Jump to content
Vesperala Forum

Ce te-a amuzat / necajit azi?


Ally

Recommended Posts

  • Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma enerveaza vreme si, mai mult decat vremea, ma enerveaza prompteristele care anunta cu mare voiosie in glas temperatura de 30 de grade Celsius, pentru 30 aprilie. Cica ne dau vesti bune. :doh:

Ma enerveaza faptul ca orice sarbatoare, la romani, se asociaza cu ingestia unei imense cantitati de mancare, bine garnisita cu o cantitate si mai mare de alcool. Apoi vin reporterii, ne trag in poze, si-am facut si stirile de diseara (oare nu ne arata si afluenta de la supermarket?). Viata in consumerism devine din ce in ce mai grea, mai ales acolo unde ochii nu ne ajuta sa vedem deloc mai in perspectiva decat stomac, masina si acum.

 

In rest nu ma enerveaza nimic. Ma bucura toate, toate-s bune si frumoase. :pink:

Link to comment
Share on other sites

Mă puse necuratu' , ș-acu-s oleacă trist

Că făr de rost purces-am să-nțep

Și-acu ce pot să fac ? îndur și iar îndur

C-așa pățește cel ce deține neinspirate mâncărimi in cur .

 

Dar știu c-o merit și vini chiar eu găsitu-mi-am doldora

de a deschide , intr-un nefericit moment , cutia lu' Pandora . :suicide:

 

Fratilor, apelez la colegul CatalinX pentru a-mi exprima mai plastic sentimentele si regretele care ma coplesesc.

:resent:

 

Recunosc c-am deschis si eu cutia pe care tocmai o inchisese la loc Catalin. :blush-1: Tot din cauza afurisitului de prurit. Dar de mar nu m-am atins. Prin urmare , pentru a aseza lucrurile in matca lor, ma vad nevoita sa fac oarece rectificari. Voi schimba mintenas ordinea de pe lista cu bucluc. isr dispare de pe lista, s-a dovedit ulterior ca ocupase ilicit locul intai. Locul respectiv ramane neocupat pana la noi ordine. Alexandros trece de pe locul al treilea pe locul al doilea . La rocada. :rules:

Doar saptamana asta. Saptamana viitoare schimb lista . In lumina noilor directive , merg la incalzire urmatorii:

 

1. Big

2.Luc

3. vespe

 

 

 

Se pregatesc Sami si Yelle. :cafea:

 

Semnat - Analist si referent gr.1, Narcisa

Link to comment
Share on other sites

Ce sa caut eu la inaintare, ca tot m-am aparat in viata asta de prieteni, pe dusmani i-am lasat in grija sotiei1 :P: :P: :P:

 

Si eu cum scapam din groapa cu lei, daca nu va aruncam pe voi? :confused: Ca mi s-a parut mai adanca decat cea a Marianelor... :cry:

 

Link to comment
Share on other sites

... ozii nu santeti in centru atentiei si santeti in draci ... 16

 

:rade: Tu cu cine vrei sa vorbesti, nepoate? :confused: C-as incropi si eu vreun raspuns, dar nu-nteleg o iota din ravas, asa ca renunt la revendicari si ma carabanesc cat pot de iute, poemule. Ba bate gandul ca incerci sa formezi pluralul de la oaie, :tomato: daca-i pe-asa , eu in sarba asta nu ma mai prind, o las naibii de coroana si-mi vad frumos de saracie, ca uite ce efemera e puterea! :glaugh:

Link to comment
Share on other sites

Octopus, semnele citarii se pun cand se reproduce întocmai un text spus sau scris de cineva. Eu n-am zis "atat l-a dus mintea". Am zis "atat ne-a dus mintea". Este o diferenta , nu? M-am inclus si pe mine, pentru ca, daca aveam mai multa minte, nu marsam la circul asta iscat de la o simpla gluma. Proasta, daca vrei, dar gluma. Accept ca , necunoscandu-te, tu fiind nou-intrata pe acest forum, a fost o imprudenta din partea mea sa glumesc cu tine. Am crezut ca esti barbat, si barbatii nu se supara din astfel de nimicuri. Chiar sunt copilarii.

Nu era necesar sa intri in detaliile bolii respective doar pentru a-i sublinia gravitatea. Distinsul cititor ( adica, eu) gaseste informatii pe internet. Si, oricum, calificat ramane exclusiv medicul. Analizele repetate au exclus , in final, artrita. Diagnosticul a fost de sindrom de tunel carpian. Artrita nu este amenintatoare de viata, exceptand-o pe cea juvenila, medicina a evoluat , si-apoi , la anii mei , conteaza mai putin din ce-o sa mori. Fiecare isi astupa groapa lui, stii cum se zice, ca-s mai multe piei de miei decat de oi. Postarea ta a fost tendentioasa, chiar daca o poti tu intoarce in fel si chip, nu ti-ai gasit prostii. Vezi , Doamne, asa o mare grija te-apucase pentru suferinta mea dupa schimbul de amabilitati si cum imi mai doreai tu tot binele din lume! Cat despre rautate, ma abtin de la vreo opinie.

