid şi conducătorul iubit. îmi amintesc că la clasa I se făceau şi fotografii sub formă de mini-carte poştală, cu poezioară pentru mama pe ele. te puneau în faţa unei hărţi, cu abecedarul în faţă Inteleg oarecum ce vrei sa spui...Ea nu a venit pentru ca avea alte activitati de facut, ci absolut de fiecare data s-a dus cu posetuta pe mana la serbarea fratelui meu. Cred ca putea in atatia ani, sa alterneze aceste aparitii la serbari, nu de alta, dar sentimentul nu a fost deloc unul placut. I-am dat-o si acasa, dar nu a contat prea mult. Eram prea dezamagita. Dar hai sa nu mai imi plang de mila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h007_2005 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 esti mai mare ce el,doar intreb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 esti mai mare ce el,doar intreb? Este subiect inchis. Asta e rugaminte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h007_2005 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 scuze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Am privit ziua de 1 si 8 MARTIE ca pe o zi de a primi un pupic in plus de la toate cunostintele mele doamne si d-soare. Atmosfera e placuta in ziua premergatoare cand parca toata lumea bate un apropo. Plus ca inceputul primaverii parca si mai bine il definim oferind martisoare, ghiocei etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Am privit ziua de 1 si 8 MARTIE ca pe o zi de a primi un pupic in plus de la toate cunostintele mele doamne si d-soare. Atmosfera e placuta in ziua premergatoare cand parca toata lumea bate un apropo. Plus ca inceputul primaverii parca si mai bine il definim oferind martisoare, ghiocei etc... Stii, e o vorba, tie iti vine sa razi, dar mie nu prea... Ma bucur ca poti avea parte de un asemenea sentiment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h007_2005 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Lucareli acum chiar vreu sa ne intalnim sa pot sa-ti ofer un martisor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Luc...si eu am amintiri triste legate de aceasta data si in niciun an nu pot trece fara sa am amar in suflet. Dar nimeni nu are "nevoie" sa stie. Accepta martisorul meu si al lui Adrian (hoo7) si poate reusim sa aducem un zambet pe chipul tau. Sunt sigur ca-l meriti la fel ca restul fetelor si femeilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h007_2005 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 bravo Gabita ajutama sa o ridicam sus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Incetati. Nu am nevoie de mila sau compasiunea nimanui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Luc, nici nu urmaream asta. Te rog primeste gestul meu ca pe unul colegial si prietenesc. Nu altfel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Luc, nici nu urmaream asta. Te rog primeste gestul meu ca pe unul colegial si prietenesc. Nu altfel... E un subiect delicat si greu pentru mine. Numai bine, gbr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Atmosfera e placuta in ziua premergatoare cand parca toata lumea bate un apropo. Si nu e oribil? Chestia cu martisorul nu era pe 1 martie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Asimetric, pe 1 martie se dau martisoare. Pe 8 dai florile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Chestia cu martisorul nu era pe 1 martie? Si 8 Martie ce are de sughite?!? Si mai lasati voi florile si martisoarele, ca nu mai sunt la moda, mie, bunaoara, florile mi le mananca Mitu si martisoarele le sterpeleste Mithras, veniti si voi la fete cu cadouri pe patru roti, cu Coasta de Azur intr-un buzunar si cu Versace intr-altul... Luc, n-o crede pe paracioasa de vespe, ea nu-mi spunea de serbarile alea, ca nu stia poeziile, nici voce de cantat n-avea...si-apoi eram si eu la programul meu. Ea spune adevarul ciuntit si scos din contextul istoric, sa-mi stirbeasca mie imaginea de mama iubitoare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 păi am spus că doar o dată am venit la şcoala ta cum era să laşi copiii pentru mine? învăţătoarea mea nu ne lăsa pe noi, aşa că mi s-a părut mereu normal să te duci la "copiii tăi" nu mi-aş fi imaginat o învăţătoare care să nu stea cu clasa ei mai ales că elevii tăi nu aveau nici mămică, mulţi din ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piko Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Eu nu inteleg nimic. Care e diferenta dintre 1 martie si 8 martie? Ce reprezinta 1 si ce 8? De ce 2 zile "consecutive" ? Toate ca toate....da' ... ziua barbatului cand era? a ramas pe 5 mai pana la urma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Eu nu inteleg nimic. Care e diferenta dintre 1 martie si 8 martie? Ce reprezinta 1 si ce 8? De ce 2 zile "consecutive" ? Toate ca toate....da' ... ziua barbatului cand era? a ramas pe 5 mai pana la urma? vrei razbel cu amazoanele? " ia seama, fiu al jertfei, prin lumea-n care treci ..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Oricum, nu are farmec nicio zi denumita "ziua barbatului". Sunt sigur ca "amazoanele" o sa aibe grija sa uitam repede de ea :P" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 "Ziua barbatului"Huh? Eu o vad ca o zi in care bem o bere,prieteni si nu ne bate "nevasta" la cap Beau si eu o bere....o juma' ca doar e ziua mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Noi barbatii ne serbam "ziua" si cand mergem sa facem un gratar si cand mergem la peste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts