Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted
Famiglia mea o sa voteze asa: Ponta in turul intai.

Considerente: Intra in turul doi cu avantaj mare artificial, se culca pe lauri pe metoda geoana si poate fi lovit in turul doi.

Dar metoda ta poate face sa nu mai existe turul 2 :) Ponta poate deveni presedinte din primul tur. :resent:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dragii mei, ce mocirla si ce pacla deasa, mai rar vezi asa ceva! Ne scufundam cu nava si cu capitanul ei cu tot. Ma gandeam la reprezentantul ecologistilor. Il auzii azi vorbind, nicio branza nici cu domnul avocat Branza.

Posted

"Tu, asta care esti deranjat ca soarta ti-a fost hotarita de toti taranii, de toti stirbii, de toate jigodiile: iesi d*cu' la vot!"

Mihai Margineanu

:o: Uite, frate, as fi jurat ca vorbeste RoAp al nostru!

Posted

Pai ies si ce? Am cu cine vota? O sa dam din lac in put. L-am omorat pe Ceausescu zicand ca ii mai bine. O venit Iliescu, apoi ca sa scapam de asta l-am ales pe Constantinescu. Ca sa scapam de asta l-am ales pe Basescu. Ca sa scapam de asta ce alegem? Pregatiti-va de ce-i mai rau. Soarta se repeta.

Posted
Pregatiti-va de ce-i mai rau.

Fata mea, eu ma pregatesc cu sarg, vorba sefului nostru rau platnic, partea proasta este ca astia te gasesc si pe lumea cealalta, parca vad ca vin dupa mine :ang: .

Posted

Dupa cum ma asteptam (si probabil nu numai eu), Udrea si Macovei au fost de umplutura. Era usor de anticipat ca batalia se va da intre Ponta si Iohannis. Acum ramane de vazut in ce directie se vor duce voturile celor iesiti din cursa si, eventual, ale celor care nu au votat in primul tur. Eu cred ca cei care nu au votat il vor prefera pe Iohannis, iar cel putin cei care au votat-o pe Macovei, la fel, se vor orienta spre Iohannis.

Eu voi alege exact ce am ales si in primul tur.

Posted

Vedeti, v-am lasat de capul vostru si n-ati votat deloc bine, v-am tot explicat ca trebuie musai sa votati cu mana dreapta, si voi cu dreapta v-ati scarpinat la urechea stanga :think: !

Samiii, hai la vot :clapping: si voteaza si tu ca tot romanul milos cu cel mai slab, ca cel vanjos se duce si singur in treaba lui... :think:

Posted
Dar metoda ta poate face sa nu mai existe turul 2 :) Ponta poate deveni presedinte din primul tur. :resent:

Putin probabil.

Oamenii is comozi in primul tur. :lol:

Dupa cum ma asteptam (si probabil nu numai eu), Udrea si Macovei au fost de umplutura. Era usor de anticipat ca batalia se va da intre Ponta si Iohannis. Acum ramane de vazut in ce directie se vor duce voturile celor iesiti din cursa si, eventual, ale celor care nu au votat in primul tur. Eu cred ca cei care nu au votat il vor prefera pe Iohannis, iar cel putin cei care au votat-o pe Macovei, la fel, se vor orienta spre Iohannis.

Eu voi alege exact ce am ales si in primul tur.

Bine faci.

Iti scapa un lucru.

Ai observat ca is rupturi mari intre parti din tara?

Ia dezvolta.

Posted
Nu pot vota, sunt in dilema mare :unsure:

Asa? De-oi mai manca eu vreo felie de tort de la tiine, nici n-o sa ma mai uit la ele , ce daca rabd :sadwalk: !

Barcutaaaa, tu cand , Doamne-iarta-ma , implinesti 18 anisori, ca poate cu tine tratez si eu mai profitabil! Am acasa o spinare de plase alb-albastre, ti le dau tie pe toate, batem palma?

Posted

Pai nu vreau nici unii, nici altii. Si eu una nu pot vota pe principiul "raul cel mai mic". S-a dovedit, dupa Revolutie incoace, ca a fost mereu cea mai mare greseala.

Posted

Nu pot sa cred ca, la o asa mare diferenta de voturi, cu asa avantaj in buzunar, PSD -ul face alianta cu PPDD si PRM! Auzi, marele nationalist Vadim in aceeasi limuzina cu UDMR! Cand e vorba de ceva carne pe ciolan, ne iubim ca fratii. Avand in vedere ca si rromii sunt in tot in tabara asta, vom fi rosii ca bujorul cat de curand. Numai de n-am iesi din iarna galbeni ca lamaia.

Pai nu vreau nici unii, nici altii. Si eu una nu pot vota pe principiul "raul cel mai mic". S-a dovedit, dupa Revolutie incoace, ca a fost mereu cea mai mare greseala.

Intre doua alternative rele, e de preferat intotdeauna sa alegem raul cel mai mic, principiul e sanatos pe fond, doar ca nu stim adesea care este , de fapt, raul cel mai mic si il nimerim pe cel mare. Greu, asa e.

Si ce ziceti voi acolo, cum voteaza familiile, de atatea ori , as putea zice chiar de obicei, am votat trei in trei feluri diferite, disjuncte, paralele , cum vreti voi sa le mai ziceti, in functie de ochelarii de pe nas. Dar de incaierat, nu tin minte sa ne fi incaierat.