Jump to content
Vesperala Forum

Ce te-a amuzat / necajit azi?

Ally
 Share

Recommended Posts

Nu stiu, nu stiu de-astea, Mithras si pufosul mananca mult , contribuie en-gros la incalzirea globala (am citit eu asta pe undeva) , cresc consumul mediu pe cap de locuitor si mai-marii de la FMI vazand ca s-au consumat atatia metri de stofa or sa creada ca ne lafaim fiecare in zeci de costume , nu stiu ca pocinogul vine de la ei si ne taxeaza la dobanda aferenta imprumutului, las' ca stiu eu! In plus, ocupa spatiu mult in autobuz, fiecare sta pe cate un scaun si jumatate, ca se mai revarsa pe de laturi, si pe jumatatea ramasa libera cine sa se mai aseze!?! :o: Si, in loc sa manance loboda , urzici si dragavei ca sa slabeasca, auzi si tu ce zice pufosul, sa schimbam masurile la haine, poftim solutie! :rade:

Narcisa, poate ai dreptate, dar priveste te rog si din perspectiva noastra. Noi, astia mai plinuti, consumam mai multe materii prime, deci producem locuri de munca in industria alimentara, textila si chiar a mijloacelor de transport (ca trebuie inlocuite autobuzele inghesuite cu unele mai mari,. in care sa incapem si noi) :lol: In plus, burta e semn de bunastare. Cati politicieni slabi ai vazut tu? :huh:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Narcisa, poate ai dreptate, dar priveste te rog si din perspectiva noastra. Noi, astia mai plinuti, consumam mai multe materii prime, deci producem locuri de munca in industria alimentara, textila si chiar a mijloacelor de transport (ca trebuie inlocuite autobuzele inghesuite cu unele mai mari,. in care sa incapem si noi) :lol: In plus, burta e semn de bunastare. Cati politicieni slabi ai vazut tu? :huh:

Nepoate, la care perspectiva zici sa ma uit, ca-n viitor vad numai negura si inapoi nu ma mai pot intoarce! Si tocmai ce facuram rost de perspectiva numita Alexandros cel blajin. :yahoo:

Ce perspectiva vezi matale daca mancati toata avutia tarii, locurile alea de munca la care te referi numai inflatie produc, ce sa faca angajatii din industriile alea si din transporturi cu banii castigati , daca pe rafturi nu mai gasesti mancare nici cat sa chiorasti un soarece?Ca nu produc ei cat mancati voi. Uite, Mithras. Am facut si eu mancare de dragavei. Si de urzici. Cu oua ochiuri. Tu ce zici, a mancat umflatul de Mithras? Nem. Si-a tras pe grill niste carnati, respectiv niste snitele ramase din ziua precedenta. Doua linguri de mancare de urzici si doi carnati de-un metru . Cu mustar si usturoi. Semn de bunastare , zici? Asa se-mbarbateaza si Mithras, tot spre politicieni arata cu degetul. :rade: Drept este ca nici extrema cealalta nu-i buna. Decat sfrijit , mai bine cu burta, ca impune respect si deschide toate usile. :glaugh:

Tu ce zici, a mancat umflatul de Mithras?

nu a mancat , ca mai mancase la maica-sa tot oua. :pardon: fratilor, nu stiu cum sunt jumatatile voastre, dar narcisa e artista in a "duce osul binisor/in cotetul lui Azor ". :hatoff:

Mai ceva ca un pept impunator? :pink:

On: ma necajeste faptul ca am muncit prea mult si prea cu zel azi, si ma mai supara una bucata durere de burta.

nu mai ceva, altfel de ce atatea doamne si-ar pune silicoane! :o:

redigest, ranitidina.

Ceeeee??!!????? :o: Vespeeee, ce ne faci, de ce-i schimbasi firma lui Iskander, ca stiam si noi sa ne ferim, asa uitam si dam peste el ! Ce Alexandros, niciun Alexandros, :no: e Iskanderul nostru intors de la vreun razboi, :resent: nu-i vezi pusca si cureaua lata?

I-auzi ce zice, :o: ne-ameninta ca deschide topice noi, ca nu se poate desfasura pe-ale vechi, ca-s perimate, mie imi miroase a praf de pusca, tie cum iti suna declaratia asta politicoasa de razboi? :cry:

Auzi, zisesi ca maine te duci la Craiova, lasa si tu ca pleci saptamana ce vine, pana te-ntorci tu ne macelareste jumatate, lasa numai iedul cel mic, pe Barcuta, sa-ti arate unde-a pus pieile... :cry:

:rade: iedul mic

:glaugh:

sa am iertare, cred ca mi se trage de la mancarurile tale. :pink:

:dancing: Narcisa nu te vad bine. Nici nu ai luat in seama aceste spuse.

