vesperala Posted October 23, 2014 Author Report Posted October 23, 2014 Famiglia mea o sa voteze asa: Ponta in turul intai. Considerente: Intra in turul doi cu avantaj mare artificial, se culca pe lauri pe metoda geoana si poate fi lovit in turul doi. Dar metoda ta poate face sa nu mai existe turul 2 Ponta poate deveni presedinte din primul tur. Quote
Narcisa Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Dragii mei, ce mocirla si ce pacla deasa, mai rar vezi asa ceva! Ne scufundam cu nava si cu capitanul ei cu tot. Ma gandeam la reprezentantul ecologistilor. Il auzii azi vorbind, nicio branza nici cu domnul avocat Branza. Quote
samsara Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Nu stiu ce-o sa iasa. Zau asa, nu am cu cine vota. Quote
Narcisa Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 nu am cu cine vota. La fel si eu. Cum e unu-i si celalalt, lacomi si mincinosi. Quote
Aprig Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Păcat că nu mai candidează domnul Iliescu. Ăla președinte! Jos pălăria! Quote
Narcisa Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Păcat că nu mai candidează domnul Iliescu. Ăla președinte! Jos pălăria! Jelui-m-as si n-am cui... Quote
Asimetric Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Da, dar e Ponta, copilul de suflet al lui Ilici. Trebuie sa duca dinastia mai departe! Quote
Narcisa Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Da, dar e Ponta, copilul de suflet al lui Ilici. Trebuie sa duca dinastia mai departe! Si cu ce pasi apasati calca! Nu avem cum scapa de el, din cate se vede. Quote
Yelle Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Daca nu isi facea campanie cu tenta erotica as fi luat-o in considerare si pe Udrea. Monica Macovei mereu mi s-a parut dusa. Quote
Narcisa Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 "Tu, asta care esti deranjat ca soarta ti-a fost hotarita de toti taranii, de toti stirbii, de toate jigodiile: iesi d*cu' la vot!" Mihai Margineanu Uite, frate, as fi jurat ca vorbeste RoAp al nostru! Quote
samsara Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Pai ies si ce? Am cu cine vota? O sa dam din lac in put. L-am omorat pe Ceausescu zicand ca ii mai bine. O venit Iliescu, apoi ca sa scapam de asta l-am ales pe Constantinescu. Ca sa scapam de asta l-am ales pe Basescu. Ca sa scapam de asta ce alegem? Pregatiti-va de ce-i mai rau. Soarta se repeta. Quote
Narcisa Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Pregatiti-va de ce-i mai rau. Fata mea, eu ma pregatesc cu sarg, vorba sefului nostru rau platnic, partea proasta este ca astia te gasesc si pe lumea cealalta, parca vad ca vin dupa mine . Quote
Yelle Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Ieri am facut ceva investigatii si am gasit ceva legaturi intre Tariceanu si Ponta, deci NU. Ma reorientez catre doamne. Quote
Asimetric Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Dupa cum ma asteptam (si probabil nu numai eu), Udrea si Macovei au fost de umplutura. Era usor de anticipat ca batalia se va da intre Ponta si Iohannis. Acum ramane de vazut in ce directie se vor duce voturile celor iesiti din cursa si, eventual, ale celor care nu au votat in primul tur. Eu cred ca cei care nu au votat il vor prefera pe Iohannis, iar cel putin cei care au votat-o pe Macovei, la fel, se vor orienta spre Iohannis. Eu voi alege exact ce am ales si in primul tur. Quote
Narcisa Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Vedeti, v-am lasat de capul vostru si n-ati votat deloc bine, v-am tot explicat ca trebuie musai sa votati cu mana dreapta, si voi cu dreapta v-ati scarpinat la urechea stanga ! Samiii, hai la vot si voteaza si tu ca tot romanul milos cu cel mai slab, ca cel vanjos se duce si singur in treaba lui... Quote
Radu_RoAp Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Dar metoda ta poate face sa nu mai existe turul 2 Ponta poate deveni presedinte din primul tur. Putin probabil. Oamenii is comozi in primul tur. Dupa cum ma asteptam (si probabil nu numai eu), Udrea si Macovei au fost de umplutura. Era usor de anticipat ca batalia se va da intre Ponta si Iohannis. Acum ramane de vazut in ce directie se vor duce voturile celor iesiti din cursa si, eventual, ale celor care nu au votat in primul tur. Eu cred ca cei care nu au votat il vor prefera pe Iohannis, iar cel putin cei care au votat-o pe Macovei, la fel, se vor orienta spre Iohannis. Eu voi alege exact ce am ales si in primul tur. Bine faci. Iti scapa un lucru. Ai observat ca is rupturi mari intre parti din tara? Ia dezvolta. Quote
samsara Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Nu pot vota, sunt in dilema mare Quote
Narcisa Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Nu pot vota, sunt in dilema mare Asa? De-oi mai manca eu vreo felie de tort de la tiine, nici n-o sa ma mai uit la ele , ce daca rabd ! Barcutaaaa, tu cand , Doamne-iarta-ma , implinesti 18 anisori, ca poate cu tine tratez si eu mai profitabil! Am acasa o spinare de plase alb-albastre, ti le dau tie pe toate, batem palma? Quote
Mithras Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 de asta data, raul cel mai mic vazut de mine. schimbarea. votul negativ mereu blestemul neamului . Quote
Asimetric Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Ia dezvolta. N-ai si un microfon pe care sa mi-l infigi in barbie? Sau o lumina fluorescenta, pe care sa mi-o arunci in ochi? Quote
Aprig Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Nu pot vota, sunt in dilema mare Pentru mine e simplu. Votezi fie rușii, fie nemții. Quote
samsara Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Pai nu vreau nici unii, nici altii. Si eu una nu pot vota pe principiul "raul cel mai mic". S-a dovedit, dupa Revolutie incoace, ca a fost mereu cea mai mare greseala. Quote
Narcisa Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Nu pot sa cred ca, la o asa mare diferenta de voturi, cu asa avantaj in buzunar, PSD -ul face alianta cu PPDD si PRM! Auzi, marele nationalist Vadim in aceeasi limuzina cu UDMR! Cand e vorba de ceva carne pe ciolan, ne iubim ca fratii. Avand in vedere ca si rromii sunt in tot in tabara asta, vom fi rosii ca bujorul cat de curand. Numai de n-am iesi din iarna galbeni ca lamaia. Pai nu vreau nici unii, nici altii. Si eu una nu pot vota pe principiul "raul cel mai mic". S-a dovedit, dupa Revolutie incoace, ca a fost mereu cea mai mare greseala. Intre doua alternative rele, e de preferat intotdeauna sa alegem raul cel mai mic, principiul e sanatos pe fond, doar ca nu stim adesea care este , de fapt, raul cel mai mic si il nimerim pe cel mare. Greu, asa e. Si ce ziceti voi acolo, cum voteaza familiile, de atatea ori , as putea zice chiar de obicei, am votat trei in trei feluri diferite, disjuncte, paralele , cum vreti voi sa le mai ziceti, in functie de ochelarii de pe nas. Dar de incaierat, nu tin minte sa ne fi incaierat. Quote
Recommended Posts