Jump to content
Vesperala Forum

Pseudonime


Blue Sun

Recommended Posts

Blue Sun ...as fii scris numele meu Rus Avram Ioan ... Ionica Rus cum ma prezint , dar m-am

luat dupa val, ca mai bine zis asa se poarta pe forum, si poate am gresit ... sa-mi ascund identitatea, mie frica de ceva , de ce? is drept si imi spun opiniile, ca va plac sau nu ...asta ii le respect.

De ce mi-as ascunde identitatea?

Is din Cluj - Napoca , aici m-am nascut si aici traiesc , aici am iubit o fata prima data si tot oarasul imi aduce aminte de iubirea de atunci si cea de acum care ii tot aceiasi...

is un singur user o singura identitate, nu ma regasesc in altii, eu imi urmez drumul vietii mele... Dumenzeu stie care ii...

Mi-am afisat tel sa ma suna-ti dar anumiti useri au devenit succeptibili, de la warm, atac direct, banare si alte poante din astea ...

Pseudonim la ce bun... sa ma regasesc in altii, sa vreau sa fiu altul, sa scriu cu mina dreapta si gindesc cu stinga...

 

 

:kissing:

Link to comment
Share on other sites

Pe mine ma cheama Alexandra, si cei care doresc sa ma cunoasca o pot face. Locuiesc in Bucuresti, si am trait aici o buna parte din viata, dar la fel si prin alte parti.

 

Am 25 de ani, si sunt un om multumit de viata si modul in care sunt acum. Asta nu inseamna ca ma opresc. Si imi place initiativa lui Blue Sun, dar numarul de tel nu il dau. :fish:

Link to comment
Share on other sites

Pe mine mă cheamă Virgil Hîncu, dar nu-mi pot da numele real pentru că rîde toată ţara de mine de cînd am prezis cutremurul ăla care apropo, vine iar, se agită particulele din borcan - pardon, incintă, buhuhu!

 

Sînt un pic paranoic, nu-mi dau numele real pe niciun site accesibil public, din principiu. Big Brother is watching. Nu tre' să afle "ei" cine sînt eu. Pe Internet legea supremă e legea junglei, fiecare se apără singur - dacă poate.

Link to comment
Share on other sites

de ce spui asta, Marius?

 

 

 

pentru mine nickul meu are o semnificatie deosebita, si imi asum cu multa reponsabilitate ceea ce transmite el.

 

 

eliana inseamna "Dumnezeu mi-a raspuns", in limba ebraica, si nu ma ascund in spatele lui, ci ma modelez dupa el. Incerc sa fiu ceva, si in acest scop am ca ajutor acest cuvant, ca sa nu uit cum doresc sa fiu.

Edited by eliana
Link to comment
Share on other sites

asta ii sugestie pentru altii sau ordin ?

 

sintem liberi sa alegem sau sa impunem... :rolleyes:

Dragul meu, reciteste postul meu de cate ori este nevoie

si spune-mi ce te face sa simti ca ti-am dat vreun ordin. :doh:

 

 

 

 

 

Marius-Doru,, spui ca cei ce folosesc pseudonime sunt mincinosi?

Tu chiar nu-ti dai seama ca jignesti majoritatea userilor? ..... GRAV! :who:

Link to comment
Share on other sites

Când mergi pe stradă sau cu tramvaiul ţii buletinul la vedere ca să se ştie cum te cheamă şi unde stai? Nu. De ce nu? ar trebui să imprimi pe geacă: sunt gigel de la spaţii verzi şamd.

 

 

de ce NU?

 

de fapt chiar mai mult, de ce când o cunoştinţă ţipă în autobuz după mine Corina să nu uiţi ... mă gândesc că nu era nevoie să ştie tot autobuzul că eu sunt Corina? :) chestie de educaţie.

 

 

Ca şi în viaţa reală, şi aici pe net spunem mai mult prenumele. Eu una ştiu prenumele majorităţii celor de aici. De ce ei folosesc nickuri? pentru că poate pe 300 îi cheamă Ionel, pe 300 Mihai, pe 300 Gabi şi nu am avea cum să îi deosebim. În plus, dacă în viaţa reală o Izabela e diferită de altă Izabela prin voce, păr şi multe alte detalii, aici nu am reuşi să ne mai deosebim.

 

 

Eu vă sfătuiesc să daţi cât mai puţine date despre locul unde vă aflaţi. Este un sfat menţionat şi în regulament, dar nu e o obligaţie.

Puteţi să ignoraţi sfatul meu, dar dacă îl ignoraţi nu îmi veţi putea solicita să şterg acele date. Nu mai este responsabilitatea mea cine cum foloseşte datele voastre. Gândiţi bine înainte de a posta. E simplu să te cerţi din spatele anonimatului, dar nu v-ar plăcea să vă treziţi vreodată cu unul cu care v-aţi certat la uşă, furios că i-ai zis ceva drăgălaş de morţi şi colivă.

GÂNDIŢI înainte de a posta.

Link to comment
Share on other sites

Vesperala, draga mea, stiu ca ne vrei binele.

 

 

Si ai mare dreptate sa vrei asta. Un simplu e-mail, citit cum trebuie, va spune unui ochi avizat foarte multe despre cel care il trimite. Inclusiv locatie, furnizor de internet, sistem de operare, programe auxiliare instalate...

 

Dar multi nu stiu asta. E mai periculos sa raspunzi la un mass-message decat sa spui locuiesc in Bucuresti. :)

Dar nici asta nu o recomand.

Link to comment
Share on other sites

să vă treziţi vreodată cu unul cu care v-aţi certat la uşă, furios că i-ai zis ceva drăgălaş de morţi şi colivă.

 

Maaaai, oi fi zis eu ceva suav , nu tagaduiesc, dar sa stiti c-am zis de voi , nu de morti si coliva, ca nu mi-a dat prin gand , la momentul respectiv , c-ar mai fi si domeniul asta de valorificat. Deci, din tot pomelnicul, am ales numai partea stanga, adica pe cei vii, de morti nu m-am atins de fel! :ang: Si, daca va prind furiosi pe la usa, va altoiesc cu facaletul si cu maturoiul, de nu va vedeti. Ca doar n-oti veni toti buluc, o sa veniti pe rand. Si sa stiti de la mine c-am o usa de-aia, antisoc, antiefractie, la intrare vegheaza nonstop stiinta si tehnica, ca nici eu nu reusesc sa intru cateodata, vecinul are un catel cu dizabilitati de comportament iar lui Mitu nu i-am mai taiat ghearele de-asta vara, ca nu ma lasa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...