Nepoate, la care perspectiva zici sa ma uit, ca-n viitor vad numai negura si inapoi nu ma mai pot intoarce! Si tocmai ce facuram rost de perspectiva numita Alexandros cel blajin. :yahoo:

Ce perspectiva vezi matale daca mancati toata avutia tarii, locurile alea de munca la care te referi numai inflatie produc, ce sa faca angajatii din industriile alea si din transporturi cu banii castigati , daca pe rafturi nu mai gasesti mancare nici cat sa chiorasti un soarece?Ca nu produc ei cat mancati voi. Uite, Mithras. Am facut si eu mancare de dragavei. Si de urzici. Cu oua ochiuri. Tu ce zici, a mancat umflatul de Mithras? Nem. Si-a tras pe grill niste carnati, respectiv niste snitele ramase din ziua precedenta. Doua linguri de mancare de urzici si doi carnati de-un metru . Cu mustar si usturoi. Semn de bunastare , zici? Asa se-mbarbateaza si Mithras, tot spre politicieni arata cu degetul. :rade: Drept este ca nici extrema cealalta nu-i buna. Decat sfrijit , mai bine cu burta, ca impune respect si deschide toate usile. :glaugh:

asa sia l meu barbat "rage " mereu de foame, doar carnea il satura :resent:

Ma necajeste indarjirea mea de a invata neputinta.

Ma amuza... ba nu, e gresit, ma binedispune vremea de primavara autentica: 10-12 grade Celsius, mai mult nor, cateva raze de soare, inspre munte se vad inca cateva insule de zapada, narcisele si zambilele incearca sa mijeasca capul, azi e prima zi cand am vazut mugurii de salcie desfacuti... primavara!

Asa crezi tu, ca n-am luat in seama? :lol: De trei zile mananca numai iaurt si halva cu paine. Pana retracteaza acuzatiile, ca mi-a adus prejudicii de imagine. :rules:

o combinatie pericuoasa si sa stii ca ingrasa, nu ai facut combinatiile prea bune :think:

pai desigur, halva cu paine? :resent: Nu e pentru pufosi.

Fa-o o salatica ceva :rolleyes:

halva ,unt, iaurt si branza, cam asta am gasit prin frigider, a pus batista pe tambal si s-a razbunat c-am barfit-o pe forum. :lol: asa ca, daca vreau sa reintru in drepturi trebuie sa dau o dezmintire publica, chiar la locul faptei. asa a zis. drept pentru ma vad constrans sa fac cuvenita rectificare: am gresit cand am spus adevarul ala. :blush-1:

salatica, da. cu ceva friptura deasupra. si dedesubt. :hatoff:

interesant :giveheart:

dar cum se curata gospodinele de pacate :rade:

:tomato:

Mai taci, mai, poemule, :allwrong: ca m-ai tauzit de cap, nici mie nu-mi vine sa rad, dar nici de plans nu ma-ndur, da-te si tu la Alexandrosul asta belicos, cauta-l pe vreun topic care-ti vine mai la-ndemana si scrie-i si lui ceva in dorul lelii, sa vezi model de raspuns, ce tot te legi de-ai nevolnici, unde vezi ata subtire de-acolo tragi si tu! :think:

Dacă vreţi să nu mai scriu, e în regulă, nu ţin morţis să fac asta doar pentru a mi se da dreptate la modul ironic. Dar ajung acasă şi n-am cui să dau bună-ziua (nu mă suportă nici pisica), aşa că mai scriu pe unde apuc.

:rade: Pai, menajera, fetele cu baia?

Iti dai seama ca n-a crezut nimeni ca esti intretinut de cineva, ca n-ai un job (cred ca ai chiar mai multe) , ca esti de bani gata. Scrie , cum sa nu scrii, :confused: de-abia s-a mai animat forumul, ca intrase-n colaps. :lol: Cat despre mine, ia , si eu, dragalica Doamne, cand n-am cui sa dau buna-ziua intru pe forum si mai glumesc pe unde apuc. :bighug:

:rade: Pai, menajera, fetele cu baia?

Iti dai seama ca n-a crezut nimeni ca esti intretinut de cineva, ca n-ai un job (cred ca ai chiar mai multe) , ca esti de bani gata. Scrie , cum sa nu scrii, :confused: de-abia s-a mai animat forumul, ca intrase-n colaps. :lol: Cat despre mine, ia , si eu, dragalica Doamne, cand n-am cui sa dau buna-ziua intru pe forum si mai glumesc pe unde apuc. :bighug:

:imao: idem, idem