Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

poate ne aducem aminte si noi ca exista Dumnezeu si sa mai judecam cu capul

sa nu ne ploua in gura, ca omul promite numai sa ii fie mai bine lui utind apoi de

promisiuni... sa nu ne caim ci sa ne aducem aminte de promisiuni!

te iubesc Romania :rose:

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amintesc tuturor celor de mai sus ca nu mi-ati raspuns la intrebare, o ocolirati care cum va pricepurati, o dadurati pe logica, filozofie, literatura de specialitate, ajunserati si la Dumnezeu, dar cu mine cum ramane ,na ! :sadwalk:

Ca nu mai am bani de mers la opera, nu mai pot sa-mi cumpar Chanel 958, nici bijuterii, nici pantofi cu toc , de firma, nici la restaurant nu mai ma scoate Mithras zilnic... :nails: :ang:

Posted

In vremea lui Nastase plecasera muuulti de tot in Congo. Italia, Spania, etc. Si se pompaau bani la greu spre rudele ramase in tara. Acum a zburat puiu' cu ata.... Bani multi trimisi in tara, bani multi de cheltuit in tara... si uite asa se invartea economia. Asta ar fi doar un singur aspect care acum nu mai este.

Posted
Cate pensii speciale sunt? 10? Ce este cu demagogia asta?

Atat cat ma pricep, sunt sigura ca ar putea sa reduca din alte parti cheltuielile, nu de la niste oameni care au cotizat o viata intreaga si isi duc si-asa o batranete grea. Nu ne-am nascut toti sefi, mai sunt si prosti care lucreaza la stat. E normal ca un profesor, dupa ce isi toceste coatele invatand, sa aiba salariul minim pe economie?

Au prostit prostii, aia au facut.

O singura pensie speciala daca exista, ii mult.

Ii aiurea sa intru in comunicare de pe pozitii diferite.

Posted

Am sa cobesc ca de multe ori in utimii ani. Din pacate.

Grija extrema pentru cei care fac greva de luni incolo. Incercati sa va sustrageti cumva.

O sa va pierdeti locul de munca. Intre frica de a nu fi luat la ochi de vreun lider sindindical de care va temeti si autoritatile actuale sugerez raul mai mic.

Tiparul obisnuit al grevei nu mai e de actualitate. E doar un mod imprumutat de a da oameni afara.

Nu va va incalzi cu nimic faptul vor aparea anchetati pe banda dintre cei de la putere sau liderii sindicali.

Is reguli noi. Ori fara serviciu esti mort. E o capcana perfida acceptarea grevei la nivelul asta.

Posted
Ai dreptate RoAp. In felul asta va scade numarul bugetarilor in conditii nu tocmai favorabile pentru ei. Nu da bine la CV.

Mi-e imposibil sa fac o evaluare de maniera asta.

N-am s-o fac niciodata. Ii impotriva felului in care-s construit eu.

Ma supara un singur lucru, lucru care scapa multora in momentul asta.

Faptul ca nimeni nu ia in calcul ipotecile Romaniei.

Creditorii, de orice natura ar fi, cer un gaj. Gajul Romaniei, is societatile de stat.

Nu-i importaanta pierderea financiaara. Ii importanta siguranta taxelor garantate.

Trebuie sa scriu ca-s oarecum impotriva ideii de a amesteca cadrele didactice si cadrele medicale in mizeria asta.

Atat.

Posted

eram in 22 Decembrie cind am vrut sa merg sa strig jos Ceausescu, jos Comunismul ... si cel mai drag om mi-a cerut "ramii cu mine"...

in decembrie '90 eram student si am strigat jos comunistii ... am aparut si l-a TVR, ai mei au zis ca "nu-s normal"

... miine o merg l-a mars din Pacii prin Clujul meu drag sa cer o viata mai buna pentru Romania, pentru 1 om de linga mine care a fost si va ramane mereu cu mine :kissing:

deci miine :cheer:

Posted
Mi-e imposibil sa fac o evaluare de maniera asta.

N-am s-o fac niciodata. Ii impotriva felului in care-s construit eu.

Ma supara un singur lucru, lucru care scapa multora in momentul asta.

