vesperala Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 l-aţi urmărit? ce impresie v-a lăsat desfăşurarea? Quote
Lucareli Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Nu l-am urmarit in detaliu, doar secventele aratate pe la buletinele de stiri. In alta ordine, o sa zdruncin multe prejudecati pe aici legate de mine, dar pe d-l Victor Ponta il apreciez mult. Il consider cerebral, mai sincer decat altii si nu are un discurs populist. Quote
vesperala Posted February 21, 2010 Author Report Posted February 21, 2010 eu aflai cu întârziere că Geoană a pierdut chiar mă bucur. e mai bun Ponta, asta e sigur. Quote
Rocozaur Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Sincer, mi-a lasat un gust amar! Adica, seful PSD din Dorohoi NU are voie sa candideze din cauza ca PREJUDICIAZA imaginea partidului prin candidatura sa[l-au mai si suspendat pe 6 luni de zile], dar Geoana, care a prejudiciat si imaginea partidului[desi cred ca ne-a facut un bine, aratand pt. a nu stiu cata oara cat de imbecili sunt cei de la PSD], si tarisoara noastra, a avut dreptul sa candideze si sa mai si fie finalist alaturi de Ponta? Sunt absolut sigur ca si Ponta va face exact aceleasi manarii pe care le-au facut cei de dinaintea lui. Ori asta, ori o sa fie dat afara din partid....Si cum nimeni nu are curajul sa se lupte de unul singur.... Quote
Eonica Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Dupa chipul si asemanarea membrilor, asa a fost si congresul. Iar despre Ponta, aduce un aer nou pentru PSD-ul imbatranit. Are toate calitatile, insa "ce se naste din pisica, soareci mananca". Cred ca a avut profesori buni, Nastase in primul rand. Oricum, la fel s-a spus si despre Geoana cand l-a inlocuit pe Iliescu la presedintia partidului. Quote
Aprig Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Eu am văzut cîteva minute pe A3, şi în cele cîteva minute desfăşurarea a fost cam aşa: a vorbit Iliescu, s-au stîrnit cîteva aplauze, apoi a început să vorbească Geoană, iar televiziunea i-a taiat maul şi au început să comenteze din studio. Tactica era deja clară, mi-am zis ete, ăştia s-au hotărît să-l mazilească Motiv pentru care nu m-a mirat rezultatul, cînd l-am aflat a doua zi. Pe de altă parte, rezultatul e neplăcut. Geoană măcar era prost, deci mai uşor de biruit. Ponta e omul lui Nastase, pe care îl urăsc cel mai mult după Iliescu, şi al lui Iliescu, pe care, după cum am spus. Quote
Lucareli Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Eu am văzut cîteva minute pe A3, şi în cele cîteva minute desfăşurarea a fost cam aşa: a vorbit Iliescu, s-au stîrnit cîteva aplauze, apoi a început să vorbească Geoană, iar televiziunea i-a taiat maul şi au început să comenteze din studio. Tactica era deja clară, mi-am zis ete, ăştia s-au hotărît să-l mazilească Motiv pentru care nu m-a mirat rezultatul, cînd l-am aflat a doua zi. Pe de altă parte, rezultatul e neplăcut. Geoană măcar era prost, deci mai uşor de biruit. Ponta e omul lui Nastase, pe care îl urăsc cel mai mult după Iliescu, şi al lui Iliescu, pe care, după cum am spus. Geoana, daca avea cultura politica, nu trebuia sa mai candideze. A cazut intr-un penibil...parca e demn de toata mila. Bancuri cu presedintia lui de-o noapte, Mihaela dragostea mea, flacara violet. Omul asta chiar nu-si stie limitele? Quote
piko Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Geoana a picat prost. E destept, il duce capu' dar nu e facut pentru postul de presedinte,decat poate de asociatie de bloc.... Ponta e un baiat istet,imi place de el. Sper sa schimbe ceva in PSD-ul ala amortit... Quote
Lucareli Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Vazand azi in echipa lui Ponta oameni care l-au sustinut "cu ardoare" pe Geoana m-a facut sa reflectez intens la puterea insemnatatii afirmatiei lui Marin Preda in CMDP, spunand ca in Romania nu ai nici macar privilegiul unui adversar bun, pentru ca odata ce il infrangi, acesta trece de partea ta. Il ador pe Marin Preda, stiu Quote
RoAp Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Vazand azi in echipa lui Ponta oameni care l-au sustinut "cu ardoare" pe Geoana m-a facut sa reflectez intens la puterea insemnatatii afirmatiei lui Marin Preda in CMDP, spunand ca in Romania nu ai nici macar privilegiul unui adversar bun, pentru ca odata ce il infrangi, acesta trece de partea ta. Il ador pe Marin Preda, stiu Is doar tipi de pe locul doi sau trei. Merita atentia cuiva? Sub locul intai is doar perdantii. E ca un scrutin in cusca. Se schimba doar dobitocul. Locul doi ramane. Atat! Quote
Lucareli Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Is doar tipi de pe locul doi sau trei. Merita atentia cuiva? Sub locul intai is doar perdantii. E ca un scrutin in cusca. Se schimba doar dobitocul. Locul doi ramane. Atat! Era vorba de competitie,ce inseamna sa fii adversar, mai putin de locul intai si perdantii de sub el. Quote
h007_2005 Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 se bat pentru ciolan,poate da un suflu tineresc partidului si scapa de cei corupti Quote
RoAp Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 (edited) Era vorba de competitie,ce inseamna sa fii adversar, mai putin de locul intai si perdantii de sub el. Am citit azi intr-un ziar un lucru simpatic. Un antibasescu ii multumea lui geoana ca a pierdut in fata actualului presedinte, fiindca asa a scapat el de rusinea de a nu-l fi distrus dupa un asiduu efort propriu. LE: Puteti rade cat vreti. Nu am citit niciodata nici macar un rand din MP. A fost un fix de-al meu. Edited February 25, 2010 by RoAp Quote
Recommended Posts