Jump to content
Vesperala Forum

Ce te-a amuzat / necajit azi?


Ally

Recommended Posts

  • Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu as sti ce sa zic, eu nu mi-s dansatoare, nu sunt in vreun ansamblu, cert era ca ar fi fost mai frumos daca erau imbracati popular...

 

Daca ne referim la asta (scriu de pe keyboard north)Č

 

https://www.youtube.com/watch?v=CyYRFbAV7J4...yYRFbAV7J4#t=14

 

 

Par tipii o idee constipati.

 

Niste jegosi parveniti. Cred.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

:D: Dragilor, iata un dialog autentic suta la suta.

 

Parintele, venit la impartasania unui muribund:

- Dati-mi o cÄĹŁuie!

-Ce sa va dau, parinte? intreaba nedumerita nora celei care se pregatea de ultimul drum.

- O catuie.

- Parinte, mi-a rusine sa va spun, dar nu stiu ce este aceea -catuie.

-O canuta speciala pentru tamaiere.

-Speciala nu am, parinte, va dau o canuta din asta emailata.

- Ei, daca alta nu aveti... se arata popa intelegator. Dati-mi si-un carbune.

- Aoleu, parinte, n-am nici de-ala, ca noi nu mai facem focul cu lemne , am bagat gaze de anul trecut. Ma reped sa caut pe la vreun vecin, o avea vreunul focul facut...

- Carbune de-ala cumparat, special pentru tamaiat, nu aveti?

- Nu am parinte, pacatele mele, acu' aud ca exista asa ceva...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:D: Un prieten de pe forum se dovedeste a fi chiar un prieten adevarat :bighug: .

Cel putin o data pe luna tine mortis s-arunce o privire pe carnetul meu de sanatate si sa-mi vada ultimul buletin medical , cu ultimul diagnostic. Asta pentru ca, desi el , clarvazator cu atestat, mi-a prezis ca sfarsitul lui 2017 imi va aduce sfarsitul tuturor suferintelor psihice si fizice, stiute sau nestiute, marturisite sau dimpotriva, eu, nu si nu, el batman-batman, vorba lui Barcelona. Ii tot explic , si el nu vrea sa priceapa , ca m-as duce de nu mi-ar fi asa de frica, daca nu gasesc pe nimeni pe-acolo, si-o sa raman agatata intre doua taramuri, ce-o sa ma fac ? Si-apoi, sa se duca mai intai cei de 90, cei de 80, cei de 70, si-apoi eu :cry: . Plecarea in ordinea sosirii, primul venit, primul servit cu cadelnita! :think:

Glumesc, vorba lui :rade: !

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

:( âCeea ce vine la noi, in cea mai mare parte, sunt rosii fara gust, deoarece modul in care sunt ele cultivate, cu tehnologia care e folosita intr-o forma super intensiva, daca discutam de rosii care vin din afara tarii, sunt crescute pe o suprafata de apa, acea cultura hidroponica, intr-o forma pe care o vedem in filmele SF, radacinile sunt in apa si se spreyaza tot ce inseamna elemente nutritive si tratamente intr-un mod extrem de precis calculat pe computer, ceea ce nu-i neaparat rau. Rosia are gust cand isi acumuleaza si isi sintetizeaza partea de zaharuri primind lumina de la soare. Atunci se produc in celula acele elemente de sinteza procese de sinteza, pentru a simti noi ca au gustâ, a explicat profesorul Cosmin Popescu.

 

Rectorul USAMVB Timisoara a dezvaluit si cum sunt acestea aduse la culoarea apetisanta din rafturile supermarketurilor.

 

âDe multe ori, atunci cand un supermarket comanda o cantitate de rosii, ele se comanda cu 24 de ore inainte. Rosiile fiind inca verzi, se introduce in apa o anumita substanta care le da acea culoare frumoasa de rosu. Din pacate, sunt stimulate pentru a-si schimba culoarea. Din pacate, se practica. Nu e normal, dar e comercialâ, a precizat profesorul Cosmin Popescu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nici pe lumea cealalta nu scap de voi. De aglomeratie, vreau sa zic. Ca, cica, lumea cealalta este undeva pe sus, si constat cu stupoare ca si voi tot intr-acolo vreti sa va extindeti proprietatile... :cry: :confused:

 

 

 

 

"Oamenii vor fi nevoiĹŁi sÄ pÄrÄseascÄ PÄmântul deoarece planeta va deveni o zonÄ ârezidenĹŁialÄâ ĂŽn viitor, susĹŁine CEO-ul Amazon, Jeff Bezos

 

UrmÄtorii ani vor reprezenta mutarea industriilor grele de pe PÄmânt pe planete sau chiar asteroizi, susĹŁine Bezos, citat de Mediafax. Planeta noastrÄ va fi rezervatÄ doar locuitului Ĺi industriei uĹoare, a adÄugat el.

