Jump to content
Vesperala Forum

Ştire: Cu 8 romani?

Vesperal News

Recommended Posts

Ideea de a reduce numarul jucatorilor straini nu-i rea, dar aplicarea ei imediata ar constitui un abuz grav In esenČa, ideea Comitetului Executiv de a le cere formaČiilor din primul eČalon sa treaca pe foaia de arbitraj minimum 8 romani NU e REA. Ea ar incuraja descoperirea, creČterea Či promovarea talentelor autohtone. Implicit, ar servi echipelor [...] ...

vezi intregul articol

S-au intrebat desteptii de la Federatie si Liga CU CE jucatori romani sa inlocuiesti strainii? Si-au pus problema cate scoli de copii si tineret dau jucatori de valoare? Masura asta e doar asa, sa mai scoata si Nasu' si Corleone capul, dupa catastrofa de la echipa nationala si dupa scandalurile de coruptie din fotbalul intern. Dar pana cand nu ai o generatie tanara valoeoasa, nici echipa nationala nici cele de club nu se vor ridica din mediocritate.

mi se pare abuzivă...

înţeleg condiţii la Naţională, dar condiţii pe banii altora nu pricep

nişte oameni bagă bani şi participă cu echipele la meciuri...ei bine dacă meciul va fi cu adversar din altă ţară, îla nu are condiţii nu? mi se pare absurd, selecţia e liberă.

ba mi se pare şi xenofob.

"sa treaca pe foaia de arbitraj minimum 8 romani"

"Foaia de arbitraj" reprezinta multimea jucatorilor selectati pentru un meci (titulari+rezerve). Asta inseamna 18 jucatori. Din 18 jucatori, 8 sa fie romani, nu e chiar asa rau. Oricum, nici strainii de la noi nu sunt niste mari jucatori. Cu putina gandire, patronii si antrenorii ar trece si peste impedimentul asta. Trebuie doar sa aiba o politica de transferuri bine pusa la punct.

Edited by Stelist_4_3v3r