Asimetric Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Warn +10% si suspend 2 zile. Jignire si pentru incercare disperata de a gasi cearta.
Asimetric Posted February 26, 2010 Author Report Posted February 26, 2010 -10%. A trecut ceva timp, in care a incercat sa se controleze.
vesperala Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 pentru a doua oară în aceeaşi zi, suspend: 5 zile. mă răzgândisem degeaba. poate într-o zi o să înveţe să îi respecte pe cei de aici. îi tot explic de atâta timp că e deja prea întinsă coarda asta.
vesperala Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 am obosit. de azi, pe perioadă nedeterminată, nu mai dau warn, suspend. sunt destui moderatori pe forum. în funcţie de felul în care îşi vor face ei treaba, forumul va fi frumos sau urât. tot în funcţie de ei , forumul va fi plin sau gol. în felul ăsta nu mai aud nici că sufăr de şefie, şi nici nu mai sunt nevoită să fiu la mijloc în n situaţii, toate neplăcute, până şi într-o zi care trebuia să fie frumoasă. cadoul meu pentru luc va fi ridicarea suspendului.
vesperala Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Paranoia cumva? Sunt sătulă de certuri şi invective. Complimente de-astea să facă cui îi permite. 7 zile Noroc că am primit clinic sănătos pe anul în curs. Şi psihologicul dat pentru titularizare.
Recommended Posts