vesperala Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Ce staţiune preferi şi de ce? Mă întrebam cam ce se poate alege la un preţ acceptabil. Quote
Lucareli Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Prefer statiunea Mamaia, asta si pentru copil...apa nu e adanca aproape de mal, si e curat si frumos, din punctul de vedere al cazarii, sunt preturi pt toate buzunarele Quote
NightShift Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Da. Mamaia e mai scumpa decat Antalya, Tunisia, sau Egipt, cu tot cu bilet de avion. Quote
Asimetric Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 (edited) Preturi acceptabile or exista, dar servicii care sa nu te scoata din minti, poate in alta parte, dar sigur nu la noi. Nici o statiune nu mai e ce a fost. Acum, malul marii e locul unde toti papagalii isi etaleaza noile achizitii mobile (adica masinile si pitipoancele devoratoare de bani nemunciti). Locurile care, odata, erau niste minunate oaze de relaxare, au fost "revendicate" de marlani burtosi carora totul li se cuvine si care nu au nicio jena in a strica presupusa buna-dispozitie a celorlalti, doar pentru propria-i distractie. Mamaia e irespirabila. Costinestii calca pe urmele "Mamaii". Vama Veche... a fost practic desfiintata de oameni "intreprinzatori". In concluzie, nu poti avea o vacanta placuta pe litoralul romanesc. Daca as fi unul caruia i-ar placea concediile la malul marii, as alege un loc unde sa am liniste. De exemplu Grecia sau, de ce nu, Bulgaria (am fost in Bulgaria si nici nu exista comparatie intre harababura de aici si linistea de acolo). PS: Toate deseurile menajere ale Constantei sunt deversate in mare, in zona statiunii Mamaia. Nu inteleg cum de unii au o atractie pentru un asemenea loc... Edited May 29, 2009 by Stelist_4_3v3r Quote
danco Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Oarecum întâmplător, am fost destul de conservator legat de vacanta pe litoral. Ani la rând fusesem( în copilărie), doar în staţiunea Venus, la hotel Cocorul(parcă). Ultima dată când am fost la mare, în 2000, am stat în Constanţa. Acum, ce să zic... Tot Venus aş prefera, de aş mai merge. Quote
Aida Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Anul acesta am renuntat la litoralul romanesc pentru Grecia. Quote
Tasos Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 (edited) Anul acesta am renuntat la litoralul romanesc pentru Grecia. litoralul grecesc, 10 poze din cele mai bune plaje Edited June 1, 2009 by Tasos Quote
Catalin X Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Se pare ( deduc din postarile anterioare ) ca cea mai recomandata statiune de pe litoralul nostru este pe undeva prin Bulgaria sau Grecia . Iar eu mai pot adauga pe lista si Turcia , o destinatie mai ieftina si mai primitoare decat celelalte doua si cel putin la fel de frumoasa si de plina de istorie ca Grecia . Banii cu care stai in Kusadasi 10 zile cu all inclusive la 5 stele cred ca nu-ti ajung sa stai nici o saptamana in Eforie Sud ( cea mai ieftina si jalnica statiune de la noi ) la 3 stele cu pensiune completa . Iar modul in care te trateaza turcii este la polul opus celui in care esti tratat de iubitii nostri compatrioti . Singurul loc de pe litoralul nostru unde , probabil , o sa mai calc in urmatorii ani este Gura Portitei , un loc (inca) salbatic si boem . Asta daca nu s-o transforma intr-un soi de Vama Veche ... As recomanda chiar ceva statiuni turcesti , dar ar fi un pic cam ... offtopic . Quote
Lucareli Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Topicul acesta cere pareri referitoare la litoralul romanesc, daca am inteles eu bine... Quote
Asimetric Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Topicul acesta cere pareri referitoare la litoralul romanesc, daca am inteles eu bine... Comparatiile sunt inevitabile. Nu ai cum sa vorbesti de litoralul romanesc fara sa il compari cu cel din alte parti. Quote
Recommended Posts