Jump to content
Vesperala Forum

Ce te-a amuzat / necajit azi?


Ally

Recommended Posts

  • Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mi-am amintit o faza:

La un moment dat, venind de la gradi si stand la semafor, fiul meu a vazut in coloana de langa noi o dacie papuc, ce avea un fel de schelet metalic construit in spate, ceva cam de inaltimea cabinei.

- Tati, asta nu e Dacie papuc ci Dacie sandală, fiindca are bretele, asa-i?

- :D:

Link to comment
Share on other sites

daca la mine te referi ... ba da . sunt idioata . imbecila . ma rog . tu esti un adolescent cu sufletul pur . ce zic eu in noaptea asta sa nu iei in seama da ? unoeri oamenii scot prostii . le va trece . da trebuie sa isi traiasca oleaca idotenia

 

deci ma necajeste prostia mea

Link to comment
Share on other sites

sa nu te necajesti . daca ai sti unul din motivele necajirii mele m-ai scuipa . ca e prea hilar . bine am si un motiv mai grav . da in noaptea asta e motivu mai putin grav . ala virtual si imbecil . de maine ma ingrijorez de dilemele reale . bine ca si motivul care are leg cu virtualul ma seaca .

 

deci sunt suparata pt o fictiune .

Link to comment
Share on other sites

Rasism.

 

La fix! :think:

De unde , fratilor , atata rasism, de unde-o mai scoserati si pe-asta? :confused:

Pai, dragilor, RoAp e RoAp si-n ziua de Paste, el nu face nicio diferenta intre romani, tigani, maghiar, martieni, femei sau barbati, tineri sau cocosati de ani, cioban sau academician, bustean sau vita de vie, cal sau magar, loboda sau floare-de -colt, totul e prost, aiurea si nelalocul lui, doar la el se-aduna intelepciunea-n valuri si toata inteligenta la el in curte isi are salasul!

Nu mai cautati voi pretexte sa-l dati afara, :ang: ca el n-are nici in clin nici in maneca cu ce ziceti voi, el judeca o data si croieste de trei, dar ii/ne croieste pe toti la fel, fara partinire , ca sa nu se iste vreo suparare intre cei altoiti in numele Tatalui. Si-al Fiului. Cu celalalt factor al rugaciunii n-are nicio legatura.

Daca va deranjeaza cacofonia pe care-o facui, cititi si voi mai intai maneca si apoi clin. :rules:

Link to comment
Share on other sites

Am reuşit să pricep şi eu în sfârşit seriile Fourier... Mi se păreau tare misterioase, dar nu sunt grele; nu mi-au trebuit până acum şi nu prea le-am dat atenţie...

 

 

Amuzant e cum le-am învăţat, şi anume de pe youtube:

Adevărul e că e uşor să înveţi ceva, când are cine să îţi explice... iar pe youtube chiar găseşti partea elementară a oricărei teorii.

:)

Link to comment
Share on other sites

Pai, dragilor, RoAp e RoAp si-n ziua de Paste,

 

Ahaaa, ma gandeam eu ca iar o sa ma lasati singura fata-n fata cu RoAp, :ang: nu-l mai barfeste nimeni, doar eu imi arat muschii in urma razboiului si cand inamicul e la mii de leghe departare... daca-i pe-asa, imi retrag si eu zicerile si ma duc iute sa presar pe unde-oi putea niste laude, osanale, elogii, chestii de-astea la adresa lui, ca vespe nu vrea sa stearga postarea asta, cica sa ma rog de vreun sef, ca aici nu merge pe rudenie, pai, de cine sa ma rog, ca m-am pus rau cu toti, :hercules: ba pentru caini, ba pentru cine mai stie ce alte subiecte despre viata si moarte , :rules: n-am la ce usa sa bat , mi-a ramas doar varianta asta cu periatul lui RoAp, pana-si ispaseste el pacatele am tot timpul sa-i ridic un templu.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...