Floricik Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Vreau sa imi fac un site personal. Cat costa? http://www.rpfarm.ro/ web design 100E pare ok, nu? Am vazut multe, multe oferte si nu stiu care este cea mai buna. Quote
florin7franky Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Nu mi se pare mult , insa mai ai de platit si hostare nu ca ar fi mult ... Quote
Eonica Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Mai e de platit si domeniul. Iar de facut site, sunt anumite programele foarte usurele de genul "free site builder". Quote
Floricik Posted February 8, 2010 Author Report Posted February 8, 2010 Mai e de platit si domeniul. Iar de facut site, sunt anumite programele foarte usurele de genul "free site builder". Nu trebuie sa stii informatica pentru asta? Eu nu sunt asa priceputa. :)Am facut 1 an info la facultate dar.... Quote
vesperala Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 - trebuie plătit numele domeniului. e sumă fixă şi se plăteşte anual. - trebuie plătită găzduirea domeniului. aceasta e în funcţie de cât spaţiu doreşti alocat pe server. plata se poate face lunar, semestrial, anual... -e nevoie de cineva care să ştie să îl construiască şi să îl urce pe server. depinde pentru ce îţi trebuie siteul. cu cât e mai complex, cu atât e nevoie de o persoană mai pricepută. problema e că persoana respectivă îl face, iar tu în timp când doreşti să adaugi noi informaţii va trebui să apelezi iar la cei care l-au construit...alţi bani, altă distracţie. sau să înveţi să îţi adaugi singură informaţii noi. - dacă doreşti să instalezi un forum, poţi căuta o versiune free, sau poţi plăti licenţa unui soft consacrat. până nu îmi spui la ce îţi foloseşte siteul, eu nu ştiu să spun cam cât te costă. Quote
Eonica Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Nu trebuie sa stii informatica pentru asta? Eu nu sunt asa priceputa. :)Am facut 1 an info la facultate dar.... Incearca sa te joci cu asa ceva: http://download.chip.eu/ro/Yahoo-SiteBuilder-2.3_121437.html Vesperala spune bine, depinde si de complexitatea site-ului dorit. Quote
ardei Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 (edited) o varianta,chiar daca nu e oferta, este sa instalezi un site wordpress http://wordpress.org/ fiind gratuit , chiar si domeniul,n-o sa te coste nimic vreau sa intelegi ca noi cu totii ne dorim site-uri personale ,dar asa e bine sa incepi wordpress a evolut foarte tare si acum este cel folosit script din lume, peste joomla si toate daca ti-as arata cateva site-uri nici n-ai zice ca sunt bloguri wordpress nu mai exista limita din ceea ce poti face,sunt sute de plugins, mi de teme,cele mai multe gratuite problema este alta, ce ai sa faci, ce ai sa scri..daca nu scri,atunci ce poze, video ai sa pui? ai sa vezi ca fiecare post nu e ca aici pe forum ,ci iti va stoarce creierul pana la limita disperarii e bine sa faci un site wordpress si dupa cateva luni, daca simti ca iti merge mana atunci,iti garantez, vei ramane tot la wordpress, cu alte plugins si tema-aratare cum iti va placea nu da niciun ban la nimeni pentru inceput, ia-o usor,invata regulile,formatarile,ai multe de invatat! esenta unui site este continutul ,adica valoarea,dar si aratatarea conteaza ,cel putin la inceput valoarea unui site sta in unicitatea si utilitatea lui asta e esenta,restul e ca sunt miliarde site-uri, ca si de stele si decat cateva stralucesc chiar si din acelea, jumatate sunt in fals, dar asta e alta poveste incearca wordpress si intr-o singura luna tras tare ai sa poti face orice vrei din el. daca simti ca poti continua,deci te-ai prins de smecherii, atunci te poti gandi sa platesti pe cineva care sa-ti faca o tema, un template asa cum ti-ar placea, apoi ..ai sa te descurci cu toate fara niciun ban esenta unui site este continutul ,adica valoarea,dar si aratatarea conteaza ,cel putin la inceput valoarea unui site sta in unicitatea si utilitatea lui daca unicitatea pare destul de usor de inteles..pare doar utilitatea este chiar ciudata si nu trebuie inteleasa ca materiala daca citind ceva..un post de pe site-ul tau, ma va face sa rad ,sau sa plang, sau si mai grav sa-mi aminteasca de iubire, copilarie, vise...astea pot fi atat unice cat si utile mi-ai facut ceva, mi-ai schimbat starea....poti sa ma faci sa topai sau sa dansez prin camera e ca si cum ai citi o carte misto reversul este ca citind , ma plictisesti, si nu stiu cum sa ies mai repede de -acolo oricat de util ar parea acel topic. daca nu ai topice strict tehnice, tutoriale, daca nu te pricepi la programe, hardwre,sau alte chestii atunci poti aduce oameni prin continutul ..ne-util la prima vedere,dar visator si misto. si deci util pana la urma. Edited February 19, 2010 by ardei Quote
Recommended Posts