vesperala Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Tudor Gheorghe - Colind celui fara de tara "Iarna Simfonica" ce v-a determinat să plecaţi? a meritat? Quote
florin7franky Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Tudor Gheorghe - Colind celui fara de tara "Iarna Simfonica" ce v-a determinat să plecaţi? a meritat? e tare melodia Mama si surorile erau deja aici (doi ani de zile m-au la cap sa vin) Nu prea a meritat Quote
Neo Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Pentru cei plecati, veniti inapoi! Quote
rubens Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Tudor Gheorghe - Colind celui fara de tara "Iarna Simfonica" ce v-a determinat să plecaţi? a meritat? Motive ? Nspe mii plus o doza de inconstienta ! Daca a meritat ? DA si inca DA ! Pentru cei plecati, veniti inapoi! In vacante, da ... altfel, nici gind Quote
gabriel Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 merita , cum sa nu aici nu am avut pe nimeni am avut o oferta de pe internet , si am plecat fara o baza sigura ,ci doar cu gandul la D-zeu ca o sa ma ajute sa imi continui viata Quote
vesperala Posted December 6, 2008 Author Report Posted December 6, 2008 înseamnă că ai avut baftă, dacă ai plecat fără să ştii ce găseşti unde ajungi şi curaj Quote
gabriel Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 da am avut ceva noroc, am mers pe incredere ,ca altceva nu aveam Quote
vesperala Posted December 7, 2008 Author Report Posted December 7, 2008 da am avut ceva noroc, am mers pe incredere ,ca altceva nu aveam ...în general cei ce pleacă au nevoie de anumite certitudini, nesiguranţa e cea care pe mulţi i-a ţinut acasă tu ai reuşit să înfrângi teama de necunoscut Quote
gabriel Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 da cam asa e ,nimeni nu se risca sa piarda niste bani ,sau nu la disperarea pe care am avut-o as fi putut face orice Quote
Recommended Posts