samsara Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 copi neascultatori ce sunteti ... e tinctura, nu e grefa in sine, desi e mult mai amara ca fructul insa e un remediu extrordonar pentru multe fiind antibacteriana, antifungica, intareste si sistemul imnitar, in caz de dureri de gat e superba Quote
Eonica Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Daca nu miroase a grefa, atunci inghit si de asta. oricum propolisul a facut minuni!! Multumesc mult pentru sfaturi! Quote
samsara Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Nu miroase deloc E foarte bun si propolisul. Sanatate. Quote
Eonica Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Multumesc mult, samsara! Dar oare cu propolisul asta, cat o fi doza ideala indicata? Eu am luat cate jumatate de lingurita, dimineata si seara. Dar am luat dupa capul meu, n-am avut pe cine sa intreb. Macar sa stiu pe viitor... Quote
samsara Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Este bine asa cum ai luat, parca poti lua cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi Quote
Narcisa Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Potrivit oamenilor de ştiinţă, câteva pastile de aspirină, dizolvate în apă, cu care se face gargară, pot reduce intensitatea durerii, după cum notează publika.md. Efectul calmant poate dura şi până la şase ore. Quote
Narcisa Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Se incinge o tabla, se presara doua linguri cu malai pe ea, iar cand incepe sa fumege se fac inhalatii. Quote
Narcisa Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Ceaiul de soc este cel mai eficient ceai impotriva starilor de raceala sau gripa. Quote
samsara Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Sau o dusca, 2, 3, de cate ori e nevoie de Bitter Suedez sau romanesc, e bun si ala Quote
Mithras Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Sau o dusca, 2, 3, de cate ori e nevoie de Bitter Suedez sau romanesc, e bun si ala ma delimitez ferm de ceaiul si de socul narcisei si merg cu incredere pe mana dumneavoastra. cu un singur amendament: de cate ori este nevoie , dar si preventiv. Quote
samsara Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Bun, bun si preventiv, exista felurite Bitter-uri, pt hipertensiune, pentru inima, din 32 de plante, romanesc, suedez, cu 50 de plante, cu ganoderma .. linistit poti sa iei zilnic o dusca, doua, nu mai mult Quote
Recommended Posts