Vesperal News Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Din nefericire, traim intr-o lume si o cultura in care greutatea este o obsesie. Nu conteaza sa arati bine si sa ai greutate echilbrata, ci sa arati cat mai slab(a), indiferent daca asta inseamna sa-ti maltratezi propriul corp. Pentru unii artisti, anorexia este o problema sociala cu importante consecinte. Fotograful german Ivonne Thein si-a inaugurat noua expozitie intitulata "32 de kilograme" sub forma unui semnal de alarma enervant si infiorator, dar cu atat mai percutant. Mizand pe... vezi intregul articol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Anorexie incoace, anorexie incolo,, judecand dupa marimea bazinului, fata din fotografii nu cred ca are mai mult de 10-12 ani. Desigur, pe de o parte este extrem de slaba, insa pe de alta parte, are oase extrem de lungi. Probabil, in urmatorii 15 ani, ori va face bani seriosi din modelism si va depune eforturi supraomenesti sa se mentina, .... ori va arata cu totul altfel. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malitzia Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Nu cred ca se poate glumi pe o astfel de tema. Anorexia chiar este o problema serioasa. Foarte multe tinere mor datorita acestei boli. S-a ajuns aici pentru ca media mereu a promovat tipul scheletic de femeie. Cred ca mai bun era tiparul de pe timpuri, cel cu slaninute. Macar era mai sanatos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Mda....probabil ca Somalia ar avea mult "material" dedicat artei de acest gen,...........daca este intradevar o arta sa fotografiezi cadavre ce refuza cu incapatinare sa ramana inerte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts