Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

copi neascultatori ce sunteti ... e tinctura, nu e grefa in sine, desi e mult mai amara ca fructul :) insa e un remediu extrordonar pentru multe fiind antibacteriana, antifungica, intareste si sistemul imnitar, in caz de dureri de gat e superba

Posted

Multumesc mult, samsara!

Dar oare cu propolisul asta, cat o fi doza ideala indicata? Eu am luat cate jumatate de lingurita, dimineata si seara. Dar am luat dupa capul meu, n-am avut pe cine sa intreb. Macar sa stiu pe viitor...

• 1 year later...
Posted

Potrivit oamenilor de ştiinţă, câteva pastile de aspirină, dizolvate în apă, cu care se face gargară, pot reduce intensitatea durerii, după cum notează publika.md. Efectul calmant poate dura şi până la şase ore.

• 2 months later...
  • 2 years later...
Posted
Sau o dusca, 2, 3, de cate ori e nevoie de Bitter Suedez sau romanesc, e bun si ala :)

:hatoff: ma delimitez ferm de ceaiul si de socul narcisei si merg cu incredere pe mana dumneavoastra. cu un singur amendament: de cate ori este nevoie , dar si preventiv.

Posted

Bun, bun si preventiv, exista felurite Bitter-uri, pt hipertensiune, pentru inima, din 32 de plante, romanesc, suedez, cu 50 de plante, cu ganoderma .. linistit poti sa iei zilnic o dusca, doua, nu mai mult :lol: