Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Deocamdata este luni dimineata, astept sa vad ce urmeaza :D: , ca nu e zi sa patesc eu ceva.

Posted

Mda.....se pare ca nu am avut de asteptat prea mult, deja m-a necajit faptul ca a trebuit sa facem curatenie generala in tot biroul, acte pe sus, pe jos, peste tot,.....ualei.

Posted

M-a necajit faptul, adica m-a enervat faptul ca la ora de info un copil super rasfatat era sa imi sparga un monitor, un pic de nu eram atent, facea boacana

Posted (edited)

Vorbeam de neprevazut! a reusit sa ma necajeasca cineva au ajuns oamenii sa nu mai stie de gluma... este grav ne indreptam spre o societate "batrana" :confused:

Edited by Marius-Doru
Posted
Vorbeam de neprevazut! a reusit sa ma necajeasca cineva au ajuns oamenii sa nu mai stie de gluma... este grav ne indreptam spre o societate "batrana" :confused:

Eu stiu de gluma...sa nu-mi spui ca te suparai eu :o: Uite, il pupa mami, sa-i treaca... :airkiss:

Posted

M-a necajit faptul ca am fost in Billa sa-mi cumpar niste mere, care la casa de marcat am aflat ca sunt aduse de pe planeta Zog , 2 kg. m-au costat 18 lei ( 180.000 lei vechi ). Le voi manca cu grija.... :D: