vesperala Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 Avem dovezile clare care indica faptul ca este vinovat. clare pentru cine? că orice lucru scos din context poate să te acuze de crimă şi pe tine.. până nu există sentinţă, e nevinovat. oricine, nu doar Becali.
Rocozaur Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Offf..intotdeauna are sa existe un contra-argument la ce spun eu nu?
vesperala Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 nu ştiu. dar acum susţii că un om trebuie tratat ca vinovat fără să fie vreo sentinţă împotriva lui. şi asta sigur e o chestie nefirească
Tasos Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 nu ştiu. dar acum susţii că un om trebuie tratat ca vinovat fără să fie vreo sentinţă împotriva lui. şi asta sigur e o chestie nefireascăom si Becali cuvinte care nu au nici o legatura
NightShift Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Tasos, hai sa nu exageram. Nu-l descalifica in halul asta, ca n-ati indreptat Maybachul impreuna. Se poate spune despre Becali ca e cioban, ca e necioplit, ca e scandalagiu, ca nu intelectul l-a facut celebru, sau ca tot clanul lui e o gasca de interlopi. Dar daca prin om intelegi om de onoare,,, apoi hai sa spunem adevarul. Onoare ...... totusi are. Plus ca uneori, pe la ore fixe il mai apuca si actele de caritate. A construit case sinistratilor, a donat 1 milion de euro bisericii ortodoxe, le-a platit curentul loazelor din Ferentari, etc. Sa nu ma intelegeti gresit!! Ce am insirat mai sus e una,,, si ca sunt satul de moaca si de ineptiile lui, sau sunt de acord ca nu are ce cauta in parlamentul europei..... e alta.
Tasos Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 A construit case sinistratilor, a donat 1 milion de euro bisericii ortodoxe, le-a platit curentul loazelor din Ferentari, etc.daca fur si eu o sa ofer si 2 milione lasa sa stiu mai bine pe Gigi......hot iera si hot o sa ramine in viata lui.
NightShift Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Mie chiar nu-mi vine nimic in minte .... imi spui tu ce anume a furat Becali?
Tasos Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Din pacate cunosc pe Gigi din 1993, cant iera mic hot.....in fata la magazin Cocor in Bucuresti. Acum numai fura "in fata"
vesperala Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 acum n-are nevoie să fure... e suficient să folosească cu cap ceea ce deja are.
Tasos Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 acum n-are nevoie să fure... e suficient să folosească cu cap ceea ce deja are. :rade: vezi si tu ca mai exista problema......
vesperala Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 Din pacate cunosc pe Gigi din 1993, cant iera mic hot.....in fata la magazin Cocor in Bucuresti. vezi, aşa pot eu să zic că îl cunosc pe Mititelu, de la Craiova, din vremi demult apuse... dar oamenii se schimbă în atâţia ani (peste 10), şi în fond bişniţa nu e neapărat hoţie
Rocozaur Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 bisnita nu este hotie?! Sa faci afaceri usor ilegale cu terenuri nu este hotie? sa cumperi ieftin si sa vinzi la suprapret ca sa-i iasa cuiva spaga si tu sa profiti din asta nu e hotie?! Nu-l mai comparati pe Becali cu Robin Hood. Becali este acel boier nemilostiv care a furat de la saracii tarani, si care apoi apare ca Robin Hood si le ofera banii inapoi ca salvator...[ce.....tantalau ]
vesperala Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 bisnita nu este hotie?! dacă eu accept să îmi cumpăr o bijuterie de la cineva care o aduce din Turcia, doar pentru că îmi e mai la îndemână decât să mă duc taman la Craiova pentru asta, se cheamă că persoana care mi-o vinde face bişniţă, dar nu mă fură...
Rocozaur Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 mai bine fugi pana la craiova Nu pe bune, daca ala din Turcia iti vinde bijuteria la pretul de 3 ori mai mare fata de cel de la craiova, OARE nu te fura?
NightShift Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 daca ala din Turcia iti vinde bijuteria la pretul de 3 ori mai mare fata de cel de la craiova, OARE nu te fura? Acuma hotaraste-te: vinde, sau fura? Mai, cand vanzatorul si cumparatorul cad de acord asupra pretului,, nu mai vorbim de furt. .... nu zic bine?
vesperala Posted June 29, 2009 Author Report Posted June 29, 2009 tocmai de aceea eu nu consider bişniţa "furt" e drept că e un soi de evaziune, nu plăteşti impozit pe ceea ce încasezi, dar asta deja e treaba statului.
Recommended Posts