Jump to content
Vesperala Forum

Pe ce baza se construieste bugetul?


RoAp

Recommended Posts

EU prevad ca bugetul va fi construit dupa cheltuielile ministerelor importante :lol: , care nu vor taia nimic din cheltuieli, si nu vor concedia pe nimeni. Las' ca vor strage altii cureaua. :) ... nu si ei, ofcorz. Ba mai mult, sunt convins ca vor lua tot felul de prime. Ce mai!!! Buget modelat pentru cine trebuie.

 

Domnul Boc-4 si prietenii lui vor scapa din vedere un lucru simplu: In mod normal, cheltuielile se dimensioneaza in functie de venituri. Deci problema va aparea imediat: Banii pe care si-i aloca cu atata hotarare, vor trebui sa provina din --- surpriza ---> din economia reala. Cea pe care (inexplicabil :confused: ) vor incerca din rasputeri sa o sufoce. Pai majoritatea taxelor si impozitelor implica activitate economica, iar odata ce economia tarii isi incetineste miscarea pe zi ce trece, ma intreb din ce vor avea de gand sa incaseze respectivele taxe :)

 

Avem o problema de data asta.

Esti strain total de modul in care se construieste un buget. Sau de modul in care se aloca.

 

Am sa fiu liber in discutie. Mi-ar placea sa o faci si tu.

 

Is deschis la asa ceva fara sa ne certam.

Functie de replica ta pot continua sau pot sa te ignor. Nu-mi surade a doua varianta.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Eu nu sunt straina de niciun buget, ca sunt ministru de finante in casa mea. Bugetul national se face dupa aceleasi principii, in mare, ca si unul de familie. Pastrand proportiile. Si mai stiu cum au facut alesii neamului bugetul in anii trecuti. Au respectat cu sfintenie principiul cel mai drag lor, cel specificat de NightS. : Oprim cat ne trebuie noua si-alor nostri si , ce ramane, impartim.

 

Daca m-am resemnat cu pierderea bataliilor pe fronturile rosii, unde-am ramas fara secera si ciocan, macar aici sa-mi dezvolt competentele in materie. :yeap:

Link to comment
Share on other sites

fiind pe aria legislaţie şi economie, cred că aţi face bine să veniţi cu ceva concret dacă vă pricepeţi. de arătat muşchii ştie şi vanghelie

 

Sefa, aduci o idee cu tampitii de la realitatea si de la antene, in idei desigur.

Si nu numai matale.

 

Definiti-va scopul intai si putem discuta. Nu ceea ce cunoastem toti. Restul... Sefa.

Oricat v-ar placea sistemul mediatic citat de mine.

 

Ne auzim.

Edited by RoAp
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...