Faptul ca nimeni nu ia in calcul ipotecile Romaniei.

Creditorii, de orice natura ar fi, cer un gaj. Gajul Romaniei, is societatile de stat.

Nu-i importaanta pierderea financiaara. Ii importanta siguranta taxelor garantate.

Trebuie sa scriu ca-s oarecum impotriva ideii de a amesteca cadrele didactice si cadrele medicale in mizeria asta.

Atat.

Sigur ca nu poti amesteca profesorii cu cadrele medicale. Diferenta de salarii intre ei se duce la aproape dublu. Si asta nu lasa loc de prea multe comentarii. Nu cred ca exista vreun cadru didactic sa ia salariu de 10.000 lei, adica o suta de milioane lei vechi. Atat ia in orasul meu un medic de anatomie patologica.

Posted
Sigur ca nu poti amesteca profesorii cu cadrele medicale. Diferenta de salarii intre ei se duce la aproape dublu. Si asta nu lasa loc de prea multe comentarii. Nu cred ca exista vreun cadru didactic sa ia salariu de 10.000 lei, adica o suta de milioane lei vechi. Atat ia in orasul meu un medic de anatomie patologica.

Tu daca ai chef de contre cu mine, fa-o cu munitie potrivita.

Nu cu aiureli.

Posted

Hehehe te mai las sa fierbi in suc propriu. Intre timp eu incerc sa inteleg de ce medicii de care v-am spus au venituri duble sau chiar triple fata de ministrul invatamantului.

Pentru cei curiosi: au fost postate pe site veniturile celor care lucreaza in Ministerul Educatiei.

Posted
Hehehe te mai las sa fierbi in suc propriu. Intre timp eu incerc sa inteleg de ce medicii de care v-am spus au venituri duble sau chiar triple fata de ministrul invatamantului.

Pentru cei curiosi: au fost postate pe site veniturile celor care lucreaza in Ministerul Educatiei.

Comparatia asta, desi n-are legatura cu bugetarii mei dragi, functionarii de moda veche, selectati obiectiv de tine(glumesc), e posibil sa se schimbe periodic, in viitorul apropiat.

Performanta va conta. Despre cadrul concurential nu mai amintesc.

De atragere de lovele iarasi nu e cazul sa amintesc.

Totusi trebuie lamurit fiindca se poate interpreta. Lasand la o parte dialogul simpatic dintre noi.

Cadrele medicale si cadrele didactice, nu neaparat in ordinea aceasta, is deasupra discutiei despre bugetari. Deasupra oricarui calcul ce cauta sa elimine povara..

Cred.

Posted

Discutia despre bugetari e una, iar discutia despre salarile lor e alta. Aici e marea buba. Si cand guvernul Boc vrea sa taie salariile bugetarilor, nu incape discriminare intre profesori & medici si functionarii de la finante de exemplu. La noi, inspectorul scolar general are salariu aproximativ 3.000 lei, directorul spitalului judetean de urgenta are 9.800 lei iar directorul directiei de finante publice are 7.000 lei. Cu cine sa mai comparam din functionarii de moda veche?

In privinta comunicarii practicate de guvern, cred ca ar fi sunat mai bine daca spuneau ca doresc sa plafoneze salariile bugetarilor in loc sa faca atata uz de procente.

Oricum guvernului Boc ii sufla remanierea in ceafa.

Posted
Discutia despre bugetari e una, iar discutia despre salarile lor e alta. Aici e marea buba. Si cand guvernul Boc vrea sa taie salariile bugetarilor, nu incape discriminare intre profesori & medici si functionarii de la finante de exemplu. La noi, inspectorul scolar general are salariu aproximativ 3.000 lei, directorul spitalului judetean de urgenta are 9.800 lei iar directorul directiei de finante publice are 7.000 lei. Cu cine sa mai comparam din functionarii de moda veche?

In privinta comunicarii practicate de guvern, cred ca ar fi sunat mai bine daca spuneau ca doresc sa plafoneze salariile bugetarilor in loc sa faca atata uz de procente.

Oricum guvernului Boc ii sufla remanierea in ceafa.

Guvernul inca nu a trimis vreun act la MO. Inca.

Par sinucigasi. Totusi Romania are nevoie de asemenea conducere.