 

Conform Independent, pentru a ajunge ĂŽn acest viitor, Bezos sperÄ ca racheta companiei sale Blue Origin Ĺi colaborarea cu NASA Ĺi ESA sÄ-l ajute sÄ realizeze prima colonie de pe LunÄ. IniĹŁiativa poate fi relativ ,,simplÄâ deoarece Luna este aproape de PÄmânt Ĺi are resurse de apÄ ce pot fi utilizate pentru realizarea combustibilului.

 

âTrebuie sÄ plecÄm de pe aceastÄ planetÄ. Vom pleca Ĺi acest lucru ĂŽi va face bine planetei. Vom pleca Ĺi ne vom ĂŽntoarce, iar cei ce doresc vor rÄmâne,â a declarat Bezos. "

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ma iertati ca va-ntreb: toti participantii de la mitingul de ieri au fost romani, romani de-ai nostri :confused: ? Nimeni de prin Congo, de prin Zimbabwe, de prin Burundi? Si toti sunt contemporani cu noi? Sigur n-au fost si din preneolitic?

Mandra ca sunt romanca ! De n-as mai fi fost... :sadwalk:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

CFR reacČioneazÄ: Nu e niciun pericol dacÄ trenurile merg mai ĂŽncet. Ăn fiecare an expirÄ 350 de km cale feratÄ

 

CondiČiile restrictive garanteazÄ menČinerea siguranČei ĂŽn traficul feroviar, au declarat joi reprezentanČi ai CFR SA, compania care gestioneazÄ calea feratÄ.

 

Eu zic ca niscaiva investitii ar garanta mult mai bine siguranta traficului feroviar.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Stau cateodata si ma intreb ce s-a intamplat cu noi? Ce s-a intamplat cu barbatii? Mai exista barbati adevarati printre tinerele generatii?

 

Zi de zi, ca sa ajung la munca, merg o buna bucata de drum pe jos. Recunosc ca in prima faza nu mi-a fost usor, dar acum iubesc acest drum. Si, cum este si normal, nu sunt singura. Oamenii vin si se duc care incotro le este treaba. Incepi sa vezi aceleasi chipuri, sa-i cunosti. Dupa imbracaminte, dupa atitudine, dupa obiceiuri, dupa privire.

 

Ei bine, in drumul meu a aparut un batranel cu care ma intalneam aproape in fiecare dimineata. La inceput ne uitam unul la altul doar recunoscandu-ne ca simpli trecatori pe drumul celuilalt. Apoi au aparut primele zambete. Apoi primul âbuna dimineataâ. Eu am spart gheata. Nu pot sa descriu fericirea de pe chipul batranului, incantarea ca nu este invizibil, ca nu este singur pe drum. Emotia din vocea lui atunci cand mi-a raspuns nu o voi uita niciodata.

 

Iar astazi, la intalnirea de dimineata, m-a asteptat o surpriza. Am facut cunostinta. Il cheama Adrian. Mi-a sarutat mana si... mi-a intins un cadou, ciocolata intr-o plasuta cu motive populare. Coincidenta? Nu exista!

 

Pe acelasi drum, cu putin timp in urma, am trecut pe langa doi baieti, doi pustani de liceu, care nici macar 18 ani nu-i aveau impliniti si care, cu oarecare regrete din parte-mi caci am ajuns la varsta la care pot spune ca le-as fi putut fi mama, m-au pus pe ganduri. Trecand pe langa ei mi-am auzit âce tare esti!â. Ce o fi insemnand asta doar ei ar putea spune.

 

Este clar ca intre cele 2 generatii este o diferenta ca de la Cer la Pamant. Cum s-a ajuns aici? De ce?

Link to comment
Share on other sites

Derbedei, Sami. Multi. Destui si pe aici, cand treci pe langa un grup de acest gen si-i auzi in ce termeni se exprima te cuprinde teama, te sufoca tristetea. Pic de respect sau de pudoare nu au. Tu ai scapat chiar usor cu asa abordare de tip oarecum admirativ.