Zic sa n-o mai lungim, balciul nostru nu prezinta interes. Am gresit, am ispasit, ca m-a lovit tunelul ala la moment, gata , eu sunt rea si te-am lovit , tu ai fost mereu de buna-credinta si cu zambetul pe buze, acum, asta e , si vreo crima daca faceam , eram libera demult, uite ca se schimba si guvernul de cand tot intindem noi la zeama asta de varza!

 

P.S. Daca zici ca am interpretat gresit si cu rea intentie postarea ta binevoitoare, ce parere ai, exista o mica probabilitate ca si tu sa fi cazut in acelasi pacat la postarea mea de la care s-a pornit caruselul? Adica, si tu sa fi interpretat gresit? Sau nu si nu?

Pace, Octopus, de mine n-o sa te mai impiedici, mi-am dezvoltat deja abilitati in a te ocoli. :drink:

Link to comment
Share on other sites

M-a enervat o cucoana molaie, inodora, incolora, insipida, cu ochii mari si privirea galesa, cu glas lalai, defazat si alintat, mofturoasa, nesimtita, dormea pamantul sub ea si in spatele ei erau atatia oameni la coada, ea nu, mai stramba putin din nasuc, mai se scapina putin in cap si-si amintea ca mai vrea ceva, ba nu, si inca ceva, dar sa fie modificat, ca sa arate putin altfel ! Pana si sa plateasca i-a luat cinci minute, ca daca estem cucoane trebuie sa ne miscam incet, sa nu ne pice ousoarele, ce daca mai sunt zece in spatele nostru, care asteapta de jumatate de ora? Eu i-am zis lu' nenea ala ca-i admir rabdarea (ce-i drept, a avut rabdare, dar a si taxat-o). De-ar fi fost a mea, pe presul de la usa o culcam. :hammer:

Link to comment
Share on other sites

Pe lista alimentelor nesănătoase se află şi covrigii. Un singur covrig are între 250 şi 300 de calorii şi mai mult de 50 de grame de carbohidraţi. Medicii nu ne recomandă să îi consumăm calzi sau în mod excesiv. Covrigii consumaţi des pot duce la obezitate şi la diabet.

 

Guma de mestecat este, de asemenea, dăunătoare deoarece favorizează gastrita. Lista continuă cu batoanele "fitness" care conţin foarte mult zahăr. Şi cafeaua decofeinizată ar trebui evitată, pentru că în procesul decofeinizării se utilizează substanţe cancerigene.

 

 

Libertatea.ro

 

:resent:

 

Link to comment
Share on other sites

Familia mea are un inger pazitor, dovada:

1. Ieri, fata trebuia sa fie intr-un 41, se urca de obicei intre orele 7,25-7,35 din Ghencea pana la Crangasi, apoi cu Metroul pana in Pipera!

Numai ca ginerele fiind liber, a dus-o cu masina!

2.Azi la o trecere de pietoni eram cu catelul la plimbare in urma unei doamne,cand a zmucit inapoi la un copac sa faca pipi!

In secunda urmatoare doamna era lovita groaznic de o duba pe trecerea de pietoni, la care am asistat inmarmuriti!

Link to comment
Share on other sites

Şir convergent şi limita lui (macabră) :)

 

post-989-1336768518_thumb.jpg

 

Ma gandeam eu ca mortii au parte de ceva mai multa lumina in comparatie cu opusul lor, la care predomina durerea , doar verdeata ramane pururea ascunsa... :glasses: Dar nici cei vii n-o vad prea des. :glaugh:

 

 

 

Familia mea are un inger pazitor, dovada:

1. Ieri, fata trebuia sa fie intr-un 41, se urca de obicei intre orele 7,25-7,35 din Ghencea pana la Crangasi, apoi cu Metroul pana in Pipera!

Numai ca ginerele fiind liber, a dus-o cu masina!

2.Azi la o trecere de pietoni eram cu catelul la plimbare in urma unei doamne,cand a zmucit inapoi la un copac sa faca pipi!

In secunda urmatoare doamna era lovita groaznic de o duba pe trecerea de pietoni, la care am asistat inmarmuriti!

 

Big, da, slava Domnului, se pare ca ingerul vostru pazitor a fost la datorie. :bighug:

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...