vesperala Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 nu stiu, dar de frica sa nu ma certi raspunsai repede inaintea ei , ca la cât e de hotoaica iar da vina pe mine nu cert nici pe cei ce le ia... doar îi duc într-un grup de unde nu le mai pot lua... azi: clonele lui doru m-au supărat... şi pe urmă amuzat, pentru că el doar dorea să fie printre prietenii mei, nimic rău.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 asa asa, s-o duci intr-un grup de unde sa nu mai faca ea vraiste cum vrea petala ei na c-o infundai da unde e, iar fugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 asa asa, s-o duci intr-un grup de unde sa nu mai faca ea vraiste cum vrea petala ei na c-o infundai da unde e, iar fugi hhihihi....eu avusei asa o premonitie ca vine sa ne certe si o zbughi la timp...tie nu-ti spusei ,te lasai s-o incasezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 hhihihi....eu avusei asa o premonitie ca vine sa ne certe si o zbughi la timp...tie nu-ti spusei ,te lasai s-o incasezi păi de, e printre cele mai grele păcate furtul stelelor aici... ontopic: revenirea lui aiptek... până am scos restricţiile a durat jumătate de oră... era ferecat bine. a trecut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Azi m-a necajit windows-ul jumatate de zi, aveti careva dintre voi rude la Microsoft ?, daca da, sa stiti ca astazi, jumatate de zi nu doar am instalat soft-uri dar am si adresat cuvinte deosebit de alese si inaltatoare la adresa tuturor celor de acolo , telefoanele sunau ca la informatii Gara de nord, iar eu nu puteam accesa nici un program sa pot interactiona.....frustrant rau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) ...frustrant rau. si la ...altii. prin ricoseu aceeasi problema. Edited March 6, 2008 by Mithras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue eyes Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 si la ...altii. prin ricoseu ma amuzat teribil ca ai venit ce sa fac sa nu mai pleci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christina_Whisperwind Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 tocmai ce mi`a stricat seara o colega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 tocmai ce mi`a stricat seara o colega nu da atenţie la răutăţi... ontopic: nu suport tutorialele cu greşeli...sau incomplete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christina_Whisperwind Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ... I`m trying vesp.. i`m trying.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIVIA BATAIOSU Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 azi e soare la mine pe toate cerurile..nimic nu ma poate necaji:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue eyes Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 regulile facute pentru a fi incalcate............numai de unii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Un telefon stupid, dar trece..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius-Doru Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Un telefon stupid, dar trece..... Ce coincidenta! Numai ca al meu a fost cu o veste bunicica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Atunci.................. nu-i stupid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue eyes Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 m-a amuzat jocul...inca nimic nu m-a necajit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradise Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 m-a suparat stefan ca nu s-a barbierit azi! :ang: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue eyes Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 lipsa unui prieten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
illudere Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 o vizita matinala neanuntata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Azi m-au amuzat cainii nostri de la firma prin joaca lor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIVIA BATAIOSU Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Azi m-au necajit doua stresuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius-Doru Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Azi m-au necajit doua stresuri Rautatea umana ... Edited March 14, 2008 by Marius-Doru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIVIA BATAIOSU Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Rautatea umana ... a aparut si al 3-lea stres..se pare ca ziua de azi nu-i prea buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danco Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 m-a necajit ..un stress cum bine zice doamna Livia... dar am o rezerva uriasa de fericire la care apelez mereu in ultimul timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIVIA BATAIOSU Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 m-a necajit ..un stress cum bine zice doamna Livia... dar am o rezerva uriasa de fericire la care apelez mereu in ultimul timp. imi poti trimite si mie putin din ce ai tu?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts