pufonel Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Desi dateaza din martie, am descoperit abia acum aceasta Scrisoare catre liceeni, de pe blogul lui Tudor Chirila (fostul vocalist de la Vama Veche). Desi tonul mi s-a parut putin patetic, am regasit aici multe dintre lucrurile pe care le spun si eu elevilor mei. Si speranta ca noua generatie, prin exponentii sai de frunte, va aduce in sfarsit salvarea acestei tari chinuite. Voi ce parere aveti? Quote
Mnemosyne Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 (edited) Foarte frumoasa . Sa stii ca s-au produs modificari in urma acestei scrisori . Vad tineri implicati . E adevarat ca la noi lucrurile au un ritm mai lent . Important e ca aceasta scrisoare sa fie revazuta Edited March 31, 2011 by Rhini Quote
Eonica Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Foarte frumoasa . Sa stii ca s-au produs modificari in urma acestei scrisori . Vad tineri implicati . E adevarat ca la noi lucrurile au un ritm mai lent . Important e ca aceasta scrisoare sa fie revazuta Ai dreptate in privinta tinerilor implicati, de aceea aprape ca nu mai e nevoie de legea impotriva magazinelor de vise, caci dau faliment de cand tinerii au fost sensibilizati de scrisoarea lui Tudor Chirila scrisa acum vreo 2 ani. Hai sa vedem cruda realitate... Quote
Recommended Posts