Jump to content
Vesperala Forum

Zodiile


Recommended Posts

  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vezi c-am editat, Yelle. :bighug:

Am citit. Ma regasesc in descrieri, mai putin in compatibilitati, dar asta stii deja. Candva, dintr-un anumit punct de vedere, dadeam numai peste fecioare... ce-i drept, nicio poveste cu happy-end. De fapt, ma "regasesc" in experiente in oricare dintre zodiile nerecomandate (mapi putin varsator), in schimb nu am gasit niciun fel de compatibilitate la zodiile cu care se zice ca ar trebui sa fiu compatibila... soarta! :)

:daisy:

Edited by Yelle
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ani la rand prietenii (amicii) mei cei mai buni au fost leii...

 

Ca amici, in sensul grupului de prieteni, Leii pot fi o varianta de preferat pentru timizii si indecisii Pesti, au nevoie de puterea acestora, in sensul protectiei. Si nu numai. Leii le insufla curaj, energie, puterea de-a lupta si-a razbate. Dar, in dragoste, in cuplu, Pestele nu este in elementul lui alaturi de-o zodie de foc, este intimidat, se simte anihilat, cu timpul devine frustrat. De cealalta parte, Leul are impresia ca trage la caruta de unul singur si nu pricepe de ce Pestele umbla tot timpul cu capul in nori si de ce vede pragul de jos doar dupa ce face cucuie.

 

Link to comment
Share on other sites

apropa de peste!

 

in apa sint praguri ... poate sint prin vasele scufundate sau poate fii ceva peste zburator :dancing:

 

 

:o: S-a schimbat boierul, nu e cum il stim...

 

poemule, creatie proprie nu este, recunosc cinstit, dar nici ghilimele nu pot sa pun, din moment ce sunt autorul ...cozii. :blush-1:

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Atentie, Leilor, vin zile negre pentru noi. Luna Negra paraseste Racul si intra in zodia Leului . Blocaje de tot felul, in plan financiar, familial, al sanatatii, casatoriei. Mai nimic nu scapa neparjolit. Pana la sfarsitul lui noiembrie va fi greu de tot. Din noiembrie va intra in Fecioara.

Link to comment
Share on other sites

Pentru lei nu exista luna neagra. Sunteti invincibili. :P:

 

Da de unde! :lol: Un leu in genunchi poate fi o imagine mai de plans decat un rac, un peste, un scorpion, un varsator, care , pentru a supravietui, si-au dezvoltat niste mecanisme de adaptare si de autoaparare mult mai performante decat ale leului . Leul, crezandu-se atotputernic , nu-si ia niciun fel de masura si , in felul acesta, devine deosebit de vulnerabil. La leu gasesti forta bruta, ambitie, dar nu cine stie ce inteligenta sau diplomatie. :think:

 

Link to comment
Share on other sites

Am o foarte apropiata prietena in zodia leu (una dintre fiintele care m-a facut candva sa spun ca urasc zodia asta :P:), acum trece printr-o mini-depresie. O apuca asa, dupa ora 20, are episoade de "stat cu botul pe labe". :lol: Insa, ce sa vezi? Tot mai are destula energie sa-mi traga cate o lingura in frunte, metaforic vorbind, evident. :lol: Cand mi-e vremea mai draga si incerc si eu sa-mi iau lumea in cap... zbang si ea cu lingura in frunte! :lol:

 

La leu gasesti forta bruta, ambitie, dar nu cine stie ce inteligenta sau diplomatie. :think:

Leii imi par cea mai putin vulnerabila zodie. Calcaiul lui Ahile, in cazul unui leu, este adesea ceva extrem de rational, iar cum la capitolul ratiune nu stau deloc slab... Mi s-a intamplat sa vad lei impulsivi(lipsa de diplomatie mi se intampla sa o mai si recunosc) si pierzand mult din cauza asta, insa lipsiti de inteligenta... ma rog, cred ca discutia asta ii plictiseste si mira tare pe "necredinciosi". :lol:

Edited by eytrs
Link to comment
Share on other sites

Da, de fapt, n-as spune ca exista zodii mai inteligente si altele mai putin inteligente, dupa cum nu exista nici zodii bune si zodii rele la modul decisiv si antestabilit, numai ca , in general , fiecare zodie beneficiaza de un anumit tip de inteligenta si in potentarea ei intervin factori oarecum diferiti. Deci, exista, in opinia mea, zodii mai eficiente si zodii mai putin eficiente, in functie de tipul de inteligenta si maniera in care o folosesc. Berbecii au o inteligenta spumoasa, de-a dreptul efervescenta, Taurii au o inteligenta de tip practic, axata mult pe gandire, pe latura analitica a acesteia, Gemenii ao o inteligenta creativa, provenita in special din marea lor curiozitate si bagajul mare de cunostinte acumulat, la Raci inteligenta e de tip emotional, Leii pedaleaza mai mult pe inteligenta volitiva, nu prea se impiedica in detalii s.a.m.d.

Link to comment
Share on other sites

Narcisa da-o-n praz de LUna NEagra, sa mearga la cine vrea, noi nu-i acordam importanta si o sa o ducem bine si foarte bine :whitch:

 

Sami, ca bine zici :yes: , ce-avem de castigat daca ne jelim pe ea, oricum Leul vede doar ce-i convine. La o adica, daca ne opintim oleaca, o azvarlim peste mejdina la vecinii nostri din Fecioara, cand ii vedem neatenti le predam in avans stafeta . :rade:

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Adica... cum?! :huh: :ang:

 

Ei, lasa, ca egoismul nu-i cel mai mare dintre pacate. Intr-o anume doza prinde chiar bine. Nu-i deloc rau sa ne mai gandim si la propria persoana si sa incepem cu fericirea de acolo.

Exista o zodie care are darul de a-si repeta la nesfarsit greselile, fara sa invete nimic din ele niciodata. Multumeste cerului ca nu faci parte din ea.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Care sunt punctele slabe ale fiecărei zodii

 

 

Berbec - Principalul său punct slab este că se "aprinde" foarte repede. Fiind persoane impulsive, berbecii riscă să ajungă implicaţi în certuri sau conflicte destul de des, dacă nu reuşesc să se stăpânească.

 

Taur - Taurii sunt pasionali, însă pe cât de pasionali sunt, pe atât de geloşi pot deveni. Ar fi bine să îşi analizeze sentimentele şi reacţiile mai des.

 

Gemeni - Gemenii sunt mai mereu puşi pe glume, iar acest lucru s-ar putea să dea uneori impresia că nu sunt persoane serioase.

 

Rac - Racii sunt oameni calmi, care se ţin departe de conflicte. Principala lor problemă este că uneori refuză să comunice atunci când întâmpină o problemă sau reacţionează violent, spre surprinderea tuturor.

 

 

Leu - Agresivitatea este principalul punct slab al nativilor din zodia leu. Ar fi bine "să nu îi calci pe coadă" prea curând.

 

Fecioară - Nativii acestei zodii sunt uneori prea bârfitori şi prea critici cu cei din jurul lor. Ar trebui să-şi analizeze comportamentul mai mult.

 

Balanţă - Pentru că sunt prea visători, nativii din balanţă lasă uneori impresia că nu ştiu pe ce lume trăiesc. Le-ar prinde bine să mai coboare cu picioarele pe pământ, din când în când.

 

Scorpion - Sunt cam încăpăţânaţi câteodată şi ştiu foarte bine acest lucru. Ar fi bine să se relaxeze şi să înveţe să facă şi compromisuri.

 

Capricorn - Nativii acestei zodii se cred uneori centrul Pământului. Cel mai bun sfat pentru ei ar fi să înveţe că nimeni nu este de neînlocuit.

 

Vărsător - Romantic incurabil, vărsătorul are nevoie de o doză de realitate în viaţa sa. Lumea nu e chiar atât de drăguţă precum crede!

 

Peşti - Peştii îi critică uneori prea mult pe cei din jurul lor, fără să-şi dea seama de propriile lor greşeli.

 

Unica.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

 

Astrologii sustin ca exista o limita care nu trebuie niciodata depasita in dragoste, cand vine vorba despre combinatiile dintre zodii.

 

Din punct de vedere al compatibilitatii, pentru fiecare nativ al zodiacului exista nativi din alte zodii care le-ar putea face viata un calvar in cazul in care ajung sa fie parteneri de cuplu.

 

Aceste combinatii intre zodii pot sa fie dezastruoase, relatiile terminandu-se destul de grav, dintr-o serie de motive. Asadar, pentru fiecare zodie exista nativi ai altor zodii cu care nu ar trebui sa se cupleze niciodata, din motivele ce urmeaza:

 

BERBEC Nu te cupla cu Taur sau cu Balanta. Taurii se vor dovedi a fi mult mai incapatanati decat voi, lucru pe care il detestati. Veti ajunge sa va certati din orice, dupa o perioada destul de scurta. Balantele va vor sufoca uneori si va vor plictisi cu natura lor prea echilibrata, rareori dispusa sa se abata de la normele sociale traditionale.

 

TAUR Nu te cupla cu Gemenii. Gemenii vor ajunge sa va scoata din sarite, sa va faca sa va pierdeti mintile din cauza ca sunt lipsiti de scrupule in ceea ce priveste inselatul. Mai mult decat atat, e posibil sa ajunga sa va foloseasca financiar.

 

GEMENI Nu te cupla cu Balanta si cu Taur. Balantele va vor plictisi mult prea repede, dupa doar cateva intalniri amoroase. Vi se va face mila de acest nativ si e posibil sa faceti compromisuri cu efecte foarte rele pentru voi, tocmai din cauza milei. Taurii va vor scoate din minti avand in vedere ca nu sunt deloc flexibili, din punctul vostru de vedere. Veti ajunge sa doriti sa ii raniti, facand rau multor persoane.

 

RAC Nu te cupla cu Gemeni. Gemenii te vor face sa te indragostesti peste cap de ei ca apoi sa te lase de izbeliste. Vei ajunge sa nu mai ai incredere in tine niciodata dupa o relatie esuata cu un nativ din Gemeni.

 

LEU Nu te cupla cu Racii. Avand in vedere ca ai o fire foarte puternica, un nativ din Rac, a carui principala caracteristica nu este taria de caracter, te va aduce in pragul disperarii din cauza alegerilor proaste pe care le va face. Vei ajunge sa-i dispretuiesti toate slabiciunile.

 

FECIOARA Nu te cupla cu Varsator. Varsatorii sunt foarte visatori si tu nu poti sa treci peste acest lucru. O relatie cu un Varsator nu va face decat sa te inversuneze si mai mult impotriva persoanelor care isi permit sa nu fie realiste.

 

BALANTA Nu te cupla cu Sagetator. Sagetatorul doreste foarte mult sa experimenteze. Un nativ din Balanta va vedea mereu o posibila infidelitate din partea unui nativ din Sagetator. Asa ca in cuplu nu va exista niciodata armonie, facand sa apara certuri crunte si dese intre ei doi parteneri.

 

SCORPION Nu te cupla cu Gemeni. Gemenii vor face in asa fel incat sa iti pierzi toata increderea in tine. Au talentul asta, mai ales cand se plictisesc de partener. Mai mult decat atat, e posibil sa te faca sa te simti nesigur/nesigura pe sexualitatea ta, din cauza apetitului lor sexual foarte ridicat.

 

SAGETATOR Nu te cupla cu Berbec. Un nativ din Berbec poate ajunge sa fie cel mai mare dusman al unui nativ din Sagetator. Acest lucru se intampla din cauza ca, in timp, Berbecii dau dovada de incapatanare fara margini, chiar daca nu au dreptate. Adica lucrul pe care Sagetatorii il urasc cel mai mult.

 

CAPRICORN Nu te cupla cu Pesti. Capricornii si Pestii simt atractie sexuala foarte mare unul fata de celalalt, dar cam atat. Nu au absolut nimic in comun in afara de partea sexuala asa ca ajung sa nu se suporte reciproc si sa se certe din cele mai mici probleme, cum ar fi pozitia unei farfurii pe masa.

 

VARSATOR Nu te cupla cu Fecioara. Fecioarele te vor scoate din sarite din cauza lipsei lor de flexibilitate si a „talentului” de a se lua prea mult in serios. Mai mult decat atat, pica des in depresie, lucru pe care efectiv nu poti sa il intelegi.

 

PESTI Nu te cupla cu Gemeni. Faptul ca dau dovada ca nu prea le pasa de absolut nimic din jur este posibil sa te faca sa vrei sa spargi capul unui nativ din Gemeni. Te enerveaza la maximum atunci cand lasa de inteles ca ei sunt „buricul pamantului” si poti ajunge foarte repede sa-i urasti.

Link to comment
Share on other sites

Octombrie va fi o luna mai complicata. Mercur e deja in mers retrograd, urmeaza si doua eclipse de luna, pe 8 si 23. Sporiti-va vigilenta, limitati-va calatoriile, aveti grija de lucrurile personale pentru ca aici se anunta obstacole majore si pierderi. Si sanatatea noastra va avea de suferit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...