vesperala Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 întrebarea se referă la perioada post-revoluţie se pare că nu prea sunt şanse de promovare fără să aparţii unui partid, ca să ai spatele acoperit am votat Nu Quote
tukanul Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 (edited) daca esti sindicalist... intri in structuri... Nu! si noi ! Edited May 15, 2009 by vesperala Quote
RoAp Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Inutila conversatia din postura mea. Nu is membru de partid. Nu fac afaceri pe bani publici. Quote
BigDefender Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Am facut parte pana in 1989 din PCR, de atunci m-am jurat sa nu mai fac politica si m-am tinut de cuvant! Quote
nigh rider Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Au incercat acum cativa ani sa ma racoleze...le-a si mers o perioada, am fost pe lista de candidati la alegerile locale...asta pana m-am scarbit sa vad luptele interne si cum se mancau intre ei mai mari partidului...de atunci...pass Quote
pufonel Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 In primul an de invatamant vroia sa ma racoleze directorul scolii la care predam, dar i-am zis ca simpatizez cu alt partid (culmea e ca seful organizatiei locale a partidului respectiv era si el profesor in aceeasi scoala) Dupa aceea m-am temut de represalii (de exemplu, ca o sa stea tot timpul pe capul meu, sa-mi vaneze fiecare greseala etc), dar din fericire n-a fost cazul. De atunci n-am mai avut tangente cu politica, decat de la TV si radio. Quote
Recommended Posts