Jump to content
Vesperala Forum

Ce te-a amuzat / necajit azi?


Ally

Recommended Posts

  • Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un bou cu BMW, al carui numar de inmatriculare continea... logic, BMW, era sa ma paleasca pe trecerea de pietoni. El oprise la semafor, dar a decis sa intre in fata plutonului ca sa poata pleca cu scartait de roti, la verde , si a depasit - hotarat, cu viteza - fix inainte de trecere. Adevarul e ca sunt mai greu de observat din profil. :)

Link to comment
Share on other sites

Exagerezi. Daca am facut-o tampita pe-aia, am facut-o pentru ca merita. M-a enervat foarte tare. Si chiar mi-a stricat toata ziua. Nu vad de ce te-ar jigni chestia asta. :huh: Ideea era ca mi-a ruinat chakra, desi a vazut ca am observat ca se holba la mine, si m-am holbat si eu, incruntat, la ea. N-a avut efect. Am vrut sa ii returnez o parte din energia negativa pe care mi-a transmis-o.

La faza cu "tampit", credeam ca te referi la altceva. :lol: Am o minte bolnava, mno.

Link to comment
Share on other sites

Etimologic, tâmpit însemna de fapt tocit, care nu mai este ascuțit. În româna mai veche, cred că prin secolul XIX, unghiurile se numeau unghi ascuțit și unghi tâmpit. Ceea ce s-a întâmplat în vechime cu "tâmpit" se întâmplă acum și cu "obtuz", nu m-aș mira ca peste 100 de ani obtuz să ajungă să însemne același lucru. Probabil e un mecanism al evoluției limbii :)

Link to comment
Share on other sites

Exagerezi

Daca nu ti-as fi explicat, intelegeam reactia asta. Cum, insa, ai primit explicatii, nu o inteleg.

Probabil ca simti nevoia sa te explici in fata celorlalti pentru vreo vina imaginara. Nici asta nu cred ca-i cazul, insa din motive greu de detaliat. :rade:

Nene, nu cred ca esti misogin. Clar?

Link to comment
Share on other sites

A aparut o aplicatie noua de Android, care inlocuieste mersul la biserica si preotii spagari. :lol: Poti sa-ti sfintesti singur casa, masina, norocul, etc. Cu busuioc 99% natural. Asa zice. Eu o sa imi pun telefonul sub perna, diseara, sa vad daca functioneaza.

 

http://utopiabalcanica.net/2015/01/28/busu...pentru-android/

Link to comment
Share on other sites

Musafirii mei vorbeau aseară politică: 'nu există procedură prin care Grecia să fie dată afară din UE.'

:lol: Vezi, dacă nu se ocupă Ponta de asta? Până mâine dădea ordonanţa prin care Grecia să poată cere să fie dată afară din UE. :crazy:

Link to comment
Share on other sites

O țară poate alege să iasă din UE, dar UE nu o poate da afară. Firește, există o schemă. Toate țările ies din UE (asta se poate), apoi fac un UE 2.0, la care aderă toate, mai puțin cea (sau cele) de care vor să scape. Pe ăia nu-i mai primesc să adere, nu au decât să rămână ei singuri în vechea uniune.

 

Ideea nu este originală, așa se făceau epurările în PMR pe vremea lui Dej: toți membrii de partid erau dați afară și puși să se reînscrie, dar unii nu mai erau primiți.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...