visdevara Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 ieri dimineata m-am conctat pe messenger hotmail "maineseara@hotmail.com" si aseara eram reconectat pe "mihaela_ionica@hotmail.com" si eu am fost plecat vreo 10 ore de acasa, ii drept ii aceiasi parola l-a fiecare ...poate am ceva spy prin apartament Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 "Mâna care-au dorit sceptrul universului si gânduri Ce-au cuprins tot universul, încap bine-n patru scânduri..." Omu' asta de ce n-o fi numarat bine scandurile alea, a mai sarit din ele si eu m-am luat dupa el, sa intru acum la-ncurcaturi Mai ales ca eu doresc fund dublu, sa nu ma ia frigu' pe dedesubt. Bag seama , el si-o fi dorit vedere la teiul ala, dar tot nu iesim la socoteala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 S-a inchis OTV-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visdevara Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 S-a inchis OTV-ul. nu stiau saraci principiul "copy paste" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Iata si descoperirea care ne lipsea : http://www.realitatea.net/profesorii-nu-vo...it_1100603.html Made in Australia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visdevara Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Iata si descoperirea care ne lipsea : http://www.realitatea.net/profesorii-nu-vo...it_1100603.html Made in Australia ... deci si lucrarile la mate se vor corecta cu Albastru pentru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin7franky Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Frumos, ce sa mai zic! Dar n-are marca de studii si nici pe cea de buna-cuviinta. Din categoria :"Iar vine valul, iar ne pierdem calul." De parca-am mai avea de unde pierde... colega, iti trag atentia ca se face vorbire despre castraveti, nu despre banane. castravetii sunt niste legume absolut banale si deci inofensive, bananele sunt fructe exotice cu pretentii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visdevara Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 colega, iti trag atentia ca se face vorbire despre castraveti, nu despre banane. castravetii sunt niste legume absolut banale si deci inofensive, bananele sunt fructe exotice cu pretentii. Mitras vis-a-vis Narcisa ringul de acasa s-a mutat pe forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 colega, iti trag atentia ca se face vorbire despre castraveti, nu despre banane. castravetii sunt niste legume absolut banale si deci inofensive, bananele sunt fructe exotice cu pretentii. Auzi, eu vreau sa-l gonesc pe RoAp cu castravetele si-apari tu cu bananele? Luati-va rapid produsele de pe taraba noastra, ca pun mana pe vatrai! Mitras vis-a-vis Narcisa ringul de acasa s-a mutat pe forum Si tu ce-ai de razi de noi, poemule, iaca, nu ne mai incape bucataria, pai eu ce sa fac daca Mithras nu-si expune clar ideile si, pe deasupra, le interpreteaza anapoda pe-ale mele? Ca s-arati ca batul e stramb , pui alaturi unul drept, nu faci o expunere pe zece pagini ! Si nu ma mai zapaciti de cap, era sa zic ca langa un bat stramb pui alaturi un castravete drept, sarirati voi iute cu soparla , ca altceva de treaba nu va gasiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visdevara Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Auzi, eu vreau sa-l gonesc pe RoAp cu castravetele si-apari tu cu bananele? Luati-va rapid produsele de pe taraba noastra, ca pun mana pe vatrai! Si tu ce-ai de razi de noi, poemule, iaca, nu ne mai incape bucataria, pai eu ce sa fac daca Mithras nu-si expune clar ideile si, pe deasupra, le interpreteaza anapoda pe-ale mele? Ca s-arati ca batul e stramb , pui alaturi unul drept, nu faci o expunere pe zece pagini ! Si nu ma mai zapaciti de cap, era sa zic ca langa un bat stramb pui alaturi un castravete drept, sarirati voi iute cu soparla , ca altceva de treaba nu va gasiti! vorba multa saracia om...ului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 vorba multa saracia om...ului Ce-i prea mult strica , ce-i prea putin n-ajunge, iar pe mijloc e prea aglomerat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Auzi, eu vreau sa-l gonesc pe RoAp Ma las gonit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ma las gonit! Mai ales ca-ti si convine. Ia nu mai trunchia tu ca sa dai vina pe mine si sa se uite ceilalti chiondorâş la Narcisa, care-i napastuieste pe nevinovati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ma las gonit! asemenea si eu. narcisa, ramas bun, n-o sa ma mai vezi, direct in carciuma ma opresc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 asemenea si eu. narcisa, ramas bun, n-o sa ma mai vezi, direct in carciuma ma opresc! Ma mananca dejtele sa scriu ceva da, ma abtin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Ma mananca dejtele sa scriu ceva da, ma abtin. Iote la el, cu dejtele lui, adica il face taran pe omu' meu, habar n-ai tu, RoAp, ca Mithras are demult bocanci , si taica-sau tot bocanci a avut, numai bunicu-sau a purtat opinci cu obiele. Dar a renuntat la ele de la un timp, ca mereu se-mpiedica in nojite, nu reusea sa le faca nod si se desfaceau la fiecare pas. Mai are Mithras si cravata, de-aia cum poarta boierii cei mari, si camasa cu butoni are! Butonii sunt ei cam decojiti , dar nu se vede problema, ca-i poarta cu partea scorojita spre interior . Papion pentru blugi nu i-am mai cumparat, i-am facut eu cateva din niste resturi de fundite si din niste carpe colorate pe care le-am gasit prin casa. Are o groaza, uni, cu buline, in carouri... De cate ori imi croiam eu cate-o rochie, opream cate-o fasie si ii faceam si lui papion, sa fim asortati cand ieseam pe strada... Uite, v-arat si voua cum am procedat: http://www.youtube.com/watch?v=SFmEXQEnh-Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 (edited) Butonii sunt ei cam decojiti , dar nu se vede problema, ca-i poarta cu partea scorojita spre interior . daca-ti mai ramane vreun centimetru de stamba de la papioane, imbraca si butonii , fa-le caciulite detasabile, asa o sa fim si mai asortati. Edited February 22, 2013 by Mithras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Deocamdată nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visdevara Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 NU imi scrie nimeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
isr2002 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Pe mine m-a amuzat cum au disparut niste postari azi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Pe mine m-a amuzat cum au disparut niste postari azi. Se-ntampla, atunci cand prostul nu-i numai fudul, dar si necioplit. Si-apoi, isr, eu sunt o baba cu pretentii. Si legata la ochi , si-n toiag, tot as alege, la o adica, o ciorba mai de soi. Omul se credea Casanova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 "Comunitatea hoților români de pretutindeni a luat o hotărâre fără precedent: în semn de protest la adresa atitudinii Germaniei față de ambițiile europene ale României, „pianiștii” noștri de pretutindeni s-au decis să plece cu toții din Italia, Spania sau Marea Britanie și să-și practice meseria exclusiv pe spatele nemților." "Decizia a fost întâmpinată cu aplauze și urale de autoritățile din Spania sau Italia, însă, în același timp, cu îngrijorare de un oficial de la Dacia, nemulțumit de posibilitatea ca, de acum încolo, străzile din România să fie populate doar cu mașini nemțești." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Un topic unde am scris acum multi ani. http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=330&st=40 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 E careva cu crestere? Eu. 4%. Si Big, la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts