Blue Sun Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 La Multi Ani , multa sanatate, voie buna si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca Quote
pufonel Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 La multi ani, Vespe! Iti multumim pentru ca ne-ai daruit acest forum! Quote
KyKy Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 la mulţi ani ! Postez mâine restul. Sunt de pe mobil... Quote
NightShift Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 La Multi Ani, vesperala! :starry: :starry: :starry: :starry: Quote
Narcisa Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Puuuuuup! La multi ani, numai cu evenimente bune! Quote
Carsten Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Happy Happy Birthday Corina! THE BIG BOSS Quote
illudere Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 LA MULTI ANI, CORINA! Un -martisor , pe obraz de Vesperala! Quote
Orpheus Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 La multi ani ! O primavara si un an plin de bucurii, succese si sanatate iti doresc Quote
gbrgeorge Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Desi am aflat mai tarziu sper ca urarea mea de LA MULTI ANI si sanatate (ca-i mai buna decat toate)... Quote
Barcelona Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 (edited) La multi ani Vesperala! Mii de multumiri pentru forum,succes la matematica si multa sanatate si bucurii in viata ta! Poftim un martisor pentru tine! Edited March 1, 2010 by Barcelona Quote
vesperala Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Happy Happy Birthday Corina! thank you very much La Multi Ani thank you LA MULTI ANI, CORINA! mulţumesc mult La multi ani ! mulţumesc La multi ani fericiti vespe! mulţumesc, şi ţie La Mulţi Ani, Vesp mulţumesc mult Desi am aflat mai tarziu sper ca urarea mea de LA MULTI ANI si sanatate (ca-i mai buna decat toate)... cum să fie târziu? Merci frumos La mulţi ani Vesperala! mulţumesc, aprig La multi ani. mulţumesc La mulţi ani, Corina! isk, mulţumesc Cosmin, mulţumesc :bighug: Quote
Barcelona Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Vespe,am incercat sa prind pentru tine peste si uite ce-am gasit Mai bine merg cu Big si Danco Quote
Recommended Posts