Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
am fericire multa...si am s-o impart candva...curand :mousquetaire:

Aibi bunatatea...daca mai ramane ceva, as vrea si eu o feliuta...ca nu stiu cum se face dar din starea asta :ang: :cry: :sadwalk: :uf: nu pot iesi si pace...

Posted

Livia, pai la tine, ce soare sa mai iasa, ca straluceste orbitor... la harul urias si rar pe care-l ai, esti o fericita...celelalte realizari vor veni de la sine,daca nu au venit deja. Sanatate sa avem . Mai glumim si noi...Pupici.

Posted

un butuc de uşă...

s-a stricat o broască şi trebuia înlocuită, la uşa magazinului unui amic.

aveam un butuc, deci am crezut că totul e ok... dar: butucul avea cheia în el, perfect, deci nu o pierdusem...

în schimb cheia nu mai ieşea din el. au descoperit asta abia după ce a fost montat.

deşi butucul funcţiona, cheia nu ieşea. ce sens avea să îl pui şi să le laşi cheia musafirilor nepoftiţi :rade:

fireşte, am căutat alt butuc. şi am găsit... :)

Posted

pai, de...alta nebunie...abia rezolvai cu una si dadui de alta...pe forum nu imi bat tastele ce trebuie..Z e Y, cratima e asterisc, si tot asa...sunt pe engleza...culmea,pe mess bat bine :o:

Gata, rezolvat...uuuuuuuuuuuuuf :P:

Posted

Pai...ma amuza ca apar numai eu si cu Gogu la utilizatori,ne lasara singurei ca doi porumbei ...treaba e asta? ne crezuram si noi singuri si...cand colo, in culise numai ochi...ia nu va mai uitati prin gaura cheii... :rade: :allwrong:

Posted
pai, de...alta nebunie...abia rezolvai cu una si dadui de alta...pe forum nu imi bat tastele ce trebuie..Z e Y, cratima e asterisc, si tot asa...sunt pe engleza...culmea,pe mess bat bine :o:

Gata, rezolvat...uuuuuuuuuuuuuf :P:

:D: tote necazurile din lume au venit la tine :console:

Posted

că mi se interpretează vorbele...

gesturile...

aş mai înţelege.

dar să mi se interpreteze graba? :ang: