Jump to content
Vesperala Forum

Credeţi că e un site ok de binefacere?


Recommended Posts

http://www.networkforgood.org/?source=YAHOO&cmpgn=NEWSâ

 

 

Sunt curioasă dacă donaţiile aici au vreo şansă să ajungă în Haiti.

 

mai exact, e o şarlatanie sau e pe bune, organizaţie de binefacere?

 

 

poate vă pricepeţi să îmi spuneţi.

Link to comment
Share on other sites

vad ca sunt mai multe organizatii acolo. cateva am auzit de ele. daca vrei sa donezi pentru o cauza de genul asta, treaba e simpla. sa fie o organizatie cunoscuta cum ar fi UNICEF sau Crucea Rosie nu o organizatie fantoma.

chestia asta e general valabila oriunde. vrei sati cumperi o masina, iei una de care ai mai auzit. asa acu doi ani, cand era razboiul ala in Georgia. pe la televiziuni se dadeau tot felul de cifre catastrofale in legatura cu victimele. dar pana nu aud cifre oficiale de la ONU sau Crucea Rosie, nu prea imi vine sa cred nici o cifra.

 

Later Edit: din nou, daca vrei sa faci o donatie, cel mai bine o faci face to face si nu pe internet. asa sti sigur ca dai banii unei organizatii cunoscute care face treburi de binefacere de ceva vreme si nu unui "intermediar".

Edited by Nemo
Link to comment
Share on other sites

In cazul de fata, pare ceva destul de serios. Am zis "pare". E o chestie infiintata in 2001 si se ocupa si cu voluntariat, cat si cu donatii. Pana acum au donat (din banii altora, in majoritate) aproape 150 de milioane de dolari, de cand s-a infiintat. Si lucreaza cu Yahoo si CISCO (o companie americana cu o cifra de afaceri uriasa, care se ocupa cu vanzarea de echipamente electronice) in campaniile umanitare.

 

Nu stiu ce sa zic. Astia par destul de seriosi. Dar nu poti spune niciodata.

Link to comment
Share on other sites

da, în yahoo mi-a apărut şi mie linkul. mai exact vroiam să îţi scriu ceva şi un mesaj-reclamă yahoo a apărut în fereastra proaspăt deschisă, aşa cum sunt acelea care îţi spun că interlocutorul foloseşte altă versiune de mess sau că este idle... pare serioasă, dar nu ştiu dacă chiar este.

Link to comment
Share on other sites

oricum, macar e mai credibil decat massurile alea iritante pe care le primesti de genul "buna. ma numesc dragos, sunt un baiat de 7 ani si sufar de o boala extrem de rara etc." (ceea ce mi se pare ciudat este ca tipul asta de doi ani incoace inca are 7 ani...)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...