Jump to content
Vesperala Forum

Ce te-a amuzat / necajit azi?

Ally

Recommended Posts

daca nu apari cu niscaiva retete de post mai de soi, din dragavei, urzici, soia, ciuperci , semintarii , mere si gutui n-o sa-i scot pe cei doi abonati la cantina mea. Ar mai fi si prunele uscate.

surioara, uitasi taratele de grau, de ovaz , de secara si de alte graminee la fel de gustoase. imi amintesc cu drag si de fulgii acestor nepretuite paioase. :hatoff:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

surioara, uitasi taratele de grau, de ovaz , de secara si de alte graminee la fel de gustoase. imi amintesc cu drag si de fulgii acestor nepretuite paioase. :hatoff:

Auzi, ce sari iar din papusoi, ori crezi ca mai face muma alta, te opresc eu sa le combini? Luate cate-un fel , n-or fi bune, dar in combinatii sunt delicioase si te ridica la ceruri cat ai clipi! Oricum , daca atentezi si tu la imaginea mea, sa stii ca-i curata pierdere de timp, asa ca ia-le cu apa de doua ori pe zi.

• 1 month later...

Lume, de-atâtea nopţi aud plouând,/ aud materia plangand, /tot tresărind, tot aşteptând sa apara cineva cu vreo vorba pe forum, cand, ce sa vezi, iaca apare isr! :yahoo: Speranta adormita renaste cat ai clipi, ma iau iute dupa el, convinsa fiind ca merge direct la chat, intru spovedire si-ntru pocaire. Da' de unde, stiti unde-a mers intins? Tineti-va bine : la "Catelusi"! :cry: Lume ce-i trebuie lui cateii, ca-i necesar si suficient doar sa scoata capul pe fereastra si vede o haita legal constituita, cu capitanu-n frunte, de toate rasele, marimile, culorile... :glaugh:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Si-ti merge afacerea, Mithras? :hatoff:

nici eu nam stiut dar unde se fac comenturi ca sa stiu si eu

pai cum sa mearga daca stai tu la colt cu taxa aia de smecher? mai bine rabd si eu decat sa impart castigul cu domnia ta. raman si fara palarie, ca-i desfaci captuseala de jur-imprejur. n-am reusit eu sa-i feresc de dijmuiala in ditamai masina, cum o sa-i ascund intr-o biata palarie! :hatoff:

pai cum sa mearga daca stai tu la colt cu taxa aia de smecher? mai bine rabd si eu decat sa impart castigul cu domnia ta. raman si fara palarie, ca-i desfaci captuseala de jur-imprejur. n-am reusit eu sa-i feresc de dijmuiala in ditamai masina, cum o sa-i ascund intr-o biata palarie! :hatoff:

:rade: Auzi, Mithrasule, ce patisi si ce legatura are maya cu palaria, cu saracia si cu taxa de smecher, de-o citasi pe fata asa pe nepusa masa? Vezi, daca n-ai postari multe, nici mai mult timp de editare n-ai, asa ca ce pui , aia ramane pentru posteritate. Macar , eu aratai cu degetul spre Barcuta si iesii , taras-grapis, la luminis, dar tu legatura cu prefectura cum o facusi?

p.s. Si scrie acolo "domnia ta" (adica a mea) cu majuscule . Vorba cantecului, nu-s eu fata ca oricare si mai sunt si cetatean european , asa ca am drepturi . :rules: Te poftesc sa fii cuviincios si atent la formula de adresare, ca nu-i negociabila . :fingers:

Nu am blocat elanul nimanui. :) .

Ba l-ai blocat pe-al meu, mi-amintesc eu bine cu cat elan , cu cat patos racneam pe vremuri "Buna dimineata, ziua, seara! ", cu mana la chipiu, cu sepcalia aia rosie fluturand-o de zor (ca pe-atunci nu daduse artrita peste mine), voiam si eu sa trisez un pic sistemul, ca-mi promisese vespe timp de editare mai lung , dar conditionat de numarul postarilor, pana te-ai prins tu si mi-ai pus piedica, de mi s-a dus elanul cat colo! :think:

maya, daca-l dai in judecata pe seful Asimetric , sa ma pui martor, ca spun eu acolo tot, pe unde m-au prins pe-acolo m-au blocat toti , si pe la comunism, si pe la maidanezi, si pe la interpretul preferat, si pe la trecute vremi de doamne si domnite, ca n-am pus bine virgula sau c-am pus cate doua, c-am subliniat , c-am adaugat, c-am eliminat, c-am inversat , au tot certat la mine de n-a mai ramas nici coada elanului, necum elanul intreg! :tongue:

Un e-mail, la serviciu.

