constantin 0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Am gasit ceva frumos si vreau sa impart cu voi. Hm! Depaseste 2M si nu pot atasa fisierul aici. descarcati de aici http://www.badongo.com/file/7927701 nu stiu daca functioneaza! Incercati! Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 regret inconvenientul. administratorul poate seta cu uşurinţă spaţiul de care poate dispune un user şi spaţiul pe care îl poate folosi la o singură postare (adică totalul ataşamentelor unei postări). Nu am găsit încă o modalitate de a modifica dimensiunea maximă admisă pentru un ataşament şi este într-adevăr 2MB pentru toţi membrii forumului. Este o setare implicită a acestui tip de board , voi căuta să aflu dacă se poate modifica. ontopic: da, funcţioneză, şi sunt extraordinar de frumoase picturile. Quote Link to post Share on other sites
puiu.t 0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 nu am reusit dar nu ne fierbe....ce era? Quote Link to post Share on other sites
constantin 0 Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 Puiut, nu se poate explica. Trebuie vazut. Descarca de la adresa indicata. Functioneaza! Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 nu am reusit dar nu ne fierbe....ce era? eu zic să faci click şi să aştepţi să treacă acele secunde... va apărea un buton de download. e un pps cu picturi/prelucrări foto ... frumoase într-adevăr. nu ştiu sigur dacă sunt pictate sau sunt fotografii cărora li s-a aplicat cu un program de grafică o pensulă de efecte.. Quote Link to post Share on other sites
puiu.t 0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) ms mult ai admiratia mea! INCREDIBIL!!!!!!!!!! nu am mai vazut ce mult timp atata puritate si naturalete copiii cu gesturi si atitudini de vis, tinerele femei pline de voluptatea iubirii iti multumesc! Edited February 22, 2008 by puiu.t Quote Link to post Share on other sites
constantin 0 Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 nu ştiu sigur dacă sunt pictate sau sunt fotografii cărora li s-a aplicat cu un program de grafică o pensulă de efecte.. M-am interesat, din respect pentru autor. Michael Garmash, pictor nascut in anul 1969 in Lugansk, Ukraina. Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 nişte minuni găsiţi şi aici: http://www.zografosart.com/gallerygreece.htm autor: Pantelis Zografos conaţional cu kg70... Quote Link to post Share on other sites
puiu.t 0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 interesante, dar portretele lui michael sunt DEOSEBITE deja il iubesc! Quote Link to post Share on other sites
constantin 0 Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 Ceva altfel (dar la fel) de frumos. http://www.badongo.com/file/8003073 folositi aceiasi pasi . Quote Link to post Share on other sites
puiu.t 0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 astept cu emotie sa se deschida revin cu impresii Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 minunate... îmi amintesc de un cântec de la Colibri, Tristeţi provinciale... un farmec aparte al micilor burguri.. Quote Link to post Share on other sites
puiu.t 0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 folosesc IE 7..nu merge cred ca-mi bag mozilla Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 folosesc IE 7..nu merge cred ca-mi bag mozilla păi după ce descarci nu mai contează ce browser ai... fă click pe link şi aşteaptă câteva secunde, ca să poţi descărca.... sunt vreo 15 s de aşteptat... pe urmă apare buton de download... Quote Link to post Share on other sites
puiu.t 0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 (edited) iata ce am dupa clik pe link While trying to retrieve the URL: http://www.badongo.com/file/8003073 The following error was encountered: Connection Failed The system returned: (110) Connection timed outThe remote host or network may be down. Please try the request again. Edited February 26, 2008 by puiu.t Quote Link to post Share on other sites
constantin 0 Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 de la noi merge! totusi cum ai descarcat celalalt fisier? de la alt PC? Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 ar trebui să apară asta... spune să aştepţi... eu zic că e netul de vină, mai încearcă. Quote Link to post Share on other sites
puiu.t 0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 de la noi merge! totusi cum ai descarcat celalalt fisier? de la alt PC? de aici, dar acum are scame pe el tot incerc disperat ei...nu ma las pana nu vad ce-i de vazut. nu renunt usor multumesc iar Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 de aici, dar acum are scame pe el tot incerc disperat ei...nu ma las pana nu vad ce-i de vazut. nu renunt usor multumesc iar chiar merită, sunt frumoase... îmi aminteşte stilul de un pictor român, contemporan, care pictează mereu în fiecare tablou doar biserici... să zic eu că prenumele e constantin, îmi pare rău că nu îmi amintesc tot numele, chiar e de admirat. prin anii '90 cucerise Craiova studenţească... Quote Link to post Share on other sites
constantin 0 Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 de aici, dar acum are scame pe el tot incerc disperat ei...nu ma las pana nu vad ce-i de vazut. nu renunt usor multumesc iar Incearca sa copii adresa si incarc-o direct pe ie7 daca nu trimite-mi o adresa de mail pe PM si ti-o trimit la "Atach" Quote Link to post Share on other sites
Floarea Soarelui 0 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Monet -Near Argenteuil Quote Link to post Share on other sites
constantin 0 Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Lavie.rar Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Andrei Branisteanu Flori si muzica Quote Link to post Share on other sites
Floarea Soarelui 0 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Pieta Quote Link to post Share on other sites
Orpheus 0 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts