Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Merita sa suporti toate cele rele pentru o amarata de traire?

De multe ori este un mit, o simpla prejudecata. Parerea mea...

Nu merita, Luc. "Decat un vis searbad, mai bine nimic." Prea adesea este doar o iluzie. Ceea ce ti-ai dori , de fapt, sa fie. Dar rareori ii e dat omului sa fie fericit. Si nu suntem suficient de puternici sa renuntam la vise.

Maaaai, care puserati la Muzica "Dragostea e o salata?" :imao:

Posted
Nu merita, Luc. "Decat un vis searbad, mai bine nimic." Prea adesea este doar o iluzie. Ceea ce ti-ai dori , de fapt, sa fie. Dar rareori ii e dat omului sa fie fericit. Si nu suntem suficient de puternici sa renuntam la vise.

Maaaai, care puserati la Muzica "Dragostea e o salata?" :imao:

Ce nu pot eu, si nu reusesc, mai bine spus, sa accept faptul ca noi ramanem aceiasi.

Posted
Ce nu pot eu, si nu reusesc, mai bine spus, sa accept faptul ca noi ramanem aceiasi.

Poate incercam, ne mai zvarcolim, ne mai zbatem, mai luptam cu propriul EU. Poate unii chiar reusesc. A iubi nu inseamna a fi fericit, poate nici implinit. Pe cat paradis, atata infern. O halta, mai multe, un refugiu efemer adesea, dar necesar pentru conditia umana- eterna noastra pedeapsa.

Posted
Poate incercam, ne mai zvarcolim, ne mai zbatem, mai luptam cu propriul EU. Poate unii chiar reusesc. A iubi nu inseamna a fi fericit, poate nici implinit. Pe cat paradis, atata infern. O halta, mai multe, un refugiu efemer adesea, dar necesar pentru conditia umana- eterna noastra pedeapsa.

Asta am incercat si eu sa spun, dar nu am reusit sa imi aleg cuvintele asa frumos, cand vine vorba de astfel de lucruri, eu scriu greu. As mai insira eu acum teoriile mele, dar o las pe altadata. :rolleyes:

Posted
Instinctul de reproducere este cel mai pregnant instinct din lumea asta.

Suna bine. Dar e fals.

Nimeni nu se poate gandi fara putina tristete la fericire. -aproximativ Noica, Tutea, Cioran, unul din ei whatever.

Nu, decat sa fac pe desteptul si sa spun ca i-am citit pe toti si de-aia ii confund, mai bine recunosc ca n-am citit pe niciunul si ca am vazut treaba asta pe promterul de advertising dintr-un sediu de banca, in timp ce stateam la rand sa-mi platesc o rata. :D:

Posted
Trebuie sa recunoastem, nu mai suntem copii...nu avem de ce sa ne ferim.

:grin: poate tu nu mai eşti, eu ştiu pe câţiva pe aici care mai sunt.

în rest nu, cred că nu se pune accent pe nimic...

omul modern e prea ocupat şi destul de egoist. nu are timp de altcineva decât el însuşi.

Posted
:grin: poate tu nu mai eşti, eu ştiu pe câţiva pe aici care mai sunt.

în rest nu, cred că nu se pune accent pe nimic...

omul modern e prea ocupat şi destul de egoist. nu are timp de altcineva decât el însuşi.

:kissing1:

:console:

:giveheart:

:rose:

:kissing:

• 4 months later...
Posted (edited)
Ierti?

Niciodata.

E bine? E rau? Nu stiu, as fi subiectiv daca mi-as spune parerea in aceasta privinta.

Totusi, eu vad lucrurile asa: daca nu ierti, pedeapsa este singuratatea; daca ierti, rasplata este dezamagirea.

Nu voi mai raspunde pe acest topic la intrebari legate de persoana mea.

Edited by gargbird
Posted
Niciodata.

E bine? E rau? Nu stiu, as fi subiectiv daca mi-as spune parerea in aceasta privinta.

Totusi, eu vad lucrurile asa: daca nu ierti, pedeapsa este singuratatea; daca ierti, rasplata este dezamagirea.

-Iaca, pozna, ni se-mbolnavi si doctorul, stiam eu ca niciun necaz nu vine singur! :o: :cry:

-E de rau, doctore, otrava pura, nediluata. Ori golesti paharul, ori nu te mai apuci. :console:

- "daca nu ierti, pedeapsa este singuratatea; daca ierti, rasplata este dezamagirea." Excelent, doctore, mi-as scoate palaria dac-as mai avea-o, dar n-o mai am ca mi-am scos-o demult in fata ta! :respect:

Apropo, intre cele doua rele, care? :sorry:

Un umil sfat de la un pacient fidel, care gaseste mai mereu usa inchisa: iarta, doctore! Dar nu cumva sa uiti! :bighug:

Posted (edited)
Niciodata.

Ok. Nu ierti.

Eu vad lucrurile altfel.

Poti sta linistit. Nu mai adresez intrebari incomode. Adica deloc.

Edited by Lucareli
Posted
Apropo, intre cele doua rele, care? :sorry:

Dezamagirea, evident. Dezamagirea poate fi diluata, poate fi amestecata cu un strop de fericire, cu speranta, cu toleranta.

Singuratatea nu.

• 1 month later...