Cauza, intrebi tu? Familia , invatamantul, anturajul, societatea asta din ce in ce mai degradata. Lipsa de modele. Nu vezi cati tineri se drogheaza, escrocheaza, jefuiesc, violeaza, intermediaza tot felul de ticalosii ? Eu n-am trait asa degradare morala, nu ca n-ar fi existat cazuri , dar erau izolate si infierate drastic de cei din jur. Legea era mai aspra, acum este excesiv de permisiva, cam pe toate planurile. Pentru tara asta se intrezareste un viitor trist daca nu se iau urgent masuri. Dar nimanui nu pare sa-i pese. Ma refer la factorii de decizie. Pana una-alta, stati cu ochii pe copiii vostri.

Link to comment
Share on other sites

Si eu cred ca, in primul rand, parintii sunt de vina. Si de aici va porni salvarea, din sanul familiei.

 

Hai ca astora ca erau tineri le mai gasesti o scuza si speri ca in timp sa-si revina. Dar sunt barbati in toata firea care se comporta la fel :(

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

:(

 

"Ăn ultimii ani, pieČele din România sunt invadate cu roČii al cÄror format nu era cunoscut. Este vorba despre acel Čugui despre care cercetÄtorii trag un semnal de alarmÄ, din cauza folosirii substanČelor chimice ĂŽn exces pentru a ajunge la o coacere rapidÄ."ApariČia acestui tugui ĂŽn zona vârfului fructului indicÄ faptul cÄ fructul a fost stimulat Či prin stimulare repetatÄ el s-a acumulat", declara un specialist ĂŽn legumiculturÄ, potrivit agrointel.ro.

 

Ăn cazul roČiilor cu chimicale apare un spaČiu ĂŽntre miez Či coajÄ. RoĹiile cu moĹŁ sunt cele mai periculoase, pentru cÄ sunt tratate cu mult ETREL, moĹŁul fiind chiar o malformaĹŁie a fructului.

 

Acesta ascunde, de altfel, mult erbicid. Čuguiul se formeazÄ din cauza folosirii ĂŽn exces a unei substanČe chimice."

 

 

"Sucul concentrat de lÄmâie Piacelli fabricat ĂŽn Italia Ĺi distribuit de o firmÄ din Austria a fost retras de la vânzare din peste 15 ĹŁÄri, din cauza concentraĹŁiei mari de sulfiĹŁi, nedeclaratÄ pe etichetÄ. La noi ĂŽn ĹŁarÄ, ĂŽnsÄ, existÄ ĂŽn continuare ĂŽn magazine. Reporterii Čtirilor TVR au dus produsele la laboratorul Institutului de CercetÄri Alimentare, pentru a afla cât sunt de periculoase.

 

Am dus la laborator atât concentratul de lÄmâie, pentru care existÄ o alertÄ sanitarÄ europeanÄ, cât Ĺi varianta din lÄmâie verde. Ambele se gÄsesc pe rafturile magazinelor din România. DupÄ doar 20 de minute am aflat Ĺi rezultatul.

 

"Ăn urma analizelor de laborator, sucul concentrat de lÄmâie are o cantitate de sulfiĹŁi de peste 100 mg/l, ĂŽn timp ce sucul concentrat de lime are ĂŽn jur de 90 de mg/l. Asta deĹi ca ingrediente - pe etichetÄ sunt trecute doar apÄ, acid citric Ĺi suc de lÄmâie".

 

SulfiĹŁii sunt un aditiv alimentar din categoria E 200 Ĺi sunt consideraĹŁi alergeni"

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Sa inteleg ca toti sunteti la fel? :cafea:

Totusi nu cred asta...

Intre timp am mai primit si alte cutii cu ciocolata :dancing:

 

Era o scuza grosiera pentru isr.

 

Care-i masura la cutiile de ciocolata?

 

Nu glumesc! IC a primit de ziua ei o cutie cu diagonala de peste 1,2 metri.

 

M-a cam deranjat asta, insa am trecut cu vederea.

 

A uitat repede. E copil serios. Aici nu mai glumesc. :hugs:

 

Later edit. Nu glumesc. Am cutia pe balcon. Nu exista de cumparat pe online in RO.

 

Pustoaica a impartit-o cu colegii.

Edited by RoAp Radu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...