Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pentru mine chiar a fost mare. Noroc ca a apucat sa fie mare cu o zi inainte de alegeri, nu dupa.

O fi calitate, o fi defect, dar inca din perioada de debut a crizei am decis sa nu mai urmaresc presa ori televiziunea. Maxim zece minute pe saptamana, atat le acord. Dar hei, eu am vesperala.com! :rolleyes:

Posted

Vad eu bine ca nu ma-nteleg cu voi :resent: ! Sambata e zi mare , Sfintii Mihail si Gavril, ma reped c-un acatist la biserica si-mi strecor si preferatul la prezidentiale pe la mijlocul pomelnicului , il scriu cu litere mici si in josul acatistului , il trec si pe la icoane, doar de nu s-o prinde popa de strategie, ca-s destule babe pe-acolo, nu poate el sa ne supravegheze pe toate :secret: ...

Posted

Cat de josnic pot fi unii oameni!

Dan Diaconescu se declara public sustinatorul unuia dintre candidati, apoi se ofera sa modereze confruntarea dintre cei doi! Urat este sa lingi unde ai scuipat!

Posted

Prima data cand a scris ca nu voteaza, o bombaneam pe samsara.

In ultimele zile am urmarit presa, am spus ca sa asist la polemicile cu tema politica, din jur, in cunostinta de cauza. No, nasol. Astia sunt toti naspa. In cazul de fata, sunt amandoi naspa. Mi se pare ca ar trebui sa fiu la fel de naspa ca ei ca sa-l iau pe vreunul in serios.

Pe mine nu mai contati la alegeri. :hatoff:

Posted
:star: Pai na, o fi fost vreun drerpt acum 100 de ani. In ziua de astazi eu nu mai cred ca il avem. Aparent da, in realitate zarurile sunt aruncate deja demult.
Posted

Confruntarea Ponta - Iohannis . Un Ponta mult prea crispat si disperat sa puncteze. Iohannis- flegmatic, calm specific. N-am avut rabdare sa urmaresc finalul, dar , in atat cat am urmarit, Iohannis mi-a placut. Raportat la asteptarile mele, desigur.

Posted

Și eu vreau o țară ca afară, dar am ajuns la concluzia că asta nu se poate. Decît poate dacă i-am da afară din țară pe ăia care nu vor o țară ca afară.

Posted (edited)

Eu n-am urmarit decat 5% din dezbateri. Ponta are comportament de :rolleyes: femeie ranita in dragoste si cu sindrom premenstrual. Iohannis nu pare genul cu priza la publicul larg, incantat de schimburile de replici de doi lei. Nu pariez pe niciunul. Totusi, pe unul dintre ei il voi vota. :rolleyes:

Edited by eytrs
Posted
N-ai si un microfon pe care sa mi-l infigi in barbie? Sau o lumina fluorescenta, pe care sa mi-o arunci in ochi? :)

Trebuia sa eviti raspunsul.

Vezi tu, asta cam e dif intre noi.

Posted

Iliescu scoate in fata cateva racile ale actualului PSD, dar nu scoate o vorba despre cea mai mare, coruptia, despre marii corupti aflati dupa gratii . Mult putregai, minciuni, aroganta, dispret, sfidare, promisiuni neonorate, baroni, jaf in stil mare. Cei care au votat impotriva lui Ponta nu s-au gandit la Iliescu, s-au gandit la Ponta insusi si la cei cu care s-a inconjurat.

Drept este si ca, la cei 84 de ani ai sai, Iliescu trebuia sa se retraga , fie si pentru a nu da nastere la suspiciuni si interpretari, sa-si vada de batranete. A facut si rau destul. Este un timp pentru orice. Al lui a trecut.

Posted
Trebuia sa eviti raspunsul.

Vezi tu, asta cam e dif intre noi.

Si, cu siguranta, mai sunt si altele. Pe mine ma bucura faptul ca suntem diferiti. :)

Scuze pentru offtopic. Continuati, oameni buni.