"Fac mentiunea ca actiunea Ciprian Porumbescu a fost anulata. Am aflat ca, de fapt, a murit pe 6 iunie, si nu pe 6 iulie." :clapping: :lol: :rade:

Au aflat cu 130 de ani intarziere; unii au un decalaj in gandire, dar nu credeam ca poate fi asa mare. :)

• 4 weeks later...

Is la mare cu IC(pustoaica mea) si cu inca o prietena de-a ei. Zece daca as lua la testele de salvamari si tot nu e suficient.

Imi mai trebuie doi ochi si doua maini plus senzori de prezenta. Si chiar ma pricep la balaceala in balta.

Asta e jumatate din partea amuzanta. :lol:

E si o parte aproximativa. Sau poate-s eu ciudat.

Stateam aseara cu ele pe terasa dupa ce-au mancat si le-am adus aparatul , ca tuseau fara net.

Distractie, amuzament, lume buna(nu dezvolt).

In fine, rezum. Un papleaca se ofera sa le caute el d*cu stie ce muzica pe net.

Lume multa, nimic senzational. Eu veneam de la bar cu doua inghetate pentru maimute. Treaba de cateva minute.

Am luat foc. Rau de tot. Papleaca asta era genul care socializa cu toata lumea. In mintea lui seaca.

I-am pus in vedere ca pustoaicele se descurca singure pe net. Asta fiindca nu parea rau intentionat. Poate doar insistento-amabil.

Pusul in vedere l-am facut cu voce groasa. La o secunda dupa ce l-am vazut. Tampitul s-a facut sau poate ca nu a crezut ca vorbesc serios.

Ghinion pentru el. L-am luat de maini si l-am proptit pe un scaun.

I-am spus din nou ca pustoaicele se descurca singure.

A inlemnit si asa a ramas toata seara.

Asta e cealalta jumatate amuzanta. S-a speriat rau de tot individul.

Acum ce m-a necajit.

Lumea nu prea a fost atenta la incidentul asta. A durat cateva secunde.

Si de aici reprosuri. Voalate.

Eu is mai comod decat lenesul(animalul) si nu comunic inutil. Ma doare in talpa de pareri.

Azi dimineata au aflat toti ce s-a intamplat. Sa vezi imagine ce mi-am facut.

Inca profit de ea. :lol:

In USA pentru cu mult mai putin ai catuse pe maini si apari in fata judecatorului.

Adevarul e ca nici nu a carait omul. Habar nu a avut ce-a facut. Nu cred ca era pervers. Il pocneam daca as fi crezut asta din prima.

Aici imi pare rau pentru el dar daca mai scotea un sunet apareau scantei. Mari.

Ca parinte stiti toti ca limita e la copil. Pana acolo mai discuti, mai tolerezi.

Dar e in regula. Pustoaicele is bine si ma ucid pe mine cu balta.

:lol: Mergem in apa, mergem in apa..., ne intoarcem in apa, revenim la apa, mergem iar in apa...

Vedeti ca cineva se da drept RoAp! :think: Unde-ati mai vazut voi sa scrie amicul nostru un pogon de cuvinte si-nca in fraze de doi metri? :rules: El expedia cel mult urmatoarea telegrama: " Cu pustoaicele la mare. Salvamar dotat cu cele trebuincioase. Aparut atentatorul, reperat, dat la moaca". :hercules:

Vedeti ca cineva se da drept RoAp! :think: Unde-ati mai vazut voi sa scrie amicul nostru un pogon de cuvinte si-nca in fraze de doi metri? :rules: El expedia cel mult urmatoarea telegrama: " Cu pustoaicele la mare. Salvamar dotat cu cele trebuincioase. Aparut atentatorul, reperat, dat la moaca". :hercules:

E roap. :rade:

Vezi IP-ul de Romania. :bighug:

Eugen Barbu in divort cu sotia. La partaj, ar fi vrut sa nu-i lase ei casa , ca era casa parinteasca si-ar fi dorit s-o pastreze, fiind scriitor , sa se puna candva o placa acolo, ca aici s-a nascut si-a trait scriitorul cutare. Asta a spus si-n fata instantei, cand presedintele l-a intrebat ce motive speciale are sa pastreze pentru el casa. Dupa proces, Eugen Barbu , furios la culme, i-a relatat prietenului sau, Marin Preda , replica presedintelui:

- Scrie, grefier, reclamantul vrea casa ca sa puna o placa pe ea.

• 2 weeks later...