poem Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 http://www.inainte.eu/2012/07/rezultate-ba...-in-toata-tara/ La asa profesori asa elevi Quote
poem Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 http://www.clopotel.ro/edu/invatamant/Baca...en_Bacalaureat/ ... ca elevii sa treaca baculaureatul eu as propune test grila A... Romana Cine este cel mai mare poet al romanilor? 1. Vadim Tudor 2. Mihai Eminescu 3. Ion Minulescu B... Istorie Cine a unit pentrru prima data Prinipatele Romane? 1. Nicolae Ceausescu 2. Mihai Viteazu 3. Vlad Tepes C... Matematica Cat face 2+2? 1. 22 2 4 3. 5 se accepta contestati cu Quote
Yelle1 Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 Soferii care accelereaza atunci cand ii depasesti - inca una dintre speciile de retarzi care se misca liberi pe soselele din Romania. Quote
poem Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Vodafone speed limit... poate ii radar in zona Quote
Mithras Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 lucrurile dintai au trecut. soro, e plagiat suta la suta. unde sunt ghilimelele? tu furi si din Sfanta Scriptura? Quote
Narcisa Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 tu furi si din Sfanta Scriptura? Da' de unde imi recomanzi? Quote
poem Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 oglinda oglinjoara cine ii cea mai frumoasa din tara noroc ca so inventat cell phone si poti sa te oglidesti in el cu poza cu tot, si apoi sa-ti avatar fata Quote
oanadraga Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 pe mine azi nimica dar ieri cu Base si Crin. Unu spunea ca-i demis altu ca ramane ). Incredibil de fiecare data la alegeri sau referendumuri in Romania se intampla asta, multa confuzie la mijloc. Quote
clonaRoAp Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 (edited) Ii strict o proba. Imi place Yelle. Muzical, categoric. Deocamdata. S-o ia naiba de proba. Cum preiau link-ul spre annie lenox? Edited August 15, 2012 by clonaRoAp Quote
poem Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Ii strict o proba. Imi place Yelle. Muzical, categoric. Deocamdata. S-o ia naiba de proba. Cum preiau link-ul spre annie lenox? intreaba DeBelea poate mai iei si altceva Quote
clonaRoAp Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 intreaba DeBelea poate mai iei si altceva Habar nu am ce d*cu insinuezi. Mergi inainte si periodic pupa-te. Apasat! Quote
Mithras Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 "Membrii unui grup de hoţi români au reuşit să scoată zeci de mii de euro din mai multe bancomate din Franţa, folosind o furculiţă cu dinţii îndoiţi, informează NewsIn citând Le Parisien. Potrivit sursei citate, hoţii retrăgeau mai întâi o sumă mică de bani de pe un card. Când fanta pentru bani se deschidea, ei introduceau o furculiţă cu dinţii îndoiţi în ea, apoi efectuau o a doua retragere, în valoare de mai multe sute de euro. Bancomatul ridica suma pentru a o pregăti, moment în care hoţii o prindeau cu furculiţa şi o trăgeau afară. Hoţii anulau apoi tranzacţia, înainte să le fie debitat contul." romanul se naste poet si moare doctor. intre aceste extreme practica diverse meserii. Quote
poem Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 "Membrii unui grup de hoţi români au reuşit să scoată zeci de mii de euro din mai multe bancomate din Franţa, folosind o furculiţă cu dinţii îndoiţi, informează NewsIn citând Le Parisien. Potrivit sursei citate, hoţii retrăgeau mai întâi o sumă mică de bani de pe un card. Când fanta pentru bani se deschidea, ei introduceau o furculiţă cu dinţii îndoiţi în ea, apoi efectuau o a doua retragere, în valoare de mai multe sute de euro. Bancomatul ridica suma pentru a o pregăti, moment în care hoţii o prindeau cu furculiţa şi o trăgeau afară. Hoţii anulau apoi tranzacţia, înainte să le fie debitat contul." romanul se naste poet si moare doctor. intre aceste extreme practica diverse meserii. da desteptii baietii Quote
Narcisa Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Am vazut de unde iti vine pofta! Hâââc, hai noroc si la mai mare! Quote
BigDefender Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Azi sunt suparat, ma duc la o inmormantare a unei vecine de 30 de ani, necasatorita, profesoara de muzica, care s-a spanzurat! Quote
poem Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Azi sunt suparat, ma duc la o inmormantare a unei vecine de 30 de ani, necasatorita, profesoara de muzica, care s-a spanzurat! Quote
Narcisa Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Azi sunt suparat, ma duc la o inmormantare a unei vecine de 30 de ani, necasatorita, profesoara de muzica, care s-a spanzurat! Tot mai multi aleg sa-si puna capat zilelor, tot mai tineri... Quote
BigDefender Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Mai bine sa nu va mai povestesc, jale mare, familie, rude, prieteni, vecini, profesori, elevi, coroane nenumarate, plansete, doi popi, dar numai la capela ( nu in biserica ) si slujita doar la mormant, fara tamaiere sau ape carate si pomeni 7 ani de zile, cuvantari cu lacrimi in ochi si un mare semn de intrebare, care ne-a ramas tuturor in cap! Quote
BigDefender Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Hotararea nr.506, din 1949, privind inmormantarea sinucigasilor (B.O.R., nr. 7-10, 1949, p. 177-178) "Slujba inmormantarii sinucigasilor <> sa fie facuta numai de catre un singur preot si nu in locasul sfintei biserici, ci pe marginea gropii, iar preotul sa poarte numai epitrahilul, savarsind slujba dupa ritual redus. Sa nu se traga clopotele si sa nu se tina cuvantari". Quote
isr2002 Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Eu incep sa cred ca Mircea Geoana este printre noi. http://www.vesperala.com/index.php?showtop...st&p=325752 Quote
Narcisa Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Pai, vezi? Si-ai ras de mine cand v-am explicat ce lucru formidabil este amorul! Quote
samsara Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 incep sa cred ca-s blestemata in ceea ce priveste un loc de munca Quote
Narcisa Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 ... dar de ce nu incerci sa dormi pe o lavita Pai, lavita de unde, poate pe la muzeu sa mai gasesti, si-apoi, pe raft poti sa mai afli cate-o carte, iti mai trece timpul rasfoind-o... Quote
Recommended Posts