Sper ca nu preferati zambetul avortonului de ponta sau al castigatorului antonescu cu autosuficienta demna de lacheu.

Posted

Întotdeauna Boc mi s-a părut un viteaz. Şi nu glumesc. Acum pare chiar niţel prea viteaz pentru binele lui; să vedem ce urmează.

Posted (edited)

E un drac. Un drac mic si impielitat. Al d*cu viteaz :lol:

Mai stiu eu un viteaz,pe la steaua undeva, nu dau nume. Si ala e vai de steaua lui.

Edited by piko
Posted

Boic a facut ce trebuie, dar nu destul. Daca vor merge pana la capat, adica vor elimina pensiile speciale, ii vor cauta pe cei iesiti la pensie cu spaga data la doctori (si eventual vor baga si la mititica vreo cativa doctori din astia care dau sute de decizii de pensionare pe naspa), daca vor taia din cheltuielile aberante din administratie, indiferent la ce nivel, si daca vor lupta eficient imotriva evaziunii fiscale (nu doar cu gasgara gen "nu cumparati tigari de contrabanda, ca va facem noi enspe mii de locuri de parcare in Bucuresti", de parca pe 90% din populatia Romaniei ii intereseaza daca sunt suficiente locuri de parcare in Buc), atunci voi spune ca Boc e mare. Si nu e un joc de cuvinte :tease:

Daca nu vor face toate chestiile astea, peste 6 luni vom fi mai rau ca acum si salariile vor ramane ciuntite, iar in plus vor creste si taxele, ca sa ne puna capac :rip:

Posted

Azi guvernul lui Boc si-a asumat raspunderea si mai este aproximativ o saptamana pana se ajunge la procedura de vot pe motiuni. Se precipita lucrurile pentru Boculet. Eu zic ca pana la urma cedeaza nervos ca prea multi sunt calare pe el: opozitia, chiar si ai lui plus presiunile sociale :tomato:

Posted
pana la urma cedeaza nervos ca prea multi sunt calare pe el: opozitia, chiar si ai lui plus presiunile sociale :tomato:

Nu cred. Nu va ceda. Marinarul ii va sustine moralul. Mai degraba il va lamuri pe Isarescu sa mai tipareasca o mie de vagoane de bani la buget. :lol:

E drept ca peste 2-3 ani vom mai denomina iarasi vreo 5 zerouri de pe bancnote, doar ca pe vremea aceea, in urma lui va fi doar potopul si durerea-n 14. :pardon:

Posted
eu ma uit la acest Boc...si ma uit in jurul meu ii un fraier scos la inaintare de

Basescu si acolitii lui, c-am ii si cu cei aici... :hatoff:

Poti traduce?

Nu cred. Nu va ceda. Marinarul ii va sustine moralul. Mai degraba il va lamuri pe Isarescu sa mai tipareasca o mie de vagoane de bani la buget. :lol:

E drept ca peste 2-3 ani vom mai denomina iarasi vreo 5 zerouri de pe bancnote, doar ca pe vremea aceea, in urma lui va fi doar potopul si durerea-n 14. :pardon:

E o gluma sa amintiti asta. Despre inflatie. Mai ales ca denominarea n-a avut nicio legatura cu asa ceva.

Ce facem acum? Devenim nostalgici? Nu ne permitem.

:cafea:

Posted

Are cineva curajul sa mearga pe mana continuarii masurilor in forma actuala? Adica sa spuna in secunda asta ca motiunea e

o bataie de joc la adresa Romaniei, in lipsa alternativelor?

Eu da.

Personal ma las batut daca maine vor aparea alternative pertinente sau daca trece motiunea.

Posted
Poate, la momentul acesta, alta alternativa nu exista. Dar cine raspunde pentru alternativele trecute, ratate? Cine raspunde pentru faptul ca am ajuns aici?

Eu am amintit de momentul zero. S-a produs.

Toti suntem de vina. Am acceptat o minciuna mult prea mult timp. Acum platim inzecit.

Acum nu va imaginati ca miracolul vine de la voiculescu sau vantu sau patriciu.

Cu lacheii lor cu tot scoliti si tolerati de iliescu.