vesperala Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 fireşte, mi-a atras atenţia dar de unde o fi? Quote
NightShift Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 ... Buna gluma ... Este topic de ghicitoare si ar fi bine sa nu impusc poanta (?), sau efectiv vrei sa stii unde se afla si cu asta s-a epuizat topicul? Quote
vesperala Posted May 20, 2009 Author Report Posted May 20, 2009 vreau să ştiu şi nu s-a epuizat, pentru că poate altădată vreau să ştiu alta... sau poate nimeni nu răspunde şi apare altă întrebare... unde e gluma? Quote
EM!L Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Buenos Aires, Argentina. Cel puţin majoritatea pozelor puse atât înainte, cât şi după cea indicată de tine sunt "trase" acolo... Quote
vesperala Posted May 20, 2009 Author Report Posted May 20, 2009 Buenos Aires, Argentina. Cel puţin majoritatea pozelor puse atât înainte, cât şi după cea indicată de tine sunt "trase" acolo... nu pricep, cum puse înainte? şi ce reprezintă? merci pentru localizare Quote
NightShift Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 vesperala: Deoarece biserica din imagine este construita intr-un stil RUSESC inconfundabil, dar se afla in Buenos Aires, am banuit (defapt am fost aproape convins) ca ai pus poza pentru derutarea adversarului. Quote
EM!L Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 (edited) Cele de aici de pe la King_penguins.jpg până pe la Santa_Ines_-_Fas.JPG. N-am avut răbdare să mă uit chiar la toate. E posibil totuşi să mă înşel cu privire la locaţie. Ce reprezintă, n-am nici cea mai vagă idee. L.E. Aşa, dacă "dai matale singur zum" în poza asta, seamănă umpic de tot şi cu bisericuţa "de jos". Şi poza asta e "trasă" în Karlovy Vary, Cehia. Edited May 20, 2009 by EM!L Quote
vesperala Posted May 20, 2009 Author Report Posted May 20, 2009 vesperala: Deoarece biserica din imagine este construita intr-un stil RUSESC inconfundabil, dar se afla in Buenos Aires, am banuit (defapt am fost aproape convins) ca ai pus poza pentru derutarea adversarului. mie îmi amintea de poveştile cu o mie şi una de nopţi, de covorul lui Aladin, nu de o biserică... Quote
Mithras Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 mie îmi amintea de poveştile cu o mie şi una de nopţi, de covorul lui Aladin, nu de o biserică... pai daca are cruci pe turle vreo catedrala...impunatoare, ce-i drept! Quote
NightShift Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 vesperala ... aici ai dreptate. Nu trebuia sa ma iau pe mine drept reper cand am spus ''inconfundabil''. Dar atunci spun povestea de la inceput: turnuletele de biserica cu arcade concentrice care se micsoreaza in adancime si cu acoperis tip ''ceapa'' , fie acoperite cu foita de aur, fie cu stelute, fie cu alte nebunii, ....... trebuie stiut ca sunt TOATE rusesti. Uite o mostra de 'talmes-balmes' de la Moscova (catedrela - Sf.Basil) Quote
vesperala Posted May 20, 2009 Author Report Posted May 20, 2009 pai daca are cruci pe turle vreo catedrala...impunatoare, ce-i drept! nu prea par cruci, cel puţin nu în sensul cunoscut... vesperala ... aici ai dreptate. Nu trebuia sa ma iau pe mine drept reper cand am spus ''inconfundabil''. eşti arhitect, la tine toate chestiunile astea par fireşti şi totuşi în Turcia nu sunt asemănătoare? Quote
vesperala Posted May 20, 2009 Author Report Posted May 20, 2009 eram convinsă că ştiu şi la noi forma aceea, dar până nu descopeream unde e nu avea rost să pun pe nimeni pe o pistă falsă uite: Mănăstirea Agafton, comuna Curteşti, Botoşani eu ştiu că s-ar putea spune că e de inspiraţie rusească, dar e foarte veche, dintr-o vreme în care ruşii nu prea influenţau ţara asta pe la 1800 oare aveau influenţe? Aşa, dacă "dai matale singur zum" în poza asta, seamănă umpic de tot şi cu bisericuţa "de jos". Şi poza asta e "trasă" în Karlovy Vary, Cehia. foarte, foarte interesantă poza pusă de tine Quote
Catalin X Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 mie îmi amintea de poveştile cu o mie şi una de nopţi, de covorul lui Aladin, nu de o biserică... ceva de genul asta ? Quote
NightShift Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 dar e foarte veche, dintr-o vreme în care ruşii nu prea influenţau ţara asta Nu are legatura cu influenta comunista, ci cu faptul ca romanii sunt in mare parte ortodocsi. Quote
vesperala Posted May 21, 2009 Author Report Posted May 21, 2009 ceva de genul asta ? da, şi asta nu e biserică, dar turlele arată la fel.. Quote
Recommended Posts