Jump to content
Vesperala Forum

Direct in clasa a II-a?

Eonica

Recommended Posts

Am spus deja ca am generalizat subiectul. Nu este neaparat doar cazul copilului meu. Chiar nu vreau sa povestesc despre al meu.

Poate fi al meu sau al altuia. Nu conteaza. Nu sunt chiar atat de tampa sa nu pot face diferenta intre un copil deosebit, unul normal si unul cu dizabilitati. Daca vrei mai multe informatii despre al meu, spune-mi si iti fac o descriere completa, dar folosind mesageria personala.

Iti raspund doar la doua intrebari. Da, stie sa citeasca. Nu stiu care e nivelul exercitiilor de matematica peste care ar trebui sa fie la 3 ani. Nu mi-ar strica sa-mi spui tu.

Repet ca o profesoara (care nu sunt): subiectul e GENERAL.

Am spus deja ca am generalizat subiectul. Nu este neaparat doar cazul copilului meu. Chiar nu vreau sa povestesc despre al meu.

Poate fi al meu sau al altuia. Nu conteaza. Nu sunt chiar atat de tampa sa nu pot face diferenta intre un copil deosebit, unul normal si unul cu dizabilitati. Daca vrei mai multe informatii despre al meu, spune-mi si iti fac o descriere completa, dar folosind mesageria personala.

Iti raspund doar la doua intrebari. Da, stie sa citeasca. Nu stiu care e nivelul exercitiilor de matematica peste care ar trebui sa fie la 3 ani. Nu mi-ar strica sa-mi spui tu.

Repet ca o profesoara (care nu sunt): subiectul e GENERAL.

Nervoasa cumva?

De ce nu ceri o audienta la ministru? te lamureste el de ce la noi nu e ca la nemti.

Poate iti spune si de ce profesorii nu sunt platiti tot ca la nemti, de ce nu avem drumurile lor, masinile lor.

Cum definesti "nervoasa"? Prin faptul ca nu-ti tin isonul?

Nu e nevoie sa cer audienta la ministru. Exista o lege a petitiilor, deci pot scrie pe o coala A4 ce ma intereseaza si s-o trimit cum pot: fax, cu posta, etc.

De ce oare se mai deschid o gramada de topice pe aici in loc sa mearga fiecare sa intrebe la institutiile respective?

Te rog nu ma mai lua peste picior. Nu-ti permit.

Nu-ti convine subiectul deschis de mine, fa o cerere la moderator sau la admin sa-l inchida.

As mai avea de replicat, dar ar insemna sa-ti iau obiceiurile.

Cum definesti "nervoasa"? Prin faptul ca nu-ti tin isonul?

Nu e nevoie sa cer audienta la ministru. Exista o lege a petitiilor, deci pot scrie pe o coala A4 ce ma intereseaza si s-o trimit cum pot: fax, cu posta, etc.

De ce oare se mai deschid o gramada de topice pe aici in loc sa mearga fiecare sa intrebe la institutiile respective?

Te rog nu ma mai lua peste picior. Nu-ti permit.

Nu-ti convine subiectul deschis de mine, fa o cerere la moderator sau la admin sa-l inchida.

As mai avea de replicat, dar ar insemna sa-ti iau obiceiurile.

Evident esti nervoasa.

Cat despre acest lucru, faptul ca nu imi permiti, eu zic ca te grabesti in a te aprecia. Nu-ti sade bine.

Iti repet ca o profesoara (ce sunt) ca in Romania sistemul de invatament este foarte rudimentar si defect pentru a oferi ceva, oricum ar fi el, copiilor minune sau dotati.

#

Cat despre acest lucru, faptul ca nu imi permiti, eu zic ca te grabesti in a te aprecia. Nu-ti sade bine.

a zis că nu îţi permite să o iei peste picior.

crezi că se supraapreciază?

eu zic că ţie nu îţi şade bine.

de permis, nici regulamentul nu îţi permite.

eonica vrea să ştie dacă poate copilul ei să treacă în clasa a doua. ştii vreo lege care îi interzice să întrebe, de reacţionezi aşa?

Exista o lege a petitiilor, deci pot scrie pe o coala A4 ce ma intereseaza si s-o trimit cum pot: fax, cu posta, etc.

Mi se pare că dacă n-ai fax, poţi trimite fax de la poştă, oferă serviciul ăsta. Deci reformulăm: "...s-o trimit cum pot: fax, cu poşta, fax cu poşta, etc.". Este că sună fain? :)

Evident esti nervoasa.

Iti repet ca o profesoara (ce sunt) ca in Romania sistemul de invatament este foarte rudimentar si defect pentru a oferi ceva, oricum ar fi el, copiilor minune sau dotati.

#

Stimata doamna/domnisoara profesoara, nu mai repetati lucruri de care nu sunteti sigura. Induceti cititorii in eroare, chiar si in teroare la modul dur cum abordati problemele.

Tocmai pentru ca sunteti in domeniu ar fi trebuit sa stiti ca exista o lege care ofera ceva: Legea nr. 17/2007 privind educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 43 din 19 ianuarie 2007, cu modificarile si completarile aferente.

Cand am deschis topicul nu stiam de acest act normativ.

Stimata doamna/domnisoara profesoara, nu mai repetati lucruri de care nu sunteti sigura. Induceti cititorii in eroare, chiar si in teroare la modul dur cum abordati problemele.

Tocmai pentru ca sunteti in domeniu ar fi trebuit sa stiti ca exista o lege care ofera ceva: Legea nr. 17/2007 privind educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 43 din 19 ianuarie 2007, cu modificarile si completarile aferente.

Cand am deschis topicul nu stiam de acest act normativ.

Ar trebui sa stii ca nu dau doi bani pe ce tocmai ai scris.

A fi profesor nu implica stapanirea domeniului legislativ, in speta legi, sau daca implica, intr-un mod foarte general. La Facultatea de Litere nu am avut curs de Drept, am facut alte chestii neimortante si neinteresante...pentru tine

Si eu am fost olimpica la limbi straine, hai sa nu iti insir acum realizarile mele, am fost premianta, si abia aveau bani sa imi dea o amarata de bursa de merit.

Ce ma motiva pe mine sa fac acest lucru? Din punct de vedere finanaciar sau moral, nimic, am fost tratata la fel ca si ceilalti, ma duceam la concursuri si olimpiade, iar daca lipseam de la scoala, mi se consemnau absente in catalog, dar la inspectii prezentau aceste rezultate. Ce incerc sa explic eu aici, este ca e un sistem prost, cu multe victime intr-un fel sau altul.Imi stoarceti legea in nas? Cate legi in tara asta nu sunt respectate, de drepturi nu mai vorbesc.

La noi, la romani, legea se discuta, nu se aplica.

Nu ma mai obosesc sa cunosc legea, nu merita. E inutil.

Ar trebui sa stii ca nu dau doi bani pe ce tocmai ai scris.

pun pariu că ea dă exact doi bani pe ce ai scris tu. sper că asta te satisface.

din păcate nu te pot convinge să ai un dialog civilizat.