Narcisa Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Este total nepotrivit acelui minister unde nu e lucru de joaca. Nu cred ca romanii aveau nevoie de asa ceva. Cum asa, Luc?!! Pai, peste patru ani, nu trebuie cantat prohodul?!! " Canta-mi , zeita, mania ce-aprinse poporul roman..." Quote
pufonel Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Mai mult decat Bittman, ma mira numirea lui Andrei Gheorghe la acelasi minister. Si mai ales datorita faptului ca Gheorghe a pozat mereu in omul anti-sistem. Dar, vorba unei melodii foarte la moda acum cativa ani, e foame de bani, baieti Quote
Lucareli Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Mai mult decat Bittman, ma mira numirea lui Andrei Gheorghe la acelasi minister. Si mai ales datorita faptului ca Gheorghe a pozat mereu in omul anti-sistem. Dar, vorba unei melodii foarte la moda acum cativa ani, e foame de bani, baieti Ajung la parerea ca acesti oameni vor ca in viata sa aiba senzatia ca le-au incercat pe toate. Quote
RoAp Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Mie imi e neclar ce anume se asteapta de la guvern. Quote
Aprig Posted January 30, 2010 Author Report Posted January 30, 2010 Fiecare aşteaptă altceva. Unii aşteaptă de exemplu covrigi de pus în coada cîinilor, fiecare în funcţie de viziunea personală; iar alţii aşteaptă greşeli, ca să poată vocifera. Nu ai cum să-i mulţumeşti pe toţi. Quote
Narcisa Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Unii aşteaptă de exemplu covrigi de pus în coada cîinilor, Narcisaaaaaa! OBSERVAŢIA OPOZIŢIEI LA LEGEA GRAVITAŢIEI “Toate lucrurile cad în jos” – dar, din păcate, nu se precizează cand. Pruteanu Quote
Vesperal News Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ne aflam deja in luna martie (MARTIE = a treia luna din an) si firmele din Romania nu stiu inca ce impozit vor plati in 2010, cand si cat. Traiasca lupta inteleptului guvern impotriva initiativei private, pana la starpirea totala a tuturor formelor de exprimare a acesteia! ... vezi intregul articol Quote
Narcisa Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 " Reformele lui Boc au dus ţara pe marginea prăpastiei FMI: România se va confrunta cu un al doilea val de criză" Cotidianul Quote
RoAp Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 " Reformele lui Boc au dus ţara pe marginea prăpastiei FMI: România se va confrunta cu un al doilea val de criză" Cotidianul O anumita perte a Romaniei se va confrunta cu tembel spus al doilea val de criza! Citez din stire. Ce prosti am fosti ca n-am facut sa iasa geoana. Minunea minunilor! Premiantul lui iliescu si garantul recuperarii banilor datorati de partid. Voi va ascultati cand vorbiti? Mai ales dupa ce preluati idei din ziare? Recomand preluarea doar a comunicatelor oficiale! Quote
Narcisa Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 O anumita perte a Romaniei se va confrunta cu tembel spus al doilea val de criza! Citez din stire. Ce prosti am fosti ca n-am facut sa iasa geoana. Minunea minunilor! Premiantul lui iliescu si garantul recuperarii banilor datorati de partid. Voi va ascultati cand vorbiti? Mai ales dupa ce preluati idei din ziare? Recomand preluarea doar a comunicatelor oficiale! Mai, tu ce te iei de ceilalti, ca ei se-asculta cand vorbesc, doar eu nu m-ascult, ca mare filozofie n-am de zis, de ce sa mai pierd timpul ?!? Si ia fa tu bine si scrie numele oamenilor alora cu litera mare, ca sunt substantive proprii si-avem copii in forum! Topicul este despre premierul Boc, nu despre Geoana si Iliescu, vesnica fie-le amintirea! De ce te-abati de la calea cea dreapta, ca sefii vegheaza si ne duc la arhiva, ei nu tin cont c-avem si noi o imagine de aparat! Si iara vin si zic ca n-am preluat idei ci doar am preluat citatul, intru dezbatere! Nu ca n-as fi de acord cu ideea, Doamne-fereste! Eu as fi preferat sa-l citez pe Barcelona , dar ai vazut bine ce-am patit si ce croseu am primit! Recomand sa mai taci si tu din gura, ca ne-ai dat de cap si ne-ai imbolnavit de nervi. On: Premierul nostru este exact ce ne trebuie. Daca era ceva mai mult ne prisosea, dar nici mai putin nu era bine, ca nu ne-ajungea. Quote
the teacher Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 " Reformele lui Boc au dus ţara pe marginea prăpastiei FMI: România se va confrunta cu un al doilea val de criză" Cotidianul mai este margine de prapastie cind sintem in gaura neagra a crizei Quote
Asimetric Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Eu astept cu nerabdare TVA-ul de 25%. Sigur ca o sa fie foarte rau, dar poate basescofilii or s-o lase mai usor cu pupatul. Vorba CTP-ului: "Altii au fost impuscati dupa ce au facut ce a facut Basescu." (referindu-se la sotii Ceausescu si la indatorarea fata de FMI si banci) Quote
Aprig Posted May 6, 2010 Author Report Posted May 6, 2010 Ţeapă. De TVA se ştia încă de dimineaţă că nu creşte, mai schimbă şi tu postul, sau şi mai bine, stinge televizorul. Pare ok deocamdată, avînd în vedere, mai rămîne să se şi ţină de cuvînt. Şi să vedem cum se aplică. Quote
h007_2005 Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 ne astapta vremuri grele,sper sa nu ajungem ca Grecia Quote
vesperala Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 eu sper să ajungem şi cea mai degenerată Grecie are o cultură la degetul mic al căreia stă toată Europa, deh. cât despre istorie, nu încap comparaţii între noi şi tărâmul zeilor antici. societatea degenerează peste tot, e un fenomen amplu nu doar la noi sau la ei, dar la greci se va găsi mai uşor calea spre refacere. Quote
Asimetric Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Ţeapă. De TVA se ştia încă de dimineaţă că nu creşte, mai schimbă şi tu postul, sau şi mai bine, stinge televizorul. Pare ok deocamdată, avînd în vedere, mai rămîne să se şi ţină de cuvînt. Şi să vedem cum se aplică. Nu m-am mai uitat la TV de 2 zile. Scuze. Se stia? Nimic nu se stie. Basescu: "Nu vom imprumuta bani de la FMI". Peste cateva luni: "Vom imprumuta ca o centura de siguranta". Videanu: "Vom aduce pensia medie la 420 de euro". Peste cateva luni: "Nu mai sunt bani pentru pensii". Sa nu mai zic de "anticomunismul" impotriva PSD-ului, pe care Basescu l-a tinut la guvernare un an. Base e imprevizibil tare. Eu cred ca vor creste toate taxele. De unde sa ia bani pentru a inapoia imprumuturi? Doar n-or sa renunte la furturi. Quote
h007_2005 Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Băsescu anunţă : vor scadea salariile cu 25% si pensiile cu 15% # Reducerea fondului de salarii pentru tot aparatul bugetar din România cu 25%. Până la sfârşitul anului, şefii de instituţii trebuie să facă selecţia, astfel încât în 2011 salariile să poată reveni la suma de acum. Această măsură se va lua de la 1 iunie. În privinţa salariilor fac o menţiune: inclusiv salariul minim pe economie va scădea cu 25%. Guvernul va plăti diferenţa care este sub salariul minim de 600 de lei. Referitor la reducerea anvelopei salariale cu 25% se aplică şi administraţiei centrale şi celei locale. # Pensiile: Guvernul îşi menţine transferul de 1,7 miliarde de euro la Fondul de Pensii. Ar mai fi nevoie de 500 de mililoane de euro, dar Guvernul nu îi are. Este posibilă o reducere cu 15%. # De asemeni, e posibilă o reducere masivă a subvenţiilor. Vă dau ca exemplu sistemul de încălzire din Bucureşti cu subvenţii masive de la Primăria Capitalei şi de la bugetul de stat. Subvenţiile globale vor fi sistate şi se vor acorda doar celor care au nevoie de ea, cetăţeanului care are nevoie. # Ajutorul de şomaj se reduce cu 15% Constatăm că venitul mediu în bugetul de stat este 31% din PIB, iar cheltuielile bugetului de stat sunt de aproape 40%, ce ati votat aia o sa aveti,nu mai plangeti degeaba,o sa fie lapte si miere Quote
RoAp Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Băsescu anunţă : vor scadea salariile cu 25% si pensiile cu 15% # Reducerea fondului de salarii pentru tot aparatul bugetar din România cu 25%. Până la sfârşitul anului, şefii de instituţii trebuie să facă selecţia, astfel încât în 2011 salariile să poată reveni la suma de acum. Această măsură se va lua de la 1 iunie. În privinţa salariilor fac o menţiune: inclusiv salariul minim pe economie va scădea cu 25%. Guvernul va plăti diferenţa care este sub salariul minim de 600 de lei. Referitor la reducerea anvelopei salariale cu 25% se aplică şi administraţiei centrale şi celei locale. # Pensiile: Guvernul îşi menţine transferul de 1,7 miliarde de euro la Fondul de Pensii. Ar mai fi nevoie de 500 de mililoane de euro, dar Guvernul nu îi are. Este posibilă o reducere cu 15%. # De asemeni, e posibilă o reducere masivă a subvenţiilor. Vă dau ca exemplu sistemul de încălzire din Bucureşti cu subvenţii masive de la Primăria Capitalei şi de la bugetul de stat. Subvenţiile globale vor fi sistate şi se vor acorda doar celor care au nevoie de ea, cetăţeanului care are nevoie. # Ajutorul de şomaj se reduce cu 15% Constatăm că venitul mediu în bugetul de stat este 31% din PIB, iar cheltuielile bugetului de stat sunt de aproape 40%, ce ati votat aia o sa aveti,nu mai plangeti degeaba,o sa fie lapte si miere Esti sentimental. Ce legatura are culoarea politica? Astea-s datele problemei. Vad ca toata lumea evita sa se intrebe de ce autobuzul ii de fapt caruta facuta din 90 incoace. De vina e soferul, categoric. Quote
h007_2005 Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 sant la obiect nu sentimental,daca nu are culoare politica si furtul banilor pe fata atunci ce este? apropo sant APOLITIC de fapt se intreaba de ce metroul este caruta dupa ce a inghitit 350 milioane euro fara sa faca o noua linie in 20 ani,de vina sant femeile de serviciu nu au avut grije de maturi si detergenti hai ca esti de belea,parca traiesti in alta tara Quote
RoAp Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 sant la obiect nu sentimental,daca nu are culoare politica si furtul banilor pe fata atunci ce este? apropo sant APOLITIC de fapt se intreaba de ce metroul este caruta dupa ce a inghitit 350 milioane euro fara sa faca o noua linie in 20 ani,de vina sant femeile de serviciu nu au avut grije de maturi si detergenti hai ca esti de belea,parca traiesti in alta tara Imi place sa gasesc solutii, nu-s fan reprosuri. Nu cand e la pamant careva. Quote
h007_2005 Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Imi place sa gasesc solutii, . acum solutiile SANT IMPUSE de F.M.I. Quote
RoAp Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 acum solutiile SANT IMPUSE de F.M.I. Aici esti superficial. Ii mai complicata treaba. Ii treaba doar de os la treaba. Quote
pufonel Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Eu sunt bugetar, iar parintii mei sunt pensionari, dar totusi sunt de acord cu masurile luate de guvern. Tot ce am sa le reprosez e ca au asteptat sa vina FMI sa le impuna. Daca mai dadeau afara din functionarii care freaca menta prin primarii si prin nu stiu ce agentiile lu' peste si daca verificau toate pensiile de boala care s-au dat cu un pachet de cafea si un cartus de tigari la doctor, si asta inca de cand s-au laudat cu aceste masuri, poate nu mai era nevoie sa se reduca pensiile. Macar de le-ar da Domnul mintea de pe urma, tot ar fi ceva. Quote
RoAp Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Eu sunt bugetar, iar parintii mei sunt pensionari, dar totusi sunt de acord cu masurile luate de guvern. Tot ce am sa le reprosez e ca au asteptat sa vina FMI sa le impuna. Daca mai dadeau afara din functionarii care freaca menta prin primarii si prin nu stiu ce agentiile lu' peste si daca verificau toate pensiile de boala care s-au dat cu un pachet de cafea si un cartus de tigari la doctor, si asta inca de cand s-au laudat cu aceste masuri, poate nu mai era nevoie sa se reduca pensiile. Macar de le-ar da Domnul mintea de pe urma, tot ar fi ceva. Noi suntem de putin timp parte din CE. Tipii ne cunosc si cu bune si cu rele. Cu alea bune mai putin. Insa ideea ii alta. Exact cum a spus Prof Pufo. Intai sa mai incetam sa ne furam si apoi sa vedem pe ce cai dansam. FMI nu impune reguli unei tari din CE. Doar finanteaza pe termen scurt. Regulile vin din comunitate. Ca si finantele pana la coada. cred. Quote
Lucareli Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui Basescu. Sa loveasca in asemenea hal in bugetari, cata nedreptate, la unii prea mult si la altii prea putin. De ce in Justitie au salarii atat de mari? Sunt corupti pana in cel mai josnic grad. Quote
Recommended Posts